Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah çabucak atlatırsınKilona gelince yine çok iyisin tebrik ederim
Canım benim ya Rabbim şifalar versin. Senin her mesajını okuduğumda dua ediyorum Allahım kalbine ruhuna ferahlık versin diye.Tebrik ederim kilonu da :)♡♡
Coook sagolun canlarim.Dogru duzgun beslenemedim ustune seker ilaclarimida almadim neredeyse 1 haftadir.Ama yine gitmis bende sevinsemmi uzulsemmi bilemedim halim kalmafi cunkuTebrikler canım bravooooooooooo tekrar geçmiş olsun
Merhaba kizlar.halam rahatsizdi bikac gündür. Bugun aramamistim aksam annem arada fenalasmis sabah diye sofradan kalkar kalkmaz oraya gittik.cok sukur simdi iyi.yeni geldik sayilir oglumu uyutuyorum simdi.menu de veremedim.oglum uyusun o işi de gorcem inşallah.
Deynep hedefinden aşağıda
Nevo daha hedefe varamadı
Günaydın
Gunaydnnnnnn cuma guzelleriiiiii
Hepinize bol sansszss
Günaydın hayırlı cumalar
Hepimiz güzel eksilerle geliriz inşallah
Günaydıınn. O kadan puslu bi hava varki toz mu yağıyo kum mu yağıyo anlamadım.
Gunaydin herkese 9da uyandim bu gece hic uyumadim niye bilmiyorum döndüm durdum...
Gunaydin kizlar
Kizimi cikardik sukur.Vucudunda viral bir virus bulundu.Antibiyotik kullanmasina ragmen vucuttaki enfeksiyon dahada fazlalsmisti.Biraz daha iyi sukur
Kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta 77.1
Bu hafta 75.8
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.68
Eki Görüntüle 2082497
Kaç gram fazlan var sanırım grama 1 şarjörHer yüz gr a kaç şarjör boşaltıyorsun
Çok aç halsiz kaldın aslındna inşallah bu hafta toparlarsın canımCoook sagolun canlarim.Dogru duzgun beslenemedim ustune seker ilaclarimida almadim neredeyse 1 haftadir.Ama yine gitmis bende sevinsemmi uzulsemmi bilemedim halim kalmafi cunku
Aynen öyle canım kendim için yaparım. Laf bana gelecek sonuçta ve kimsenin hakkımda bilmeden atıp tutmasına razı olamamBen de yaparım Eflal kavgalıyken ,Onu düşündüğümden değil,eşi olarak ben ütülemiyormuş ,kırışık gezdiriyormuş konumuna düşmemek için ,utanırım eşimin ütüsüz gezmesindensinirimi başka türlü çıkarırım
Son anda yırtacağım sanırım düşmektenEki Görüntüle 2082512
sportmen kızlar son kontrollerimizi yapalım mı?
HİPERSTARLAR
Nevreste
Nego
Donna_salut
Whiteblacklife
nehirnil111
Ahu060812
SÜPERSTARLAR
matematik61
@masumm
@Triplimelek Megi
hepfit
suspushanimcim
inşallah kuzucum, ben durumdayımSon anda yırtacağım sanırım düşmekten
Gunaydin kizlar
Kizimi cikardik sukur.Vucudunda viral bir virus bulundu.Antibiyotik kullanmasina ragmen vucuttaki enfeksiyon dahada fazlalsmisti.Biraz daha iyi sukur
Kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta 77.1
Bu hafta 75.8
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.68
Eki Görüntüle 2082497
Sen ama hala bendesininşallah kuzucum, ben durumdayım
dün zero point
osmaniyede öyle canım çok kapalı hava hala karanlık gibiGeçmiş olsun canım
Hocam öğrencileri kiyaslamasaniz çok tehlikeli
Ama Fatma ecede n daha çalışkan cümlesinde bı sıkıntı yok
Günaydın hanımlar Antep'ten hava kapalı pek gunaymadi sanki hala güne baslayamadim
Canım kızının iyiye gittiğine sevindim inşallah dahada iyi olur
Kilon içinde yine yapacağının fazlasını yapmışsın kutlarim canım
Ayy benimde yaOglumu uyuttum obara esim geldi kanepede uyumusuz sipam uyanmasa daha da uyurdum.Simdi de yemek hazirligii..gecmise yetemedim
YaKaMoZz-z iyi ki dogdun canim nice senelere
Eflaaalll gecmisi bosver benim nisan elbisem 38 bedendi abiyelerin kaliplari dar bi de.album gozumun onunde her gun hiiicc bakmiyom
1.lik kaçmışşşşEki Görüntüle 2082514
MegastarlarımSarayca Antepia27 malipina begum75 Nefs
Ultrastarlarımcakil80 ada81 Floweroflife ecemavi Bonus @Ytmz Shut Up @Leeshinmee YaKaMoZz-z
Son durumlara bakalım mı fıstıklar paylaşım yapmadan önce
Para olsa yaparım canım. Bir sene kart vermişti sonra geri aldı.eflal sen kendin alamıyor musun ya
şöyle bir market yapayım geleyim lüksün yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?