ben nisanlıyken 38 giyerdim çok nadir 36 giydiğim olmuştur oda markaya göre değişiyorAyy benimde yakına gecesinde giydiğim 36 dı bedendi sanırım
kaptanım menüyle beraber bildirdiğim sabah sporum akşamki sadece yazdığım akşam sporum dünde yapmıştım yine sabah ayrı akşam ayrıCanım hangisi dün ki sporun yoksa ikisi de yani 90 dakika leslie + 30 dakika egzersiz + 15 dakika yürüyüş mü var
38 beden en ideali bence. 36 istemem zaten. Birde benim kemikler iri 55 olunca 38 beden giyiyorum 36 giyemem sığmamben nisanlıyken 38 giyerdim çok nadir 36 giydiğim olmuştur oda markaya göre değişiyor
@Nevreste huuuuu naptinnn 1.5 verdimm
Dermisimmmmmm
Sabitimmmm
Sabitimmm sabitimde sabitimm Sabitimmm sabitimmde sabitimmmmm
Dipnot ; Daha geç tartilsaydim biraz eksi bekliyordum artı wc yok
Kilom 88.0
Hatirladigim eski kilom 88.5
Sonuc proteine hala alisamadim hala karbonhidrat yiyorum 2 gubdur protein alsam da artirmaya calisacagim
begum75 Begüş dün 25 dakika tempolu var 62,5 bu hafta spor olarak kötüydüm gerçekten kiloma da yansıdı tabi anne elinden sütlaç yedik artı getirdi hemen @MiuLego +300 geçen hafta 52.2 bu hafta 52.5 Koruma da olsam da nedense veremediğime çok üzülüyorum Ausencia sözümü de tutamadım bu hafta hiç planladığım gibi gitmedi 51 rakamının ucundan dönmüştüm oysaki misafir ağırlama spor yapamama sonra az kaçamakla artı geldim ya Senin prensesine haftaya hediye veririm artık
Gunaydin kizlar
Kizimi cikardik sukur.Vucudunda viral bir virus bulundu.Antibiyotik kullanmasina ragmen vucuttaki enfeksiyon dahada fazlalsmisti.Biraz daha iyi sukur
Kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta 77.1
Bu hafta 75.8
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.68
Eki Görüntüle 2082497
günaydınnnnnn
tartı bana aymadı
istikrarla artıyor kilom
Geçmiş olsun canım
Hocam öğrencileri kiyaslamasaniz çok tehlikeli
Ama Fatma ecede n daha çalışkan cümlesinde bı sıkıntı yok
Günaydın hanımlar Antep'ten hava kapalı pek gunaymadi sanki hala güne baslayamadim
Canım kızının iyiye gittiğine sevindim inşallah dahada iyi olur
Kilon içinde yine yapacağının fazlasını yapmışsın kutlarim canım
Tartının ne suçu var iğde. dün akşam 11 de pide gömdün sen
Benden ötürü mü kız senden ötürü1.lik kaçmışşşş
Ay akşam reklamda gördüm onu ağzımın suyunun aktığı doğrudur@MiuLego mium yarin mezun olunca o kurabi den yiyim mi 4 5 tane
kız ben kendimi dövüyorum zaten seni değil prensesBenden ötürü mü kız senden ötürü@Ytmz den haber bekliyorum o 2 kere spor yazmış hangisi dün ki sporu ya da ikisinin birleşimimi belli değil en birleşim olarak ekledim eğer farklıysa durum hala 1.olabilirsin
Güzel anne sen ne durumdasın fasulyeye artık prenses demeye başlamakta çok güzel
Yalnız 4 hafta mı oldu nefsim ? Bence seni kilo koruma kaptanı yapalımne yiyorsun ne içiyırsun ? 100 gr dahi oynamıyor yahu inatla
88.2 müş geçen hafta .
Çakılım hadi gel artık , özlendinnnnn
Minnakım nehirimsenin minnak artını da ona üzülüşünü de severim
Handecim şükür çıkmışsınız hast.den . Çarçabuk iyileşsin inşallah .
Kilon yineeee şahaneçook çok tebrik ediyorum
67 mi banu ?
ay ne güldüm fatma . Demek öyle he
Eceme toz kondurmam ben
Üstüme alınıyorum çok alıngan insanım benkız ben kendimi dövüyorum zaten seni değil prenses
ee naifsin sennn sana hep kalp gönderelimmmÜstüme alınıyorum çok alıngan insanım ben
Hee gördüm bulgur yemişsin Ausum
Yalnız 4 hafta mı oldu nefsim ? Bence seni kilo koruma kaptanı yapalımne yiyorsun ne içiyırsun ? 100 gr dahi oynamıyor yahu inatla
88.2 müş geçen hafta .
Çakılım hadi gel artık , özlendinnnnn
Minnakım nehirimsenin minnak artını da ona üzülüşünü de severim
Handecim şükür çıkmışsınız hast.den . Çarçabuk iyileşsin inşallah .
Kilon yineeee şahaneçook çok tebrik ediyorum
67 mi banu ?
ay ne güldüm fatma . Demek öyle he
Eceme toz kondurmam ben
Bende o saatlerde fena yediydimmmmm
Güzel anne sen ne durumdasın fasulyeye artık prenses demeye başlamakta çok güzel
deli :)Oooo ben coktan beri oradayım zaten
Söyleyin kimler kilo verdii
Hee gördüm bulgur yemişsin Ausum
Eve geç geldiydim. Bi de zaten gün boyu karbonlar karbonlar.... Sabah börek, öğlen pizza akşam pide... Yoh artık daha neler
Üstüne de canım tatlı istedi evde bişey bulamayınca sıcak çikolata içtim. Saat 00:30 da
Üstüne de hemen uyku... 3 kiloya yakın fazla gösterdi tartı... İnanameyşın
bende gece hiç uyuyamadım kaptanım döndüm durdum inan toplam 3 saat anca uyumuşumdur sabah 9 da gözümü açabildim sabah 7,30 esşime söylendim gürültü yapma zaten uyumadımmmm ödem olacak diye bağırıyorumGünaydın hayırlı cumalar
Uyuyakalmışım servisin gelmesine 10 dk kala uyandım bir anda naptım nettim nasıl yetiştim hayırlamıyorum
Tartının ne suçu var iğde. dün akşam 11 de pide gömdün sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?