Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Begüm bizim yeni kaptan bize trip atmayı öğretti
Ben 200 Gr vermistim küsmüş eceyi tutmustun
Sonra abla kilo vermisdin demedin bu hafta
Kaptanın suçu trip atmayı ogretti
Abla geç gördüm ama gördüğümde 99 kiloluk parti elbiselerimi giymistim 100.2 yi görünce üzüldüm ben parti yapcaz sanmıştım
Ama yinede tebrikler verilen her gramın hakkını yememek lazım

Abla geç gördüm ama gördüğümde 99 kiloluk parti elbiselerimi giymistim 100.2 yi görünce üzüldüm ben parti yapcaz sanmıştım

Evet ablacim dünkü gördüğüm rakama göre gelir sandım 300 Gr kaçırdık
Haftaya tekrar giyermisin

Neyse ki Nevreste ye ikramliklari hazırla diycekdin denedim bide o masrafımiz olacakti

Kandaki crp ayin 5 inde 6 cikmisti.Dun 26 cikti yani yukselmis peki ben ne yapmaliyim.kuzu siniftaki yaridan fazla cocuk bu durumda ve herkes su cicegi saniyir uyarmalimiyim onlari
Bence uyar test yaptirsinlar antiviral kullanmak gerekebilir.
Bagisikligi guclendirmek lazim.vutamin takviyesi olabilir.bol bol istirahat.
Ailecekte dikkat edin.muhtemelen bulasmistir ama bunyeye gore hastalanma degisir

Yaa uyku yok evde herkes uyuyor
Yarın temizlik var çok yorucu bı gün olacak çocuklar evde benim yatmaya niyetim yok birazda gidip TV takilsm bari

begum75 @Portakal Sulu Ordek @MiuLego kimseyi terk etmek degil niyetim zihnim artık bununla o kadar cok meşgul ki diger sorumluluklarımın onune gecmeye ve benı engellemeye başladı bu dusunceler gitmekten bahsetmedim ki ben biraz zihnimi toplamam lazım dedım sadece yanı kısa bir sure bir kac gun belki belki 1 hafta daha uzun sure degil kendimi tam anlatamadım belki de gercekten utanıyorum buraya yazmaya artık cunku kendime olan saygımı da yitirmeye basladim o yuzden dusunmeye plan oluşturmaya ve en Önemlisı uygulama İÇİN guce ihtiyacım var bunu kendi içimde kendi basıma bulabilirim ancak bulduğuma inandığımda zaten burda olacağım yanı kimse ile kisisel olarak bi ilgisi yok benim derdim kendimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…