- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
Iste bu yüzden tek cocuk istiyorum
Ahuuu kiz@Ahu060812 69 oluyorsunuz değil miiiiiiii bu haftaada81 ile ..... çok canım çekti 69 unuzu , bak aşerdim
Ayy ben de 69 olsammm
Ver kuzum cidden bak yağ erimezse anlamı yok onca verdiğin kilonun
Zaten vereceğin 3-4 kilo maksimum
At bekliyom :)
29 aralık ta ne olacak kuzum. Hedef falan mı ay bana da hedef koyak
Kucuk bebelilere ic acici biseyler soylemek isterdim ama hic bisey tozpembe degil :)
Bir teselli ver bonus....
Buyuyunce ergenlige dogru gidince simdi bu zamandaki butun zorlugu mumla ariyosunuz o halde tadini cikarin.
Ahuuu kizkiz cabuk aşermis acil 69 olmak lazim cabuk
Yok bugün aksm tok 73 galibadaha kaçsın biliyoruz kii yahu , belki de 69 sun
Anı olarak kalacak iste bizlereBende oğlum 2 Yaşındayken saat 3 gibi parka gidip gece 10 a kadar orada olduğumuzu bilirim kimsecikler tok her taraf Karanlık ödüm kopuyor biri çıkacak diye bi türlü ikna edememiştim sonra kavga kıyamet ağlaya ağlaya oda bende eve gitmiştik
81 diim dogumda galiba. 20 gün oldu bakam yarın sabah ciplek. Kaç çıkcambi yerim şişer bak
Bonusum haftaya kaç olma sözü veriyon annem?
He kuzum. Hergün menü ver emi artık.. kötü de olsa.. tamam mı? Üzme beni. Hep gözümün önünde ol. Artık izin kilona dönelim tamam mı
Canım onun icinde yesil cay var ya ..yesil cay benim bagirsak florami bozuyor diye biraktim.. bide kansizlik yapiyorada tarçınlı dukan içeceği yaptın mı canım
Kayısı kaynattinmiCanım onun icinde yesil cay var ya ..yesil cay benim bagirsak florami bozuyor diye biraktim.. bide kansizlik yapiyor
2 adet kayısı yedim aksam arkasindan sicak su ictim midemde kaynar belkiKayısı kaynattinmi
29 aralık ta ne olacak kuzum. Hedef falan mı ay bana da hedef koyak
Yok bugün aksm tok 73 galiba
2 adet kayısı yedim aksam arkasindan sicak su ictim midemde kaynar belkiaslinda kahve yapsaydim bide telvesini yeseydim hemen wc gelirdi ama alıştırmak istemiyorum..
Heyecan im var ama menüm berbat aus yaaa. Puufff aciktim ben hemhe pil aldın mı ?
iyi ya ... fena değil kilon ..sabah 71 dir o
konuş bonus reyizzzIcimde delik var sanki miu goruyorum midem nasil şiş. Oturunca yine ilk basladigimdaki gibi nefes aldirmiyo bana.
Ac da degilim acikmama firsat vermiyorum.
Diyetisyen halt etmis biliyoruz herseyi bize asil psikolog lazim
aaa evet demiştin daha öncede unutmuşumCanım onun icinde yesil cay var ya ..yesil cay benim bagirsak florami bozuyor diye biraktim.. bide kansizlik yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?