her hafta değişiyor muKuzum not al bunu henüz Miu listeyi açıklamadı haftaya bendeysen direk eklerim
Canım dereotu ye bol bol. Hem sütü arttırır hem kilo verdirirEvet canım benim bugün saçma beslendim ama bundan önceki günlerde yediklerim aslında besleyici
Bundan önce yeşillik yemezdim kolay kolay süt içmezdim meyve aklıma bile gelmezdi bu şekilde her besin gurubundan tüketmiş oluyorum
Şimdilik sütümde sıkıntı Yok eğer sıkıntı yaşamaya başlarsam biraz gevşeterek devam ederim
Teşekkür ederim düşündüğün için
bence gitme ara verme burada kal canım gidince daha çok kopuyor insan .... diyete başlama süreci sancılı ama geçecek bol spor yap spor yaptıkça yemek yeme isteği gidiyor benim öyle oluyor... spor yapmazsam her an bişeyler istiyor canım sporlar dizginliyorumkızlar cumaya kadar yazmayacağım, kendimi kovuyorum bir süreliğine, cezamı kendim vereyim madem
Değil mikız 3 ayda 12 kilo versem var yaaaaaaaaa ne hava atarımmm
ben 6 ayda 12 kilo vermeyede razıyım gerçi
Gidersen daha kötü olur tam tersi sürekli burda olkızlar cumaya kadar yazmayacağım, kendimi kovuyorum bir süreliğine, cezamı kendim vereyim madem
inşallah canımmmNevreste .!.:Değil mi
Verirsin inşaallah
kopmak değil de, sadece ceza amaçlı, okurum ben sizi.bence gitme ara verme burada kal canım gidince daha çok kopuyor insan .... diyete başlama süreci sancılı ama geçecek bol spor yap spor yaptıkça yemek yeme isteği gidiyor benim öyle oluyor... spor yapmazsam her an bişeyler istiyor canım sporlar dizginliyorum
kızlar cumaya kadar yazmayacağım, kendimi kovuyorum bir süreliğine, cezamı kendim vereyim madem
Gidersen daha kötü olur tam tersi sürekli burda ol
Öldüm ben daha ne vuruyon kelenerde o pınar
nereye gitti turşuya mı gitti yine bulgura mı gitti
bak daha hıncımı çıkaramadım
gel burayaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2082685 Eki Görüntüle 2082685 Eki Görüntüle 2082685 Eki Görüntüle 2082685 Eki Görüntüle 2082685 Eki Görüntüle 2082685 Eki Görüntüle 2082685
nasıl da biliyorum seni artık1 haftalığına banlıyorum kendimi, eflalim bu cuma harika bir eksi ile gelmek istiyorum
Bu olmadı işte bu kendine bize de ceza böyle ceza mı olur aşk olsunkızlar cumaya kadar yazmayacağım, kendimi kovuyorum bir süreliğine, cezamı kendim vereyim madem
her hafta değişiyor mubilmiyordum tamam canım aldım notumu
2 incir üstü de gereksiz bence.. incir süt yapar eyvallah da başka süt yapacak şey de yok mu bu dünyada yahu..
miu incir güzel süt yapar canım
mesela 2 incir bir bardak süt mis gibi süt yapar
birde dut kurusu çok gzüel süt yapar ,
miu onun enerjiye ihtiyacı var cnm
valla görmeden yazdım , kız sen benim içimi okuyorsunben diyorum artık her gün gel , her gün menü yaz ... spor yap
sarayca diyor 1 hafta ceza ...
he şimdi sarayca diyor ki yapabilirsem cumaya güzel bir eksi ile geleyim ... süpriz olsun .. yemişim süprizi ..gel işte şuraya ... verdiklerini her gün hep burdayken verdin sen
valla görmeden yazdım , kız sen benim içimi okuyorsunben diyorum artık her gün gel , her gün menü yaz ... spor yap
sarayca diyor 1 hafta ceza ...
he şimdi sarayca diyor ki yapabilirsem cumaya güzel bir eksi ile geleyim ... süpriz olsun .. yemişim süprizi ..gel işte şuraya ... verdiklerini her gün hep burdayken verdin sen
Ay inanmayacaksiniz cunku ben inanamiyorum +500
66.5
hımmm kaçırmışım ben bunu tamam canımm sağolBu olmadı işte bu kendine bize de ceza böyle ceza mı olur aşk olsun
Evet canım az spor yaparsan bir alt kümeye düşüyorsungruptan 1.cıkarsan bir üst gruba transfer oluyorsun
ya başka yapan yok mu bu sütüKuzum incir çok güzel süt yapar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?