eee kimin öğrencisiyim hocamYiyebiliten takdire şayan yalnız
Aynı bennnn di mi miu
senin çömezin diyeli miYiyebiliten takdire şayan yalnız
Aynı bennnn di mi miu
dötüm bacaklarım usul usul bağımsızlığını ilan etmeye başlıyor. Eee ben de demokratik insanım sonuçtatombik topalak iğdeeeeeeeeeeeeeeeeee
anam kıyamam neden uyuyamadın adaaaabende gece hiç uyuyamadım kaptanım döndüm durdum inan toplam 3 saat anca uyumuşumdur sabah 9 da gözümü açabildim sabah 7,30 esşime söylendim gürültü yapma zaten uyumadımmmm ödem olacak diye bağırıyorumsabah sporumu yapamadım ama öğle yapacam spor
iyi ki aus hamiş oldu da yiyor.. yoksa kimi bahane edecektineee kimin öğrencisiyim hocamBi bıraksalar var yaaaaaaa dünyaları yer üstüne de Marsı tatlı niyetine gömerim. Bu kendimi durdurmuş halim
tebrikler kuzummmmKilo bildirimi daha fazla bekleyemedim açlıktan gözüm döndü
@MiuLego
Geçen hafta kilo : 71.5
Bu hafta : 70
Aslında tartı bi kez gö kırptı bana 69.8 gösterdi ama onu baz almıcam
Giden :1.5 kg
Seni tabii kiiiiyi ki aus hamiş oldu da yiyor.. yoksa kimi bahane edecektin
eee kimin öğrencisiyim hocamBi bıraksalar var yaaaaaaa dünyaları yer üstüne de Marsı tatlı niyetine gömerim. Bu kendimi durdurmuş halim
bilmiyorum döndüm durdumanam kıyamam neden uyuyamadın adaaaa
ödem tutarsın tabi kesin
sabitler kraliçesiii@Nevreste huuuuu naptinnn 1.5 verdimm
Dermisimmmmmm
Sabitimmmm
Sabitimmm sabitimde sabitimm Sabitimmm sabitimmde sabitimmmmm
Dipnot ; Daha geç tartilsaydim biraz eksi bekliyordum artı wc yok
hadi bakalım çakıl güzel başlabgıç olsun ışık hızıyla 80 lere veda edelimKilom 88.0
Hatirladigim eski kilom 88.5
Sonuc proteine hala alisamadim hala karbonhidrat yiyorum 2 gubdur protein alsam da artirmaya calisacagim
nilişkom koruma becermede üzerine yok@begum75 Begüş dün 25 dakika tempolu var 62,5 bu hafta spor olarak kötüydüm gerçektenkiloma da yansıdı tabi anne elinden sütlaç yedik artı getirdi hemen @MiuLego +300 geçen hafta 52.2 bu hafta 52.5 Koruma da olsam da nedense veremediğime çok üzülüyorum Ausencia sözümü de tutamadım bu hafta hiç planladığım gibi gitmedi 51 rakamının ucundan dönmüştüm oysaki misafir ağırlama spor yapamama sonra az kaçamakla artı geldim ya Senin prensesine haftaya hediye veririm artık
harikasın handecim.. zor bir hafta geçirdin ve beslenmeni bozmayıp güzel bir eksi getirdin.. tebrik ederim kuzumGunaydin kizlar
Kizimi cikardik sukur.Vucudunda viral bir virus bulundu.Antibiyotik kullanmasina ragmen vucuttaki enfeksiyon dahada fazlalsmisti.Biraz daha iyi sukur
Kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta 77.1
Bu hafta 75.8
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.68
Eki Görüntüle 2082497
o oooo ooooooooooooo geçen haftanın 0.2 si bu hafta 1.5 olmuş oooooKilo bildirimi daha fazla bekleyemedim açlıktan gözüm döndü
@MiuLego
Teşekkür ederim adacımmmmtebrikler kuzummmm
Resmen üçlü kombo yapmışın iğdecimHee gördüm bulgur yemişsin Ausum
Eve geç geldiydim. Bi de zaten gün boyu karbonlar karbonlar.... Sabah börek, öğlen pizza akşam pide... Yoh artık daha neler
Üstüne de canım tatlı istedi evde bişey bulamayınca sıcak çikolata içtim. Saat 00:30 da
Üstüne de hemen uyku... 3 kiloya yakın fazla gösterdi tartı... İnanameyşın
O olayı anlamıyorum. Bi arkadaşım dişlerini fırçaladığı için yemediğini öyle 10 kilo verdiğini söylemişti. La ben dişlerimi fırçalayınca ooo dilim neyin daha iyi tat alır güzel bişeyler yiyim diye düşünüyorum hep
Dün eşime diyorum ki ... yeminle gr tokluk , şurama kadar doluyum hissim yok (bulgurdan sonra)
Şu an gözümden önünden geçen her şeyiiiii yerim dedimdişlerini fırçala , o zaman yeme isteğin gidiyor dedi
Beni anlamıyorlar hocammmmm
Pınar pohun ne alemdeResmen üçlü kombo yapmışın iğdecim
Tamam kaptan hedef 69.1 o zamansabitler kraliçesiii
haftaya cuma kesin eksi geliyor kuzum ama
bak gör.. o kuruyemişler azaldı ya kesin kesin eksi var
hadi bakalım çakıl güzel başlabgıç olsun ışık hızıyla 80 lere veda edelim
nilişkom koruma becermede üzerine yok
harikasın handecim.. zor bir hafta geçirdin ve beslenmeni bozmayıp güzel bir eksi getirdin.. tebrik ederim kuzum
o oooo ooooooooooooo geçen haftanın 0.2 si bu hafta 1.5 olmuş ooooo
tebrik ederim yakamoz harika eksi..
haftaya da -0.9 diyelim mii :) istikrar devam etsin
Ya hep ya hiç maliResmen üçlü kombo yapmışın iğdecim
Pusuda bekliyo kahve sigara içiyom gelsin diePınar pohun ne alemde
Kilo bildirimi daha fazla bekleyemedim açlıktan gözüm döndü
@MiuLego
Yüzde oranı : 2 ( bi bakın Kızlar yanlış mı yapmışım)
senin çömezin diyeli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?