Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anam kıyamam neden uyuyamadın adaaaa
ödem tutarsın tabi kesin

eee kimin öğrencisiyim hocam Bi bıraksalar var yaaaaaaa dünyaları yer üstüne de Marsı tatlı niyetine gömerim. Bu kendimi durdurmuş halim

Dün eşime diyorum ki ... yeminle gr tokluk , şurama kadar doluyum hissim yok (bulgurdan sonra)
Şu an gözümden önünden geçen her şeyiiiii yerim dedim dişlerini fırçala , o zaman yeme isteğin gidiyor dedi

Beni anlamıyorlar hocammmmm

anam kıyamam neden uyuyamadın adaaaa
ödem tutarsın tabi kesin
bilmiyorum döndüm durdum arada böyle uykum kaçıyor ... kızım sabah 8 de geldi yanıma anne kalk acıktım diyor... kızım kalkamıyorum hiç uyumadım gece uykum kaçtı diyorum.... verdiği cevap neden koyun saymadın bölük pörçük 9a kadar uyudum

@Nevreste huuuuu naptinnn 1.5 verdimm

Dermisimmmmmm
Sabitimmmm
Sabitimmm sabitimde sabitimm Sabitimmm sabitimmde sabitimmmmm

Dipnot ; Daha geç tartilsaydim biraz eksi bekliyordum artı wc yok
sabitler kraliçesiii
haftaya cuma kesin eksi geliyor kuzum ama
bak gör.. o kuruyemişler azaldı ya kesin kesin eksi var
Kilom 88.0
Hatirladigim eski kilom 88.5

Sonuc proteine hala alisamadim hala karbonhidrat yiyorum 2 gubdur protein alsam da artirmaya calisacagim
hadi bakalım çakıl güzel başlabgıç olsun ışık hızıyla 80 lere veda edelim
nilişkom koruma becermede üzerine yok
harikasın handecim.. zor bir hafta geçirdin ve beslenmeni bozmayıp güzel bir eksi getirdin.. tebrik ederim kuzum
Kilo bildirimi daha fazla bekleyemedim açlıktan gözüm döndü
@MiuLego
Geçen hafta kilo : 71.5
Bu hafta : 70
Aslında tartı bi kez gö kırptı bana 69.8 gösterdi ama onu baz almıcam
Giden :1.5 kg
o oooo ooooooooooooo geçen haftanın 0.2 si bu hafta 1.5 olmuş ooooo

tebrik ederim yakamoz harika eksi..
haftaya da -0.9 diyelim mii :) istikrar devam etsin

Resmen üçlü kombo yapmışın iğdecim

O olayı anlamıyorum. Bi arkadaşım dişlerini fırçaladığı için yemediğini öyle 10 kilo verdiğini söylemişti. La ben dişlerimi fırçalayınca ooo dilim neyin daha iyi tat alır güzel bişeyler yiyim diye düşünüyorum hep

Tamam kaptan hedef 69.1 o zaman
Çok şükür Allah’ım sonunda 6 ları görmüş olcam bugün azıcık ucundan gördüm o bile mutlu etti

Geçen hafta ki kilo : 63.2
Bu hafta ki kilo : 62.7
Fark: 500
% : 0.79

Eveet size söylemedim modifiye de olsa son iki gün ayran detoksu yaptım. Çünkü yine artıydım. Son kez yaptım. İzne ayrılıyorum miu ile konuştum. Normal ara öğünlü diyet yapıcam tartı ne der bilmem çünkü en az iki hafta tartılmıycam. Spor + normal diyet listesi ile sağlıklı bir şekilde kasmadan vermek istiyorum. Pilatese de başladım, ilk hedefim sıkılaşmak ve göbeği düzleştirmek.
Durum bu takım canlar

Harikasın canım .
Hem geçen haftanın telafisi oldu , hem 70 lere veda için süper moral .
Aynen devam .

senin çömezin diyeli mi

La yok mu benim üzerimde biri gelmedi mi.daha buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…