Belli ağlatan cinsten dizi. Anneleri ağladı bi bölümde oğlum lara kuzum diye ben salya sümükiçi rahatsa demek ki
evet canım , çok içli hikaye heeee. beni ağlatıyor hep
son kararımdolaylarında olacağım
Türk dizileri çok uzun ya. Her gün bir bölüm anca. Ayyy bu kansız kardeşi adı neydi ya rezil öldürttü abisini
Selim hayırsız evlat hatta üvey olmasından şüphe ediyorumTürk dizileri çok uzun ya. Her gün bir bölüm anca. Ayyy bu kansız kardeşi adı neydi ya rezil öldürttü abisini
Sen şanslıymışsın demek ki. Yemekle alakasız olduğunu düşünmüyorum ben. Benim açımdan en azından.
Evet selim kansızselim
goştummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Evet selim kansızhapiste ki kesin ölenin ikizi aynısı dimi. O adamı çıkarmazlar diziden.
Kesinlikl canım kişiye göre değişiyor bu durum. Ben mesela tahin ve protein ağırlıklı yiyince sütüm çok yağlı oluyor, ben ikisinde de sağdığım için yağlı mı duru mu görüyordum.çok değişik konu bu bence ... bende senin gibi yemekle alakasız olduğunu düşünmüyorum amaaaaaaaa
olmayınca da olmuyor , yemekle de alakalı değil mi ki diyorum ? yusufta neler yedim süt yapsın diye .. sağlıklı sağlıksız deli araştırdım .... yok gıdım gıdım geldi ...
o zaman geleceği varsa mı geliyor kiiiiiiiiiiiiiiii
Kesinlikl canım kişiye göre değişiyor bu durum. Ben mesela tahin ve protein ağırlıklı yiyince sütüm çok yağlı oluyor, ben ikisinde de sağdığım için yağlı mı duru mu görüyordum.
Emzirirken meyve özelikle bence çok yenmeli. Vitamin depoları boşalıyor çünkü.
Aaa yüzünü görmedim ben. Neremle izliyorsamyok onu gösterdi ilk bölüm hapiste ... tanımadık biri ...
SelimmmTürk dizileri çok uzun ya. Her gün bir bölüm anca. Ayyy bu kansız kardeşi adı neydi ya rezil öldürttü abisini
İnşaallah aus çok zor, bebeğin emmemesi ya sa sütün olmamasıbu sefer inşallah süt ile sınanmam eflalim
Vartolu mu bilemiyorum şimdilik uyuz oldum sonra duruma göre severim belki :) birde kardeş olduğunu bile bile öldürttüyse kahramanı iyice uyuz olurum.Selim hayırsız evlat hatta üvey olmasından şüphe ediyorumVartoli daha iyi evlat olur ondan
Babaları aynı tabiVartolu mu bilemiyorum şimdilik uyuz oldum sonra duruma göre severim belki :) birde kardeş olduğunu bile bile öldürttüyse kahramanı iyice uyuz olurum.
Yani vartolu biliyor mu babasını onu demek istedimBabaları aynı tabiSeversin büyük ihtimal o aslında kötü bir karakter değil yaşadıklarından dolayı intikamının sebebi var bir yanı hüzünlü bir adam
Yarın yeni beslenme şeklime merhaba diyicem. Hangi listeyi yapsam ki diye kararsızım.Ausencia senin diyer yaparken yediklerini yazdığın sayfa varmıydı günlük yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?