şuna bak megastar tarkan olmuşum ama 500 gr vermişim peeh sevinemedim bile dereceye@begum75
@nehirnil111
Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
malipina
Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
matematik61
Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
@Ytmz
Haftanın UVERTÜRÜÜÜÜÜÜ
Ausencia
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@Nevreste
@eflalim
@Donna_salut
@nehirnil111
Ahu060812
malipina
MEGASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@Antepia27
@begum75
@Nefs
@Whiteblacklife
matematik61
SÜPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@Triplimelek Megi
@hepfit
@Sarayca
@Ytmz
ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@ecemavi
ada81
@Floweroflife
Bonus
@Portakal Sulu Ordek
@masumm
1 hafta önce 220 gelmişti,bu aya daha çok gelir
2,800 gr yapıyokendini affetmen için haftaya %3 getirip miu ya affettirmen lazım ...formül basit .. uygulamaya bugünden koyul
Benim evin altındaki de lohusa ama ev soğuk yine de benim,üstten soğuk alıyor,dıştan yalıtım gerekiyorhe bana da 180 geldi geçen hafta ... bakalım asıl şimdi başlıyor
gerçi benim yerler hamam , alt katın bebeği var ..bi yakıyor ki
Madem ödem ,haftaya eksin çok gelir o zaman ,ödemin ininceEsmer bomba ödemden patladı bu hafta affetmicem kendimi
he ok spor mortiligiyse oldu
2,800 gr yapıyokarar vermişler öldürcekler beni
dur kız sende fitili ateşlemeMadem ödem ,haftaya eksin çok gelir o zaman ,ödemin inince
Yoksa bugünün az eksi gelmesini ödem diye kandırdın mı?dur kız sende fitili ateşleme
İnşallah ablamm bu kilo derdini Allah düşmanına bile vermesin 140 kilolarda çektiklerimi psikolojik olarak biyolojik olarak bı ben bı Allah bilir
Demi kaptanim haftaya inşallah hazır olsun
biz burda ne 2.8 ler gördük .. hepsi hayatta
Kizlar gunluk yapabilecegim guzel sikilastirici bi video istiyorum. Bilen varsa link atsin lutfeeeeennnn.
@MiuLego
S Sguat girls
Baska bilenler de varsa link atarmisiniz kizlar ????
Jillian bitti artik. Balkonda ip atliyordum bi kac gundur. Simdi cok ruzgar var. En iyisi Leslie galiba yanina da sikilasma egzersizi
Koşu bandımda uyumam lazım o zamanbiz burda ne 2.8 ler gördük .. hepsi hayatta
Hayirli olsun ahucumKızlar bugün hiç gelemedim öğlen telefon geldi bir arkadaşın eski patronu muhasebeciydi oda onun yanında çalışmış iş öğrenmişti.beni bir söyler misin demiştim oda söylemiş gelsin öğretiyim demiş adam 70 li yaşlarında insanlara iş öğretip faydalı olmak istiyor banada öğretecek tamam olduğum da da bana iş bakacağız öğlen gittim hemen öğretmeye başladı hafta sonu yok çocuklar okuldayken gideceğim Sonrası Allah kerim
Yoksa bugünün az eksi gelmesini ödem diye kandırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?