- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Sağol canım inşaallahtebrik ederim canım.Biraz zaman ver kenddine bakalım inşallah daha iyi olursun.
İvitBen yapmadım 12 ye dogru okula cikiyorum ondan once mutlaka evde yapmaliyim dimi sabah sporu olmasi icin
Evet canım öğlene kadar yapılmalı hatta bence kahvaltı öncesi aç karnına daha iyi olurBen yapmadım 12 ye dogru okula cikiyorum ondan once mutlaka evde yapmaliyim dimi sabah sporu olmasi icin
Dünkü bir buçuk porsiyon yediğim ciğerden sen sorumlusun iğde o haldeHee gördüm bulgur yemişsin Ausum
Eve geç geldiydim. Bi de zaten gün boyu karbonlar karbonlar.... Sabah börek, öğlen pizza akşam pide... Yoh artık daha neler
Üstüne de canım tatlı istedi evde bişey bulamayınca sıcak çikolata içtim. Saat 00:30 da
Üstüne de hemen uyku... 3 kiloya yakın fazla gösterdi tartı... İnanameyşın
Evet canım öğlene kadar yapılmalı hatta bence kahvaltı öncesi aç karnına daha iyi olur
sadece sen mi kaptan
Seni tabii kiii
Sanki sen çok farklısın
Ben mi onu koruyorum o mu beni belli değilsabitler kraliçesiii
haftaya cuma kesin eksi geliyor kuzum ama
bak gör.. o kuruyemişler azaldı ya kesin kesin eksi var
hadi bakalım çakıl güzel başlabgıç olsun ışık hızıyla 80 lere veda edelim
nilişkom koruma becermede üzerine yok
harikasın handecim.. zor bir hafta geçirdin ve beslenmeni bozmayıp güzel bir eksi getirdin.. tebrik ederim kuzum
o oooo ooooooooooooo geçen haftanın 0.2 si bu hafta 1.5 olmuş ooooo
tebrik ederim yakamoz harika eksi..
haftaya da -0.9 diyelim mii :) istikrar devam etsin
Bir de bana laf söylüyorlar,benim adım çıkmışDünkü bir buçuk porsiyon yediğim ciğerden sen sorumlusun iğde o haldeBaktım yediklerine en uygunu seni gördüm seni seçtim
ay 68.9 olsun o zamanTamam kaptan hedef 69.1 o zaman
Çok şükür Allah’ım sonunda 6 ları görmüş olcam bugün azıcık ucundan gördüm o bile mutlu etti
kızın hem akıllı hem haklıbilmiyorum döndüm durdumarada böyle uykum kaçıyor ... kızım sabah 8 de geldi yanıma anne kalk acıktım diyor... kızım kalkamıyorum hiç uyumadım gece uykum kaçtı diyorum.... verdiği cevap neden koyun saymadın bölük pörçük 9a kadar uyudum
Harikasın o zaman kuzum bende birleşik yazdım öyle tahmin etmiştimnehirnil111 kaptanım anladınız mı menüyle yazdığım sabah sporum 45 dk leslie 15 dk yürüyüş akşam yaptığım sporum
Ayy tamam seni mi kırcam 68.9 olsun hadiay 68.9 olsun o zaman
kız mercimek mi orda sorun..Mium gece cevap yazam derken elimde telefon uyumus kalmisim.Bu arada mercimek yemegi 4 kasik falan kuzum taa 5 bucukta yedim onuda esim yerken 4 kasik falan aldim sonra yogurt yedim.nedir yani 4 kasik mercimek nolcak ki sanki hemen ağzıma m.ç emi cis yapanlara canim cicim coco ya gelince zılgıt demi neyse şuraya kocaman bi öpücük birakayim da gunaydin öpücüğü miuma kilo bildirimini de yapcam tartilcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?