Canım korkmuyor değilim evet ya ipin ucu kaçarsa diye korkuyorum ama aus şok diyet yapmadan olmuyor. Öbür türlü 100 200 gr belki gidecek o zaman da listeye haksızlık olacakeflalim nacizane fikrim izne ayrılmamam .
evet bunaldım biliyorum , evet şok yapmadan gitmiyor , liste stresi ile kafayı yedin biliyorum .
Ama ...
Kilo vermen duracak ... çünkü ancak liste stresi ile sıkarak gidiyor bu 500-600 ... o kalkınca kilo vermede kalkacak ..ha kilon çok değil .. dersen ki bana aus , artık 55 lerde gözüm yok ... buralarda kalmak ama sıkılaşmak istiyorum hemen ayrıl izne
ama aksi halde 2 cuma sonra 62-63 takılıp kalacaksın ve yine morali diplerde bir eflal olacaksın.
62 ler için de kocaman
bu arada oğlunu götür bence ...morarma diş çıkarken olmaz .... ya çürük , ya iltihap vardır .
aslında masa başında kahvaltılık yiyebilirimmasa başında ye
-2 bile gelir kütlesine bağlı olaraktanamaaaaaaan bi mıça bakar
+3 dedi
Niye beni karıştırdın ki şimdi
Yapildi
Canım korkmuyor değilim evet ya ipin ucu kaçarsa diye korkuyorum ama aus şok diyet yapmadan olmuyor. Öbür türlü 100 200 gr belki gidecek o zaman da listeye haksızlık olacakkendim için değil liste için ayrılıyorum çünkü artık gerçekten şok yapamam, beni yıpratan o oldu bedenim gerçekten isyan etti.
Birde taryılmıycam belli de bir ay tartılmıycam sadece spora sıkılasmaya odaklanırım. 58 a inince de geri listeye girerim diyorum. Sonra sa mezuniyet.
Ay inanmayacaksiniz cunku ben inanamiyorum +500
+3 dedi
bi de banununkini görmedik
sessiz kalıp farkedilmeyeceklerini sanıyorlar
Niye beni karıştırdın ki şimdi
66.5
kuzucum sporda degil de
66.5
neden yahuuuuuuuuuuuuuuu
şaşırdım valla
kaptan haklı ..dağılınnnnnnnn
ay eli de hiç hafif değilmiş çat çat çat iki şarjör boşalttı ausAllah alllah çoook şaşkınım bende topal ördekimnehirin şarjörleri sağlam yemişsin .... acıdı mı canın ? ağladı mı pastan
tebrik ederim nevoşummm
Kert bizi miu ayların birikmişliği var üstümdekuzucum sporda degil demalum yapamam bu aralar, cuma kilo bildiriminde olabiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?