- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
ay ozur dilerim kaptanlarim dusuncesizlik ettim bidaha konusmam haklisiniz
Hepiniz ile hemşeriyimİnşallah canım haftaya cumaya 98 için gayret edicem
Teşekkürler canım
Teşekkürler hemşehrim
Şimdi sen adayları hensehrudin o Malatya li benimle hensehrudin aaaa
Ben nalatyaliyimmm
Aynen canım bugün direkten döndü 99 haftaya rahat penaltıdan aticam inşallah
Maşallah çok güzel yüzde
aha da gittim
öperim
Ay ne guzel :) plank yapam diyorum arada kaynıyor 21 gun karın savar yapicam onla beraber ip
Sonra ebrunun 2 haftada 2 benden bacak egzersiz var 30 dakika 21 gün gene onu ve 8 dakika mekik ve hit kardiyo zumba oryantal falan yapicam bakalım plan bu sonra belki Jillian yaparım 1 ay sonra si için bilemiyorum :) ama pilates yapicam kasları uzatıp sikilastiriyormus bayaa ama kilo verdirmi yormuş benim bu ara kaya gibi sıkı olmam lazım :) tek isteğim bu sonra 53 kilo inşallah kendimi hala şişman görüyorum
miu m paylaşımda neyi neden düzeltti isen üzerine atıyorum
7.takım .... düzeltme diye yazmalısın ...tekrar paylaşmışsın ya listeyi ... kimse neden tekrar paylaştığını anlamaz .
senin burada paylaştığın fotolar gayet çıtı pıtı , hoştu ....
Bunu yapmak için iyi g.. lazımOstururken çekyatı titretmeyen kadına kadın mı denir
Ya abla bilmiyorum ben bekarken 52 53 kiloyken bile kendimi kilolu görüyordum psikolojik herhalde takıntılıyım o yüzden tartıyı uzaklastirdim. Verdikçe veresim yedikçe kendime küfredesim geliyor . Bu kafadan da çıkmam lazım 53 veya 55 olsam yeter göbeğim var birde üst baldır var bende 57 cm bel 71 falan di.
Çalışıyorumüst baldır biraz fazla evet ..bölgesel çalış ... yılmadan usanmadan ...
Sagol kuzum birazdan esime cektirip atayimTebrikler :) mezun olmuşsun resim atsana bakak
Pıt yapmak erkekleri sogutuyormus dogrumu
Sagol kuzum birazdan esime cektirip atayim
Ben yapınca benim ki bana demediğini birakmiyoraslaaaa tecrübe ile sabit
Canım hoşgeldin öncelikle.Eskilerdensin sanırım ki aus biliyor seni tanıyor. Ben mezun oldum şu an 52 lerdeyim. Geçen hafta bende ağlayan pasta yaptım. ( aus örnek şeetmesi için ismini yazdım affet) ve yedikçe yedim.Uzun süredir tatlı şeyler yememiştim.Bir gün sonrasına baktım normal kahvaltıdan sonra hala aç hissediyorum kendimi.Ekmek yemek doyurur diyorum.E ekmek tek yenmez tabiki yanına başka şekerli şeyler filan. Baktım bunun sonu yok.Gitgide girdaba giriyorum. Ne kadar çok tatlı ve karbon o kadar çok acıkma ve yeme isteği hiç gitmeyen çok zorlayan. Sen yedikçe bunun sonu yok.Menu bismillah. Eksiği var fazlası yazılmams olsa gerek
Sabah 2 haşlama yumurta . Peynir 4 5 dilim
5 6 zeytin 2 yemek kaşığı reçel tahinpekmz marmelat . Hepsinden ayrı ayrıdır
Bol bollll ekmek
Ara 3 cigkofte yeşillikle
Aksm 5 6 mini köfteler pattis kızartma. .tabii ekmek arasiiii. Ve peynir reçeller vs. Bişi diyim mi ben aciim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?