Diyete basladigimda yilbasi icin koydugum hedefe bugun ulastim
sen kaşındın miu
çok yanlış kişiyi rakip belledi kendine ausum.. gençliğine toyluğuna ver sen onunsana şu kadar diyeyim evlat ..... benim görümcede bi öğünde yediklerim yanında bunlar sadece aperatif ... yalan mıııı @MiuLego
o yüzden sen kilo alma konusunda benle cenkleşmeyi bırak .... sporunla coş ...sıkılaş ..dirileş ...hade bakayım
laf mı soktun gızBen diyorum kaptan olayı önemli diye beni dinlemiyor kimse
gel hep gel minnoşum
ben eski miu değilim hippoşum.. kirlendi o miu.. tombik topalak olduKız zapzayıf şeker bir kız halbuki..görsen bayılırsın.. çıtı pıtı mini mini.. hiç benzemiyo buna
Ben yaralarımı sarıp geliyomÇok furdu zalım miu
İnanmam... olamaz.. benim mium temizdi saftı.. bacakları ile dikdörtgen yapıyordu :)) yalannnnn.....
çok yanlış kişiyi rakip belledi kendine ausum.. gençliğine toyluğuna ver sen onun
laf mı soktun gız
gel hep gel minnoşum
ben eski miu değilim hippoşum.. kirlendi o miu.. tombik topalak oldu
az bekle listeye girince yine öyle olucukkkkkkkkkİnanmam... olamaz.. benim mium temizdi saftı.. bacakları ile dikdörtgen yapıyordu :)) yalannnnn.....
asla kabul etmiyorum kuzum
daha dün ne konuştuk seninle biz
Eki Görüntüle 2082684 git git popodan da vurayım giderken
Ahahha kaptanım çok tatlısın yanerde o pınar
nereye gitti turşuya mı gitti yine bulgura mı gitti
bak daha hıncımı çıkaramadım
gel burayaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2082685 Eki Görüntüle 2082685 Eki Görüntüle 2082685 Eki Görüntüle 2082685 Eki Görüntüle 2082685 Eki Görüntüle 2082685 Eki Görüntüle 2082685
fatmanın bildirimini öğrendim
ponponluk bildirim ondan
Kız miu kulağıma söle . Kaç oldunaz bekle listeye girince yine öyle olucukkkkkkkkk
artık diyet zamanları geldi yemeye son
Bayağı oldu 55 ile başladım canımKız sen 4.takımda mısın?? Hiçte söylemiyo .. kaç kilo oldun ki takıma aldılar seni..
Ondan bize gelmiyo...Bayağı oldu 55 ile başladım canım
Akşamdan yoğurdum ,mayalanmasını bekleyemedim ,kızı uyuturken ben de uyumuşum her zaman ki gibi
Oğlumla ,eşim 1 saat arayla kahvaltı yapıyor.Tepsiye koyunca ,oğlumunkiler tepside mayalansın daha da puf puf olsun diye ,küçük tepsi de 5 tane ayrı yapayım dedim.Önceki tepsi yarım saatte pişti,fırın soğuduktan sonra oğlumunkileri koydum 15 dk sonra bu haldeydi sabah
sensin oAhahha kaptanım çok tatlısın ya
değil ama çok yakını:) yarına 99 çıkar
99 lar gelmiş anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?