Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hepiniz ile hemşeriyim

aha da gittim

öperim

edit :))) 1.takımı eklemişsin

senin burada paylaştığın fotolar gayet çıtı pıtı , hoştu ....

Birde ebru salli ile selülit savar
Ebru salli ile yaza hazırlık
Ebru sallı ile 3k
Ebru salli ile skniyy jeans

Yapicam ulan ben ah o nefes alışverişleri yokmu benim küçük kızım bilem yapiyor
Gören kizida kendine benzettin diyor

Ya abla bilmiyorum ben bekarken 52 53 kiloyken bile kendimi kilolu görüyordum psikolojik herhalde takıntılıyım o yüzden tartıyı uzaklastirdim. Verdikçe veresim yedikçe kendime küfredesim geliyor . Bu kafadan da çıkmam lazım 53 veya 55 olsam yeter göbeğim var birde üst baldır var bende 57 cm bel 71 falan di.

üst baldır biraz fazla evet ..bölgesel çalış ... yılmadan usanmadan ...

iyi akşamlar kızlar
cuma menüm gelsin

sabah 08.40
2 adet mini pankek (yumurta, keçi peyniri, maydanoz, nohut unu)
1 dilim eski kaşar
5 zeytin
1 tk cevizli Antakya acı biber salçası (az zeytinyağı var içinde)
1 çk kuşburnu marmelatı (şekersiz, üzüm suyuyla tatlandırılmış)

öğlen 12.30
4 küçük kuru patlıcan dolması
4 yk yoğurt

ara 14.45
2 parmak kadar pasta (arkadaşın doğum günüydü)

akşam 19.00
kıymalı menemen
2 yk etli taze fasulye
1 bardak ayran
turp

yatana kadar 2 lt su
aeben @MiuLego

Canım hoşgeldin öncelikle.Eskilerdensin sanırım ki aus biliyor seni tanıyor. Ben mezun oldum şu an 52 lerdeyim. Geçen hafta bende ağlayan pasta yaptım. ( aus örnek şeetmesi için ismini yazdım affet) ve yedikçe yedim.Uzun süredir tatlı şeyler yememiştim.Bir gün sonrasına baktım normal kahvaltıdan sonra hala aç hissediyorum kendimi.Ekmek yemek doyurur diyorum.E ekmek tek yenmez tabiki yanına başka şekerli şeyler filan. Baktım bunun sonu yok.Gitgide girdaba giriyorum. Ne kadar çok tatlı ve karbon o kadar çok acıkma ve yeme isteği hiç gitmeyen çok zorlayan. Sen yedikçe bunun sonu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…