Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım dereotu ye bol bol. Hem sütü arttırır hem kilo verdirir

kızlar cumaya kadar yazmayacağım, kendimi kovuyorum bir süreliğine, cezamı kendim vereyim madem
bence gitme ara verme burada kal canım gidince daha çok kopuyor insan .... diyete başlama süreci sancılı ama geçecek bol spor yap spor yaptıkça yemek yeme isteği gidiyor benim öyle oluyor... spor yapmazsam her an bişeyler istiyor canım sporlar dizginliyorum

kopmak değil de, sadece ceza amaçlı, okurum ben sizi.

kızlar cumaya kadar yazmayacağım, kendimi kovuyorum bir süreliğine, cezamı kendim vereyim madem

ben diyorum artık her gün gel , her gün menü yaz ... spor yap

sarayca diyor 1 hafta ceza ...

he şimdi sarayca diyor ki yapabilirsem cumaya güzel bir eksi ile geleyim ... süpriz olsun .. yemişim süprizi ..gel işte şuraya ... verdiklerini her gün hep burdayken verdin sen

Bu olmadı işte bu kendine bize de ceza böyle ceza mı olur aşk olsun
her hafta değişiyor mu bilmiyordum tamam canım aldım notumu

Evet canım az spor yaparsan bir alt kümeye düşüyorsun gruptan 1.cıkarsan bir üst gruba transfer oluyorsun

miu incir güzel süt yapar canım
mesela 2 incir bir bardak süt mis gibi süt yapar

birde dut kurusu çok gzüel süt yapar ,

miu onun enerjiye ihtiyacı var cnm
2 incir üstü de gereksiz bence.. incir süt yapar eyvallah da başka süt yapacak şey de yok mu bu dünyada yahu..

valla görmeden yazdım , kız sen benim içimi okuyorsun ayrıca güldürdün beni

valla görmeden yazdım , kız sen benim içimi okuyorsun ayrıca güldürdün beni

Ay inanmayacaksiniz cunku ben inanamiyorum +500
66.5

Ayy geçmişe gitmeden 99 kadar merak ettiğim sonucu gördüm az seviniym
Şimdi centilmenlik yapabilirim
Üzme canım kendini sen çok iyi yarismaciydin yanlız rakibin çok güçlü tebrikler Fatma geçmiş olsun ece

Yaaa şaka Viyana bı yarışta miunun üzülmesi kadar olmasa da çok motive teşekkürler Ece teşekkürler 7. Takım tasekkurler kaptanlarim teşekkürler Gaziantep teşekkürler Türkiye neyse kafayı yemeden geçmişe gideyim
Ece bu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…