yetişmez cıkstamam gülümyapıştıraydın şimdi hemen ... ne bekliyorsun ki ..hep sona kalıyoruz yahu
kahvaltı 08:00
1 dilim tb ekmegi
6 zeytn
peynir
öglen 13:00
1 porisyon adana (lavaşı yok)
1 bardak ayran
bol meze(patlıcan salata,pişmiş sogan,dereotlu yogurt)
akşam 17:45 (şuanda , şu dakikkada)
kaşar peyniri ve biraz yag eklenmiş yeşil salata
1 lt su
hayırlı olsun ahuuuuKızlar bugün hiç gelemedim öğlen telefon geldi bir arkadaşın eski patronu muhasebeciydi oda onun yanında çalışmış iş öğrenmişti.beni bir söyler misin demiştim oda söylemiş gelsin öğretiyim demiş adam 70 li yaşlarında insanlara iş öğretip faydalı olmak istiyor banada öğretecek tamam olduğum da da bana iş bakacağız öğlen gittim hemen öğretmeye başladı hafta sonu yok çocuklar okuldayken gideceğim Sonrası Allah kerim
bence en doğrusu banu .... iyi gelecek sana ..ve en önemlisi krizlerini engelleyecek
ya ne olursa olsun zaten 1 ayda ... en az 65 i göreceksin eminim
amaaan daha iyi haftaya ütü derdim yok ...orda asılı bekliyor bak seni
Kızlar bugün hiç gelemedim öğlen telefon geldi bir arkadaşın eski patronu muhasebeciydi oda onun yanında çalışmış iş öğrenmişti.beni bir söyler misin demiştim oda söylemiş gelsin öğretiyim demiş adam 70 li yaşlarında insanlara iş öğretip faydalı olmak istiyor banada öğretecek tamam olduğum da da bana iş bakacağız öğlen gittim hemen öğretmeye başladı hafta sonu yok çocuklar okuldayken gideceğim Sonrası Allah kerim
Ketojenik diyete bakıyorum bende banuNare83
Beğendim diziyi canim surukleyici izle derim
Esmer bomba ödemden patladı bu hafta affetmicem kendimi
Kızlar bugün hiç gelemedim öğlen telefon geldi bir arkadaşın eski patronu muhasebeciydi oda onun yanında çalışmış iş öğrenmişti.beni bir söyler misin demiştim oda söylemiş gelsin öğretiyim demiş adam 70 li yaşlarında insanlara iş öğretip faydalı olmak istiyor banada öğretecek tamam olduğum da da bana iş bakacağız öğlen gittim hemen öğretmeye başladı hafta sonu yok çocuklar okuldayken gideceğim Sonrası Allah kerim
Ausencia bu sena da bir iş mi var ne?
Havalar da bayağı soğudu bugünlerde
Tamam bildiricem kuzucumkuzular
@YaKaMoZz-z @Ytmz pazar ve pazartesi bana özelden kilonuzu mutlaka bildirin emi takipte kalayım
malipina pınarım pazartesi de sen kilonu bildir bakalım ne durumdayız :)
1 hafta önce 220 gelmişti,bu aya daha çok gelirhadi hayırlı olsun ... o yaşta amcalar tecrübe aktarmaya bayılır
bence iyi gelecek sana
cıks sena temiz
di miii ya komşune kadar geldi doğalgaz ?
Esmer bomba ödemden patladı bu hafta affetmicem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?