BenAranızda plates yapan varmı? ?
Esim istiyor ama oyle israrci degil.. dogurursan isterim diyor dogurmazsan ne yapam diyor...Esin de böyle düşünüyorsa sıkıntı yok :) kimi eşler kabul etmiyor . Benim inşallah olur 2 veya 3 :) bir kızım bir oglusum olsun istiyorum allah bilir ama içimden hep böyle geciyor:) bende kızım 3 yaşına girdimi düşünüyorum :)
Aha da kalp kalbe mide mideye karşı . Aksm menumde pattis kızartma köfte vardıverooo
iyiyim verocan sen nassın,bebeler napıyo,pattis yiyon mu
gel bende seni öpem
eflal kocasının yanında pırt bile yapmıyor aşırı kibarnapıyoooooo kız o ?
Aha da kalp kalbe mide mideye karşı . Aksm menumde pattis kızartma köfte vardıbebeler iyi şükür sen nasilsin
Maden arıyornapıyoooooo kız o ?
O isi yapan Mta vardı bizim cocuklugumuzdaMaden arıyor
eflal kocasının yanında pırt bile yapmıyor aşırı kibar
amaaaaa bizim aramızdaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallahsana haftaya pon poon yetiştiremeyeceğimmmmmmmmmmmmm
Beraber varalım hedefe . Kız motivasyon im var lakin. Açken ben ben değilim oyyii ne yedim gene bugün
Sen dogurdun ben hala hedefe varamadım, işte nasıl olayım gerisini sen düşün
bence de yahu öyle hayat geçmez... hahahaha sonuçta bir ömür başka yere mi kaçıcaz pırt için.. işin eğlenceli yanından mahrum kalmamak lazımyeminle hayat değil ..sıkıcı çoooooooooook
ben geçen akşam bi pırt yaptım .... tabii ona pırt demek haksızlık olur30 dk geyik çevirdik üzerine
Faydasını gördünüz müçooooooook yaptım ben zamanında
Ben de dé top var b lakin yapacak toto yokFaydasını gördünüz mü
Kaç haftada gösterdi etkisini
koca yanında pırt yapılmaz benim bir duruşum vareflal kocasının yanında pırt bile yapmıyor aşırı kibar
amaaaaa bizim aramızdaaaaaaaaaaaaaaaa
bence de yahu öyle hayat geçmez... hahahaha sonuçta bir ömür başka yere mi kaçıcaz pırt için.. işin eğlenceli yanından mahrum kalmamak lazım
mutlu evliliğin sırrı diyorum eflale inanmıyorbi salsa eflal , enişte de rahat edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?