Mium gece cevap yazam derken elimde telefon uyumus kalmisim.Menün harika
Tam bir perşembe menüsü
Efsane olmuş
Afiyet olsun!
Müthiş ya!
Gel kuzum gel
İnan hep burda olsan yazsan menünü kilo vereceksin dikkatli yiyeceksin
Tamam yarın ılaştıysan mezuniyet kilona ediyoruz mezun
Öperim
İyi geceler kuzu
İYİ geceler minnoş
Teşekkür ederim geçen hafta bayağı moralim bozulmuştu bu hafta çok şükür kendime geldim
Harikasın canım .
Hem geçen haftanın telafisi oldu , hem 70 lere veda için süper moral .
Aynen devam .
La yok mu benim üzerimde biri gelmedi mi.daha buralara
Senin suçun değil kuzum hep o yemeklerin suçuYa hep ya hiç mali
Daha arada atıştırdıklarımı yazmadım... Lokma bilen var
İşin kötüsü hiçkendimi durdurmaya niyetim yoh
Eksi olsa da sevinemedimEki Görüntüle 2082537
Geçen hafta ki kilo : 63.2
Bu hafta ki kilo : 62.7
Fark: 500
% : 0.79
Eveet size söylemedim modifiye de olsa son iki gün ayran detoksu yaptım. Çünkü yine artıydım. Son kez yaptım. İzne ayrılıyorum miu ile konuştum. Normal ara öğünlü diyet yapıcam tartı ne der bilmem çünkü en az iki hafta tartılmıycam. Spor + normal diyet listesi ile sağlıklı bir şekilde kasmadan vermek istiyorum. Pilatese de başladım, ilk hedefim sıkılaşmak ve göbeği düzleştirmek.
Durum bu takım canlar
Olabilir canım. Hayatım stres zatenEksi olsa da sevinemedimBir nedeni olmalı zor kilo vermenin.Kaç yerde okuyorum stresin etkili olduğu yazıyordu.Belki de o yüzden veremiyorsun kolay kilo
Eksi olsa da sevinemedimBir nedeni olmalı zor kilo vermenin.Kaç yerde okuyorum stresin etkili olduğu yazıyordu.Belki de o yüzden veremiyorsun kolay kilo
Tebrikler canım çok iyiKilo bildirimi daha fazla bekleyemedim açlıktan gözüm döndü
@MiuLego
Geçen hafta kilo : 71.5
Bu hafta : 70
Yüzde oranı : 2 ( bi bakın Kızlar yanlış mı yapmışım)
Aslında tartı bi kez gö kırptı bana 69.8 gösterdi ama onu baz almıcam
Giden :1.5 kg
Evet canım d vitaminim daha önce 5 di ağır eksikti, o dönem çok zor kilo veriyordum bundan da zor. 4 ampul içtim 17 olmuş en son ama 50 olması lazımmış. Kullanıcam inşaallah. Yükselince kilo vermen daha iyi oldu işte. Bakalım. Demir ilacımı da içicemNego tebrikler izne ayrilmak sana iyi gelecek bence de.gordugum kadariyla liste sende fazla stres yapiyor.Bi de dün miu soyledi d vitamin dusukmus galiba.Kilo vermeye engel olur o da.Doktor ilac vernistir heralde.onunla da toparlayacagina bomba gibi donecegine eminim
Canım aynada memnunum dedin bu daha önemli kesinlikleEki Görüntüle 2082562
Artilardayim ama olsun yinede buraya koyayim foto..kontrolu kaybetmemek icin...
Bu hafta kacamak sadece cumartesi gunu yapmıştım... spora baglamak istiyorum..haftaya daha iyi gelecem soz @MiuLego
Gecen hafta.69.900 idim
wcde yok
Ben sabah yapamadim ama ogle yapacam kesin... siz hafta sonuda mi sabag sporu yapacaksınız esler evde
tebrikler canımEki Görüntüle 2082537
Eveet size söylemedim modifiye de olsa son iki gün ayran detoksu yaptım. Çünkü yine artıydım. Son kez yaptım. İzne ayrılıyorum miu ile konuştum. Normal ara öğünlü diyet yapıcam tartı ne der bilmem çünkü en az iki hafta tartılmıycam. Spor + normal diyet listesi ile sağlıklı bir şekilde kasmadan vermek istiyorum. Pilatese de başladım, ilk hedefim sıkılaşmak ve göbeği düzleştirmek.
Durum bu takım canlar
Tekrar geçmiş olsun ,dediğin gibi iyiye gitmese çıkarmazdılar,inşallah kısa sürede toplar kendini.Eksi için de tebrikler.Gunaydin kizlar
Kizimi cikardik sukur.Vucudunda viral bir virus bulundu.Antibiyotik kullanmasina ragmen vucuttaki enfeksiyon dahada fazlalsmisti.Biraz daha iyi sukur
Kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta 77.1
Bu hafta 75.8
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.68
Eki Görüntüle 2082497
Tebrikler canımKilo bildirimi daha fazla bekleyemedim açlıktan gözüm döndü
@MiuLego
Tebrikler canım
Geçen hafta kilo : 71.5
Bu hafta : 70
Yüzde oranı : 2 ( bi bakın Kızlar yanlış mı yapmışım)
Aslında tartı bi kez gö kırptı bana 69.8 gösterdi ama onu baz almıcam
Giden :1.5 kg
Fil yemişti birdeTartının ne suçu var iğde. dün akşam 11 de pide gömdün sen
200Kaç gram fazlan var sanırım grama 1 şarjör
Çok aç halsiz kaldın aslındna inşallah bu hafta toparlarsın canım
tebrik ederim canım.Biraz zaman ver kenddine bakalım inşallah daha iyi olursun.Eki Görüntüle 2082537
Durum bu takım canlar
Haaa bi de kimin gözü kaldı poğaçalarımda
2 tepsinin biri tamamen yandı,2.nin altı yandı ,hiç poğaça yakmamıştım ilk oldu
tebrik ederim canımmTeşekkür ederim geçen hafta bayağı moralim bozulmuştu bu hafta çok şükür kendime geldim
İnşallah haftaya çok daha iyi olurum
canımm tebrik ederim
Tebrikler canım çok iyi
Evet canım ben yaparım zaten 6 7 gibi kalkıyorum, eşim uyurBen sabah yapamadim ama ogle yapacam kesin... siz hafta sonuda mi sabag sporu yapacaksınız esler evde
Evet eflalim aynada bakinca çok inceldim insallah haftaya bu kas sismeside gecer de veririm kilolari
Sağol canımtebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?