ayy çok özür unutmuşum 5 dk olabilir miBu hafta benim takimdasin,beni etiketlemeyi unutma emi
100 mekik tahmini kaç dk sürmüştür?
YaptrcanmiParası neyse verip yaptırak bebeeem
Ostururken çekyatı titretmeyen kadına kadın mı denir
Uuuuwwwwww:)Kızanam ben yapim dicem de sen çok zayıfsın elimde kalır bi yerin
Allahtan korusun yaBisey sorayimmi
İnfluenza A pozitif cikti
Bu domuz gribi mi
Soyle anlatayimYok canim genel adi influenza alt gruplarindan biri h1n1(domuz gribi mikrobu)sende mi cikti nerde test yapildi.ilac vermediler mi
Soyle anlatayim
İdrarda ve kanda enfeksiyon cikti ayin 5 inde.bundan 5 gun sonrada ortakulak iltihabi oldu.suprax vermisti bu kezde aguamentine cevirdi.4 gun sonrada vucudunda kirmizi lekeler cikti saglik ocagina goturdum tekrar su cicegi dedi.antibiyotigi kesmedi dokuntu cok olmadi ama antibiyotik alirkende defalarda ates 39 u gecti.boyle 1 hafta gecti.2 gun oncede siddetli kuru oksuruk ve ates cikti.Cok fena eklem kas agrisi goz ve bas agrisi oldu.Dunde bu testi yaptilar influenza A pozitif dedi.Serum takviyesi yapildi 6 kilo kaybetti.enfluvir diye bi ilac verdiler su an daha iyi.İnternette domuz gribi diyor doktor kesinlikle okula gitmesin dedi
Wc olsa en fazla 200 farkederdi bu arada hala wc yok
Ahuuu kizkiz cabuk aşermis acil 69 olmak lazim cabuk
Kız bu şişer mişer yada bebesinde ahanda böyle leke olursa bizi vurmaya gelir harbiden.bu hafta 69 olmak şartbi yerim şişer bak
yok canımcım 45 dk bir yaptım sonradanda 15 dk daha yaptım onun toplamını yazdımLeslie 3 mil 45 dk suruyor ama sen 60 dakika yazmissin ordada bi hata varmı?
En acilinden 69 olmamiz gerekiyorKız bu şişer mişer yada bebesinde ahanda böyle leke olursa bizi vurmaya gelir harbiden.bu hafta 69 olmak şart
Eki Görüntüle 2082997
Ah ah ben diyimm 3 ay sen de 5 aycandy baya incesin ama özelden six pack fotosu da istiom ben senden
Amin canim
Sagol kuzumÇok geçmiş olsun. ..
Geçmiş olsun canim. Enfluvir kullanmis ve durumu daha iyi bu guzel.Soyle anlatayim
İdrarda ve kanda enfeksiyon cikti ayin 5 inde.bundan 5 gun sonrada ortakulak iltihabi oldu.suprax vermisti bu kezde aguamentine cevirdi.4 gun sonrada vucudunda kirmizi lekeler cikti saglik ocagina goturdum tekrar su cicegi dedi.antibiyotigi kesmedi dokuntu cok olmadi ama antibiyotik alirkende defalarda ates 39 u gecti.boyle 1 hafta gecti.2 gun oncede siddetli kuru oksuruk ve ates cikti.Cok fena eklem kas agrisi goz ve bas agrisi oldu.Dunde bu testi yaptilar influenza A pozitif dedi.Serum takviyesi yapildi 6 kilo kaybetti.enfluvir diye bi ilac verdiler su an daha iyi.İnternette domuz gribi diyor doktor kesinlikle okula gitmesin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?