Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok canim genel adi influenza alt gruplarindan biri h1n1(domuz gribi mikrobu)sende mi cikti nerde test yapildi.ilac vermediler mi
Soyle anlatayim
İdrarda ve kanda enfeksiyon cikti ayin 5 inde.bundan 5 gun sonrada ortakulak iltihabi oldu.suprax vermisti bu kezde aguamentine cevirdi.4 gun sonrada vucudunda kirmizi lekeler cikti saglik ocagina goturdum tekrar su cicegi dedi.antibiyotigi kesmedi dokuntu cok olmadi ama antibiyotik alirkende defalarda ates 39 u gecti.boyle 1 hafta gecti.2 gun oncede siddetli kuru oksuruk ve ates cikti.Cok fena eklem kas agrisi goz ve bas agrisi oldu.Dunde bu testi yaptilar influenza A pozitif dedi.Serum takviyesi yapildi 6 kilo kaybetti.enfluvir diye bi ilac verdiler su an daha iyi.İnternette domuz gribi diyor doktor kesinlikle okula gitmesin dedi

Çok geçmiş olsun. ..

Ahu060812 69 oluyorsunuz değil miiiiiiii bu hafta ada81 ile ..... çok canım çekti 69 unuzu , bak aşerdim

Wc olsa en fazla 200 farkederdi bu arada hala wc yok

Ahuuu kiz kiz cabuk aşermis acil 69 olmak lazim cabuk

bi yerim şişer bak
Kız bu şişer mişer yada bebesinde ahanda böyle leke olursa bizi vurmaya gelir harbiden.bu hafta 69 olmak şart

Shut Up çok çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm Allah sana sabır bebeğine çok çok şifa versin
Amin canim
Su an cok iyi masallah.Ben bugun ogretmeniyle gorustum sinifta on cocuga yakini boyle.belirtiler hep ayni.Eger boyle bisey varsa okula haber vermek gerek

Geçmiş olsun canim. Enfluvir kullanmis ve durumu daha iyi bu guzel.
Influenzanin enfeksiyonu zaten agirdir.cesidi ne olursa olsun.bulasicidir.oyuzden okuka gitmesin.
Grip viral oldugunda her halukarda tehlikelidir.nezle ile grip bir degildir.grip agir bir hastaliktir bagisikligi zayif olanda olum bile olabilir.
Siz atlatmis sayilirsiniz gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…