Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy çatladık kız kaç gördün bi yaz hele az sonra az sonra diziye döndü tartı sonucu

ahunun kilosu ne ki bi paylaşın hele göremedim onu
70.8 kuzum +0.3
miu sen ve bu yazdın, yanlış mı gördüm, hani dayaklarımızzz
her yöntemi deniyorum işte
aynen minnoşum

2 incir üstü de gereksiz bence.. incir süt yapar eyvallah da başka süt yapacak şey de yok mu bu dünyada yahu..

ya başka yapan yok mu bu sütü

tamam yapar asla ağzına incir sğrme demiyorum ben yakamoza.. ama tutup 5-6 incir de gereksiz bence.

canikom , sütü tatlı şeyler yapar genelde
enerji verir anneye birde 2 incir bir bardak süt kafidir
ama yakamozun 3 meyve ye ihtiyacı var yani 3 porisyon 1 incir 1 porsiyon sayarsak incir olabilir

mium birde su da süt yapar eyvallah ama birde kalitelili , kallavi süt yapmak var beybisi
yani suda süt yapar diye boş bir süt verilmez bebege ama 5-6 fazla onda hem fikiriiz

öpücük olar mesela

Peki.. Haklısın.. Kerttin mi beni saydin78 le. Mortim mi artık

kızlar cumaya kadar yazmayacağım, kendimi kovuyorum bir süreliğine, cezamı kendim vereyim madem
Bence Çok kötü bir karar olmuş sarayca. Burda olmalısın. Ceza vermek filan bahane. Sen burda olmalısın. Haftaya artıyla gelirsin çünkü. Çare 7. Takım

kız nasıl hesap o ?

sen artı 600 değil misin ?
aaaa doğru diyorsun canımm, o artı 300 evetttt benim kafa şuna gitti o 70,800 ben 70,500 hahahaha kafa buna gitttiiiii hahahahahaha@Ahu060812 bu hafta sen kazandın bacım haftaya belli olacak sonuç emiii

aaaa doğru diyorsun canımm, o artı 300 evetttt benim kafa şuna gitti o 70,800 ben 70,500 hahahaha kafa buna gitttiiiii hahahahahaha@Ahu060812 bu hafta sen kazandın bacım haftaya belli olacak sonuç emiii

yalnız kilolarınız tam mortilik yakınlıkta ... patlatın haftaya bi bomba yahu ... şöyle en 69 undan Ahu060812

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…