Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

içi rahatsa demek ki

evet canım , çok içli hikaye heeee. beni ağlatıyor hep

son kararım dolaylarında olacağım
Belli ağlatan cinsten dizi. Anneleri ağladı bi bölümde oğlum lara kuzum diye ben salya sümük kesin idrisin metresinden bu o vakit.

Sen şanslıymışsın demek ki. Yemekle alakasız olduğunu düşünmüyorum ben. Benim açımdan en azından.

çok değişik konu bu bence ... bende senin gibi yemekle alakasız olduğunu düşünmüyorum amaaaaaaaa

olmayınca da olmuyor , yemekle de alakalı değil mi ki diyorum ? yusufta neler yedim süt yapsın diye .. sağlıklı sağlıksız deli araştırdım .... yok gıdım gıdım geldi ...

o zaman geleceği varsa mı geliyor kiiiiiiiiiiiiiiii

Kesinlikl canım kişiye göre değişiyor bu durum. Ben mesela tahin ve protein ağırlıklı yiyince sütüm çok yağlı oluyor, ben ikisinde de sağdığım için yağlı mı duru mu görüyordum.
Emzirirken meyve özelikle bence çok yenmeli. Vitamin depoları boşalıyor çünkü.

bu sefer inşallah süt ile sınanmam eflalim

Selim hayırsız evlat hatta üvey olmasından şüphe ediyorum Vartoli daha iyi evlat olur ondan
Vartolu mu bilemiyorum şimdilik uyuz oldum sonra duruma göre severim belki :) birde kardeş olduğunu bile bile öldürttüyse kahramanı iyice uyuz olurum.

Vartolu mu bilemiyorum şimdilik uyuz oldum sonra duruma göre severim belki :) birde kardeş olduğunu bile bile öldürttüyse kahramanı iyice uyuz olurum.
Babaları aynı tabi Seversin büyük ihtimal o aslında kötü bir karakter değil yaşadıklarından dolayı intikamının sebebi var bir yanı hüzünlü bir adam

Babaları aynı tabi Seversin büyük ihtimal o aslında kötü bir karakter değil yaşadıklarından dolayı intikamının sebebi var bir yanı hüzünlü bir adam
Yani vartolu biliyor mu babasını onu demek istedim dur bakalım 4.bölüme geçtim işte katil ya katilleri hakkı görürmüyüm bilmem

Yarın yeni beslenme şeklime merhaba diyicem. Hangi listeyi yapsam ki diye kararsızım. Ausencia senin diyer yaparken yediklerini yazdığın sayfa varmıydı günlük yani.

yok canım ya ...

benim severek yaptığım sistem hep ara öğünlü oldu ama ...

ben hiç karbon almıyordum eflal neredeyse , diğer besinler içinde eser miktar hariç ... bakliyatta yemedim .
bunlar beni şişiriyordu çünkü .
şimdi ki aklım olsa yerim haftada 2 kez öğlen gibi ...
şimdi ki aklım olsa her sabah sadece 1 dlm de olsa tb / kepek ekmek yerim ...

neden ?

çünkü ben gebelikte bu kadar seri kilo almamı , o kıtlıklara bağlıyorum ... evet şakalaşıyoruz burda .. bazen deli yediğim günler oldu yalan değil ... ama ben sırf yarım tabak kadar makarna yedim diye de artı 1 oldum hamilelikte ...
olmaması gerek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…