Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mium gece cevap yazam derken elimde telefon uyumus kalmisim.Bu arada mercimek yemegi 4 kasik falan kuzum taa 5 bucukta yedim onuda esim yerken 4 kasik falan aldim sonra yogurt yedim.nedir yani 4 kasik mercimek nolcak ki sanki hemen ağzıma m.ç emicis yapanlara canim cicim coco ya gelince zılgıt demineyse şuraya kocaman bi öpücük birakayim da gunaydin öpücüğü miumakilo bildirimini de yapcam tartilcam birazdan

Harikasın canım .
Hem geçen haftanın telafisi oldu , hem 70 lere veda için süper moral .
Aynen devam .

La yok mu benim üzerimde biri gelmedi mi.daha buralara
Teşekkür ederim geçen hafta bayağı moralim bozulmuştu bu hafta çok şükür kendime geldim
İnşallah haftaya çok daha iyi olurum

Eksi olsa da sevinemedimBir nedeni olmalı zor kilo vermenin.Kaç yerde okuyorum stresin etkili olduğu yazıyordu.Belki de o yüzden veremiyorsun kolay kilo

Eksi olsa da sevinemedimBir nedeni olmalı zor kilo vermenin.Kaç yerde okuyorum stresin etkili olduğu yazıyordu.Belki de o yüzden veremiyorsun kolay kilo
Nego tebrikler izne ayrilmak sana iyi gelecek bence de.gordugum kadariyla liste sende fazla stres yapiyor.Bi de dün miu soyledi d vitamin dusukmus galiba.Kilo vermeye engel olur o da.Doktor ilac vernistir heralde.onunla da toparlayacagina bomba gibi donecegine eminim

Tebrikler canım çok iyi
Evet canım d vitaminim daha önce 5 di ağır eksikti, o dönem çok zor kilo veriyordum bundan da zor. 4 ampul içtim 17 olmuş en son ama 50 olması lazımmış. Kullanıcam inşaallah. Yükselince kilo vermen daha iyi oldu işte. Bakalım. Demir ilacımı da içicem
Canım aynada memnunum dedin bu daha önemli kesinlikle

tebrikler canım

Tekrar geçmiş olsun ,dediğin gibi iyiye gitmese çıkarmazdılar,inşallah kısa sürede toplar kendini.Eksi için de tebrikler.

Tebrikler canım

Tartının ne suçu var iğde. dün akşam 11 de pide gömdün sen
Fil yemişti birde

Kaç gram fazlan var sanırım grama 1 şarjör

Çok aç halsiz kaldın aslındna inşallah bu hafta toparlarsın canım
200

tebrik ederim canım.Biraz zaman ver kenddine bakalım inşallah daha iyi olursun.

Haaa bi de kimin gözü kaldı poğaçalarımda
2 tepsinin biri tamamen yandı,2.nin altı yandı ,hiç poğaça yakmamıştım ilk oldu

Teşekkür ederim geçen hafta bayağı moralim bozulmuştu bu hafta çok şükür kendime geldim
İnşallah haftaya çok daha iyi olurum
tebrik ederim canımm

Geçen hafta:69.8
Bu hafta:68.5
Giden:1.3
@MiuLego
canımm tebrik ederim

Geçen hafta:69.8
Bu hafta:68.5
Giden:1.3
@MiuLego
Tebrikler canım çok iyi
Ben sabah yapamadim ama ogle yapacam kesin... siz hafta sonuda mi sabag sporu yapacaksınız esler evde

Evet eflalim aynada bakinca çok inceldim insallah haftaya bu kas sismeside gecer de veririm kilolari
Evet canım ben yaparım zaten 6 7 gibi kalkıyorum, eşim uyur
İnşallah canım
tebrikler canım
Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…