Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kucuk bebelilere ic acici biseyler soylemek isterdim ama hic bisey tozpembe degil :)

Bir teselli ver bonus....
Buyuyunce ergenlige dogru gidince simdi bu zamandaki butun zorlugu mumla ariyosunuz o halde tadini cikarin.
29 aralık ta ne olacak kuzum. Hedef falan mı ay bana da hedef koyak

Anı olarak kalacak iste bizlere ))

Bonusum haftaya kaç olma sözü veriyon annem?

He kuzum. Hergün menü ver emi artık.. kötü de olsa.. tamam mı? Üzme beni. Hep gözümün önünde ol. Artık izin kilona dönelim tamam mı

Icimde delik var sanki miu goruyorum midem nasil şiş. Oturunca yine ilk basladigimdaki gibi nefes aldirmiyo bana.
Ac da degilim acikmama firsat vermiyorum.
Diyetisyen halt etmis biliyoruz herseyi bize asil psikolog lazim

2 adet kayısı yedim aksam arkasindan sicak su ictim midemde kaynar belkiaslinda kahve yapsaydim bide telvesini yeseydim hemen wc gelirdi ama alıştırmak istemiyorum..

Kabızlık çok kötü ya çok şükür daha olmuyorum 1 kilo dan fazla fark ediyordu bana ya . Berbat

Bugünün menüsü
Sabah(11.00)
1 dürtücü çay
1 kupa kahve
1 mandalina
Öğlen(14.00)
1 kk beyaz peynir
1 avuç salata yeşillik
1 yumurtadan domates soğan biberli omlet
3 dilim salam
Akşam(daha yenmedi)
Yarım ızgara tavuk(bitiremem herhalde)
Salata
Bol bol bitki çayı

Oglumu uyutup hemen leslie yapacaktim.2 saate yaklasiyor uyumadi sipa 2 kere 3 mil leslie bitirmis ustune yesil cayimi bile icmistim.Tam uyuyacak emzigi atiyo tam uyudu odadan cikacam dizim citirdiyo uyaniyo uzerini ortuyorum battaniye eline degiyo uyaniyo

Icimde delik var sanki miu goruyorum midem nasil şiş. Oturunca yine ilk basladigimdaki gibi nefes aldirmiyo bana.
Ac da degilim acikmama firsat vermiyorum.
Diyetisyen halt etmis biliyoruz herseyi bize asil psikolog lazim
konuş bonus reyizzz

Canım onun icinde yesil cay var ya ..yesil cay benim bagirsak florami bozuyor diye biraktim.. bide kansizlik yapiyor
aaa evet demiştin daha öncede unutmuşum kayısıda yapmışsın inşallah görürsün faydasını yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…