işte duymak istediğim şeyler yaCanım ben ilk hamileliğimde diyete 38 günlük ile başladım başladığım zaman 78 kiloydum
Bundan daha sıkı diyetim vardı 2 ayda 64 kilo olmuştum sütüm azalmadı oğlum her ay 2 kilo aldı obez dendi anne sütü aldığı için müdahale edemediler
Çocuk doktorumun hastaneden taburcu olmadan bana dediği sakın süt olsun diye tatlı yeme günlük 4-5 lt su ve hergün bolca protein tüketmemi önerdi
protein sütün kalitesini artırıyor
Bunda o kadar şanslı olurmuyum bilemem ama bildiğim yemekle sütün alakalı olmadığı
Canım ben ilk hamileliğimde diyete 38 günlük ile başladım başladığım zaman 78 kiloydum
Bundan daha sıkı diyetim vardı 2 ayda 64 kilo olmuştum sütüm azalmadı oğlum her ay 2 kilo aldı obez dendi anne sütü aldığı için müdahale edemediler
Çocuk doktorumun hastaneden taburcu olmadan bana dediği sakın süt olsun diye tatlı yeme günlük 4-5 lt su ve hergün bolca protein tüketmemi önerdi
Bunda o kadar şanslı olurmuyum bilemem ama bildiğim yemekle sütün alakalı olmadığı
Evet canim
Tamamdır hedef 58,2 :) bu hafta çok dikkatli olmam lazım 24 ve 25 aralık christmas burda aile yemeğine gitmemiz lazım, nasıl az yemeği başaracağım meraktayım.....oo harika kuzum hastalık zamanı da olsa eksi gelmen:)
haftaya daha güzeli gelecektr eminim..
hedef veriyorum
58.2
çok mantıklı didin.. düşüneyim bunu
evet evet hükmen galip ol
Sen şanslıymışsın demek ki. Yemekle alakasız olduğunu düşünmüyorum ben. Benim açımdan en azından.Canım ben ilk hamileliğimde diyete 38 günlük ile başladım başladığım zaman 78 kiloydum
Tabi canım kesinlikle enerjiye ihtiyaç var ben ilk hamileliğimde yaptığım diyette meyve hiç yemedim sonuç avuç avuç saçlarım döküldü halsiz kalmıştım bayağı şimdi çok iyiyim çok şükür inşallah daim olur
tatlı süt yapar olayı hikaye yakomoz zaten cnm
ama enerji almak için 2-3 porisyon meyve yenilebilir süt verirkenn
ama tatlı , şeker , kompotu süt yapma sı hikaye zaten
Tebriklerrr canimmmAyy kızlar kaç dk geçmişte yım kaptanim bildirdi sandım özür dilerim bu saate kaldığı için
Üzgünüm yüzsüz olanadim
Geçen hafta 101.6
Bu hafta 100.2
Fark 1.4
Yüzde 1.37
Amaaaaa ben yıllardır hiç yüzde olmadım yaaa son haftalarda her tartıda ağlıyorum bugün şükrü sevinci yaşadım çocuklar gibi evde hoplayip zipladim
Bu günümü gösteren Rabbim e şükürler olsun
Destekleyen takımı mdan Rabbim razı olsun
Sizlerle yolumu kesistiren Rabbime hamdu senalar ayyy yine aglanadan geçmişteki yilculuguma devam edeyim
e
6
Ben daha üçüncü bölümü izliyorum@Portakal Sulu Ordek elime düşmüşsün minnakım
Bilmiyor muydun nasıl kaçırdın kız onu sen başından beri her bölüm
Tebrik ederim canım
Ahahha anam o zaman söylemiş oldumBen daha üçüncü bölümü izliyorumpazartesi söz izliyoruz. Pc den bakıyorum ben. Demek oğlu he vay be
Çok zekiyimEvet canim)
Tebrik ederim canım çok güzel gidiyorsun o sporların diyetlerin bir karşılığı olacak tabi ki devam 99 göz kırpmış hadi bekliyor seni 9lar çabucak inecek inşallahAyy kızlar kaç dk geçmişte yım kaptanim bildirdi sandım özür dilerim bu saate kaldığı için
Üzgünüm yüzsüz olanadim
Geçen hafta 101.6
Bu hafta 100.2
Fark 1.4
Yüzde 1.37
Amaaaaa ben yıllardır hiç yüzde olmadım yaaa son haftalarda her tartıda ağlıyorum bugün şükrü sevinci yaşadım çocuklar gibi evde hoplayip zipladim
Sizlerle yolumu kesistiren Rabbime hamdu senalar ayyy yine aglanadan geçmişteki yilculuguma devam edeyim
e
6
Ohh çok şükür. 9 lara çok az kalmışAyy kızlar kaç dk geçmişte yım kaptanim bildirdi sandım özür dilerim bu saate kaldığı için
Üzgünüm yüzsüz olanadim
Geçen hafta 101.6
Bu hafta 100.2
Fark 1.4
Yüzde 1.37
e
6
Ayy kızlar kaç dk geçmişte yım kaptanim bildirdi sandım özür dilerim bu saate kaldığı için
Üzgünüm yüzsüz olanadim
Geçen hafta 101.6
Bu hafta 100.2
Fark 1.4
Yüzde 1.37
e
6
Cok artist gordum seni.gene en son sen mi yayinlayacan assolist
evet canım , çok içli hikaye heeee. beni ağlatıyor hep
senin elinden kaçar mı la
ucu ya işte
emin misin
AllahhhhhhhhhhhhAyy kızlar kaç dk geçmişte yım kaptanim bildirdi sandım özür dilerim bu saate kaldığı için
Üzgünüm yüzsüz olanadim
Geçen hafta 101.6
Bu hafta 100.2
Fark 1.4
Yüzde 1.37
e
6
canım tok git..Tamamdır hedef 58,2 :) bu hafta çok dikkatli olmam lazım 24 ve 25 aralık christmas burda aile yemeğine gitmemiz lazım, nasıl az yemeği başaracağım meraktayım.....
Türk dizileri çok uzun ya. Her gün bir bölüm anca. Ayyy bu kansız kardeşi adı neydi ya rezil öldürttü abisiniAhahha anam o zaman söylemiş oldumizle izle çok güzel bu hafta da çok iyi gel hemen bu haftaki bölüme çabuk bitir
Saat 5olmus hukmen galip sayilirmiyim kaptanim
Ayy kızlar kaç dk geçmişte yım kaptanim bildirdi sandım özür dilerim bu saate kaldığı için
Üzgünüm yüzsüz olanadim
Geçen hafta 101.6
Bu hafta 100.2
Fark 1.4
Yüzde 1.37
e
6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?