ayy çatladık kız kaç gördün bi yaz hele az sonra az sonra diziye döndü tartı sonucuAyy geçmişe gitmeden 99 kadar merak ettiğim sonucu gördüm az seviniym
Şimdi centilmenlik yapabilirim
Üzme canım kendini sen çok iyi yarismaciydin yanlız rakibin çok güçlü tebrikler Fatma geçmiş olsun ece
Yaaa şaka Viyana bı yarışta miunun üzülmesi kadar olmasa da çok motive teşekkürler Ece teşekkürler 7. Takım tasekkurler kaptanlarim teşekkürler Gaziantep teşekkürler Türkiyeneyse kafayı yemeden geçmişe gideyim
Ece bu sana
bizden uzakta istersen 10 kilo eksi ile gel sarayca.. ne anlamı var?1 haftalığına banlıyorum kendimi, eflalim bu cuma harika bir eksi ile gelmek istiyorum
bildirim yapaydı iyiydiayy çatladık kız kaç gördün bi yaz hele az sonra az sonra diziye döndü tartı sonucu
70.8 kuzum +0.3ahunun kilosu ne ki bi paylaşın hele göremedim onu
her yöntemi deniyorum iştemiu sen ve bu yazdın, yanlış mı gördüm,hani dayaklarımızzz
aynen minnoşumHaklısın kaptanım işi şirinlikle güzelleştirmeye çalışıyoruz ama artı bende dahil çok hatalar var düzeltilmesi gereken ya bu yolda olacağız elimizden geleni yapacağız ya yapacağızKahvemi içtim mesajı görmeden önce boş bardağı göstermek olmaz
tam onu yazıyordum
tamam sen biliyorsan oldu biz kimiz kiiii artısı olan garip bi adayımbildirim yapaydı iyiydisevinçten unutmuş
ben biliyom gerçi
2 incir üstü de gereksiz bence.. incir süt yapar eyvallah da başka süt yapacak şey de yok mu bu dünyada yahu..
ya başka yapan yok mu bu sütü
tamam yapar asla ağzına incir sğrme demiyorum ben yakamoza.. ama tutup 5-6 incir de gereksiz bence.
öpücük olar mesela
ben öyle izlediğimi çaktırmıyorum
sana şu kadar diyeyim evlat ..... benim görümcede bi öğünde yediklerim yanında bunlar sadece aperatif ... yalan mıııı @MiuLego
o yüzden sen kilo alma konusunda benle cenkleşmeyi bırak .... sporunla coş ...sıkılaş ..dirileş ...hade bakayım
işte uzman görüşü nasıl belli ediyor kendini
Peki.. Haklısın.. Kerttin mi benicanlar şaka maka
takımda çoğu kişi artı..
böyle olmamalı... dur denmeli.. eksiler yarışmalaı.. yiyerek bir yere varılmaz.. silkelenme.. toparlanma.. eksi ile mutlu olma zamanı..
göreyim sizi.. sataşmalı çekişmeli mortili ortili..
birbirini gaza getiren destek veren
eksilerden hafifleyip göklere çıkacağımız bildirimler görelim emiiii
gözüm her birinizin üzerinde..
yedim.. dayanamadım.. çok yedim.. canım çekti.. gece bozdum...
ASLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ve ASLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
aus ve ben de dahil kabul etmiyorum
cıs cos sözü lafı resmi ismi cismi... kesinlikle anılmayacak.. çok ciddiyim.. bbu şekilde birbirimizi kötü etkiliyoruz.. yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
salatalık kereviz maydonoz kabak ve envai çeşit sebze konuşmak serbest
sporlar yarışacak!!! tabloda bir sürü sıfır puan gördüm!!! nasıl yahu??
ona göre .. bu hafta efsaneleştiğimiz bir hafta olacak..
silkelen.. al kahveni gel.. bekliyorum
Bence Çok kötü bir karar olmuş sarayca. Burda olmalısın. Ceza vermek filan bahane. Sen burda olmalısın. Haftaya artıyla gelirsin çünkü. Çare 7. Takımkızlar cumaya kadar yazmayacağım, kendimi kovuyorum bir süreliğine, cezamı kendim vereyim madem
hahahahahayytttt ben kazandımmmmm70.8 kuzum +0.3
her yöntemi deniyorum işte
aynen minnoşum
Ne demek kuzumhımmm kaçırmışım ben bunu tamam canımm sağol
70.8 kuzum +0.3
her yöntemi deniyorum işte
aynen minnoşum
aaaa doğru diyorsun canımm, o artı 300 evetttt benim kafa şuna gitti o 70,800 ben 70,500 hahahaha kafa buna gitttiiiii hahahahahahakız nasıl hesap o ?
sen artı 600 değil misin ?
aaaa doğru diyorsun canımm, o artı 300 evetttt benim kafa şuna gitti o 70,800 ben 70,500 hahahaha kafa buna gitttiiiii hahahahahaha@Ahu060812 bu hafta sen kazandın bacım haftaya belli olacak sonuç emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?