Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım hangisi dün ki sporun yoksa ikisi de yani 90 dakika leslie + 30 dakika egzersiz + 15 dakika yürüyüş mü var
kaptanım menüyle beraber bildirdiğim sabah sporum akşamki sadece yazdığım akşam sporum dünde yapmıştım yine sabah ayrı akşam ayrı

@Nevreste huuuuu naptinnn 1.5 verdimm

Dermisimmmmmm
Sabitimmmm
Sabitimmm sabitimde sabitimm Sabitimmm sabitimmde sabitimmmmm

Dipnot ; Daha geç tartilsaydim biraz eksi bekliyordum artı wc yok

Yalnız 4 hafta mı oldu nefsim ? Bence seni kilo koruma kaptanı yapalım ne yiyorsun ne içiyırsun ? 100 gr dahi oynamıyor yahu inatla

Kilom 88.0
Hatirladigim eski kilom 88.5

Sonuc proteine hala alisamadim hala karbonhidrat yiyorum 2 gubdur protein alsam da artirmaya calisacagim

88.2 müş geçen hafta .
Çakılım hadi gel artık , özlendinnnnn

Minnakım nehirim senin minnak artını da ona üzülüşünü de severim

Handecim şükür çıkmışsınız hast.den . Çarçabuk iyileşsin inşallah .

Kilon yineeee şahane çook çok tebrik ediyorum

günaydınnnnnn
tartı bana aymadı
istikrarla artıyor kilom

67 mi banu ?

ay ne güldüm fatma . Demek öyle he

Eceme toz kondurmam ben

Tartının ne suçu var iğde. dün akşam 11 de pide gömdün sen

Bende o saatlerde fena yediydimmmmm

kız ben kendimi dövüyorum zaten seni değil prenses

Güzel anne sen ne durumdasın fasulyeye artık prenses demeye başlamakta çok güzel

Hee gördüm bulgur yemişsin Ausum
Eve geç geldiydim. Bi de zaten gün boyu karbonlar karbonlar.... Sabah börek, öğlen pizza akşam pide... Yoh artık daha neler
Üstüne de canım tatlı istedi evde bişey bulamayınca sıcak çikolata içtim. Saat 00:30 da
Üstüne de hemen uyku... 3 kiloya yakın fazla gösterdi tartı... İnanameyşın

Güzel anne sen ne durumdasın fasulyeye artık prenses demeye başlamakta çok güzel

Sen ne durumdasın derken kilo mu

Daha kalkmadım yataktan yusuf uyuyor daha , gece çok uyandık . Ses yapmayayım uyusun diye ... yorgan altı yazmaca

Yiyebiliten takdire şayan yalnız

Aynı bennnn di mi miu

Günaydın hayırlı cumalar

Uyuyakalmışım servisin gelmesine 10 dk kala uyandım bir anda naptım nettim nasıl yetiştim hayırlamıyorum
bende gece hiç uyuyamadım kaptanım döndüm durdum inan toplam 3 saat anca uyumuşumdur sabah 9 da gözümü açabildim sabah 7,30 esşime söylendim gürültü yapma zaten uyumadımmmm ödem olacak diye bağırıyorum sabah sporumu yapamadım ama öğle yapacam spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…