Kıskançlık krizi olabilirsende çok gitmek istiyorsan , tavrını sürdürerek git ... ha sen haksızsan kavgada zaten barışta git .
ki bence sen haksızsındır
eşime diyorum ki 2o ler harbiden çömezdi ... en güzeli 35 civarı ...
lan o da geçiyor ... hemen 40 lara bi güzelllik bulmam lazım
ama aklıma hep yaş kırk , döt tırt geliyor
Kaç aylık canım oğlunBu oğlan beni deli edecek uykusu oldumu 15 dakikada uyuyan cocuk uyumuyo yaa gozleri kapaniyo gibi oluyo ama resmen uyumamak icin direniyo uyudu diyorum koyuyorum yataga kapidan cikiyorum bakiyorum kalkmis pesimden 1 saati gecti yine kahvalti yapmadim daha sinirlendim attim yatagina ciktim odadan ona bagirmamak icin sıktım kendimi agliyorum sinirden
Yaşı yeni bitti sayilir.9 aya kadar mis gibi kendi kendine uyuyan cocuk canavara dönüştü resmen.once kucakta uyumaya alisti sonra yatagini istememeye.aha bak hala uyumadi 2 saat olacak gozleri kipkirmizi ve yari acik inatla uyumutor kucaga aliyorum kendini kasip atiyo yataga koyunca hic durmuyo zaten direk dönüp kalkiyo.ne yapacagimi sasirdim valla.kucakta ileri geri giderdim 10 dakkaya uyurdu o da yok artik gozleri visey ariyo hep en ufak sese isiga atiliyo nasil düZene sokacam hic bilmiyorum.Bikac kere bagirdim ben de benim sipa bagirinca gulmeye basliyoAyy seni çok iyi anlıyorum. . O gormeden ağlıyor hatta bi sövüyorm içiçmden. Kızz acaba biz böyle yapınca iki yuzlü oluyoz mi ,)beben nenekadar lik
Oglum uyusaydi ben de kahvalti ve spor yapacaktimÇocuklar babayla çıktı. Evi şöyle üstten süpürüp spor yapayım. Azcık burayı okuyum da
Yatmiyo ki yatakta direk kalkip gidiyo biraktim aha az once 15 dakka yirtinircasina agladi.yaninda biri olmadan da durmuyo. 1 yasini yeni gecti.Canimi sikan kismi onceden boyle degildi ne oldu da boyle olduKaç aylık canım oğlun
Biraz bekle sonra yeniden birlikte yatın sen kahvaltını falan yap işini gücünü hallet aklında bi iş kalmasın sonra birlikte sakince yatın dönem dönem uykuları bozuluyor benim ilk oğlumun 2 yaşından sonra uykusu düzene girdi
Sabır deyip beklemekten başka çare Yok Allah yardımcın olsun tek teselli bugünlerin geçici olması
Büyüme atağı geçiriyordr kuzum. Bu dönemler daha fazla ilgi sevgi istiyolr.Yatmiyo ki yatakta direk kalkip gidiyo biraktim aha az once 15 dakka yirtinircasina agladi.yaninda biri olmadan da durmuyo. 1 yasini yeni gecti.Canimi sikan kismi onceden boyle degildi ne oldu da boyle oldu
Ayagina atlayacam valla zaten is yaptigim yok 2 saattir yataktayiz bi 15 dk biraktim sadece uyuysa uyabmisti bile coktan mama yapcam simdi acikmistir uyumadigi icinBüyüme atağı geçiriyordm kuzum. Bu dönemler daha fazla ilgi sevgi istiyolr.
İşin acil değilse al kucağna sarıl strezsz bişeklde hani uyursa uyur uyumazsa uyumaz düşncesyle.
Brlkte uzanın rahtlat biraz 1 2 hftaya geçer inş
Anladm kuzum anne olmaz zor valla Allah kolaylık versin. 1 sene sonra biraz daha rahatsn inşallahAyagina atlayacam valla zaten is yaptigim yok 2 saattir yataktayiz bi 15 dk biraktim sadece uyuysa uyabmisti bile coktan mama yapcam simdi acikmistir uyumadigi icin
Ah canım benim daha ne değişiklikler olacak bir bilsenYatmiyo ki yatakta direk kalkip gidiyo biraktim aha az once 15 dakka yirtinircasina agladi.yaninda biri olmadan da durmuyo. 1 yasini yeni gecti.Canimi sikan kismi onceden boyle degildi ne oldu da boyle oldu
Anladm kuzum anne olmaz zor valla Allah kolaylık versin. 1 sene sonra biraz daha rahatsn inşallah
Sagolun kızlar gececek inşallahAh canım benim daha ne değişiklikler olacak bir bilsen
Bunlar normal şeyler şekilden şekile girecek daha
Sonra düzeni oturacak benim oğlumda yaşından sonra çok değişmişti herşeyi yiyen çocuk gidip peşinden koşturan bi çocuk haline gelmişti 2 yaşına kadar devam etti sonra da 2 yaş sendromu falan derken 3.5 yaşında oda bende rahatladık
Bu oğlan beni deli edecek uykusu oldumu 15 dakikada uyuyan cocuk uyumuyo yaa gozleri kapaniyo gibi oluyo ama resmen uyumamak icin direniyo uyudu diyorum koyuyorum yataga kapidan cikiyorum bakiyorum kalkmis pesimden 1 saati gecti yine kahvalti yapmadim daha sinirlendim attim yatagina ciktim odadan ona bagirmamak icin sıktım kendimi agliyorum sinirden
Çocuklar babayla çıktı. Evi şöyle üstten süpürüp spor yapayım. Azcık burayı okuyum da
Bende kv geldim ekmeğimide alıp tabi
Evet hayit tohumunu duydum kuzum,denemedim ama hic.esime keciboynuzu icirmek aklimda zaten uzun zamandır.aşılama yaptırmadan once icirmem lazim onu haklisinCanım hayıt tohumu duydun mu? Onun kürünü bir araştır mutlaka. Birde eşine keçi boynuzu kürü yap, hem yesin ekstra keçi boynuzu, birde eşin için incire bak. Bende eşimde kullandık bunları.
Huuu huuuuuuuu
Ay hafta sonu bile erken kalkmış sam , temizliği bitirdim valla dolapta düzeldi
Dusumuda aldım , Cok acıktım
Yumurta makinasına iki yumurta attım
Yanında yoğurt ile yiycem , çocuklar tarhana makarna yer
Ayyyy sona TV karşısında yayilmaca
İnsan bundan mutlu olur mu ya ben oluyorumhavada karanlık oh mis
Gelem miçok benzeriz bu hafta sonu :) bende işleri erken bitirdim (yalapşap) evde tarhana var , bir de soslu makarna yaparım yusufa ..eşim yok çünkü , köyde yer .
bende sabah yumurta yemedim diye yumurta yerim diyordum , canım istedi ...
yusuf ödev yapıyor şimdi .. yayılma tam gaz
Erken kalkıp nasıl mutlu olabilirsinHuuu huuuuuuuu
Ay hafta sonu bile erken kalkmış sam , temizliği bitirdim valla dolapta düzeldi
Dusumuda aldım , Cok acıktım
Yumurta makinasına iki yumurta attım
Yanında yoğurt ile yiycem , çocuklar tarhana makarna yer
Ayyyy sona TV karşısında yayilmaca
İnsan bundan mutlu olur mu ya ben oluyorumhavada karanlık oh mis
Gün aydı mı yaaa
Niye ki neden be gerek vardı
Ne güzel uyuyoduk
Gelem mi
Erken kalkıp nasıl mutlu olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?