Bence de kuzum 1.3 üstü gelirdi senden eminim@MiuLego bugun regl oldum ben tartidan 3 saat sonra bence daha fazla verdim kiloyu regl siskiniyim gibi
Geçmiş olsun canim. Enfluvir kullanmis ve durumu daha iyi bu guzel.
Influenzanin enfeksiyonu zaten agirdir.cesidi ne olursa olsun.bulasicidir.oyuzden okuka gitmesin.
Grip viral oldugunda her halukarda tehlikelidir.nezle ile grip bir degildir.grip agir bir hastaliktir bagisikligi zayif olanda olum bile olabilir.
Siz atlatmis sayilirsiniz gecmis olsun.
Hahahahhahahaa ahu yaKız bu şişer mişer yada bebesinde ahanda böyle leke olursa bizi vurmaya gelir harbiden.bu hafta 69 olmak şart
Eki Görüntüle 2082997
Maşaj maşaj başka bie değilUuuuwwwwww:)
Korktum halaa sanki bana başka şeyler yapcan çok ayip
Kandaki crp ayin 5 inde 6 cikmisti.Dun 26 cikti yani yukselmis peki ben ne yapmaliyim.kuzu siniftaki yaridan fazla cocuk bu durumda ve herkes su cicegi saniyir uyarmalimiyim onlariGeçmiş olsun canim. Enfluvir kullanmis ve durumu daha iyi bu guzel.
Influenzanin enfeksiyonu zaten agirdir.cesidi ne olursa olsun.bulasicidir.oyuzden okuka gitmesin.
Grip viral oldugunda her halukarda tehlikelidir.nezle ile grip bir degildir.grip agir bir hastaliktir bagisikligi zayif olanda olum bile olabilir.
Siz atlatmis sayilirsiniz gecmis olsun.
Hamile oldugum senenin yazi esimin memlekette kalmistik o halde gece kalkip gidemem ya tika kulaklari diyip yapardim valla
olurmu hiç öyle ne kusuru haftaya inşallah daha çoşkulu daha gösterişli
böyle yapcem haftaya saçlarımı bu kez de
@CocoChanelmademoiselle canım tebrik ederim mezun olmussunve vucudun super görünüyor maaşallah
Antepia27 Fatmam seni de tebrik ediyorum canım maaşallah haftaya 98 ler gelecek kesin öyle hissettim
S Sguat girls seninde degisimin super kuzum tebrikler
veee takimim 2 nci olmus herikesitebrik ediyorumkilo veren veremeyen herkesi kutluyorum
He kizzz. Demiyek öyle. Kokuları sevinçleri mutlu ediyor insanı . Çok muhtaçlar ya. İnsan bu görevin altında eziliiyir. Büyüyünce gene kendi tercihleri vs. Olacak . Böyle zor ama kutsal bişi
Selam millet kulaklarim çın çın.cuna dinerim dedim döndüm.kilomu suraya yazayim
75.8
Canom detoks yapma spor artı şuanki beslenmen çok iyi@eflalim ayran detoksu nasıl yapılıyo ne zaman içiyosun bana biraz anlatır mısın
Ah ah ben diyimm 3 ay sen de 5 ay
Yuzuklerin efendisi zamaninda hamileydim büyük kiza esim izin vermedi seyretmeme seyretme.o cirkin seyleri diye
Hay sizin cenenizeeeeee
Açım aç,
SozmuMaşaj maşaj başka bie değil
Su aralar tek hayalimyok yok sen yaparsın
yok yok m etme kuzıcum temizimm kilo verdiriyomuşda çok ondan bir sorim dedimCanom detoks yapma spor artı şuanki beslenmen çok iyi
Yoksa bugün çok mu yedin
Pqpuclarin ne kadar hoş ve tatlıyok yok m etme kuzıcum temizimm kilo verdiriyomuşda çok ondan bir sorim dedim
Aman sakın
Dayanamazsan uyu hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?