Kar yağıyor aushava aymadı be sis pus karanlık ..tam uyku havası
gelemeeeeeeez kiiiiii gelemezzzzzzzzzz kiiiiiiiiiiii
en güzel his bence de ..erken kalkacaksın ama uykunu almış olacaksın
Kar yağıyor aus
Tam uyku havası
Erken kalkıp uyku alınmaz ki ama
Akşam 7 de uyursam sabah 9 da uykumu almış olurum aslında
Erken kalkıp uyku alınmaz ki ama
Akşam 7 de uyursam sabah 9 da uykumu almış olurum aslında
Yok be minnak minnak yağıyor kar tatili nerdeeeanaaaaaaaaaam kar mıııı ? sabah dedim Yusufa tam kar havası diye ... 2 güne yağarsa tatil olur hayalinde
burda yok daha
Anne olunca o kadar uyku yetiyo heeeee
2 de yatıp 8 de kalkarsam dana gibi uykumu alırım
Uyumaz o bebak şimdi tv karşısında yayılmaca demiş ya banu , kesin o koltukta uyuya kalacakgör bak
Tv de maç var izleyem azcıkbi de kahve yapayım ayılayım
Ben tüm seriyi 2 kez seyrettim çok sevmistim daha öncede gizli dosyalar i seyretmistim. Onun devamı gibi gelmişti.Dünde kendileri açtı ikinci bölümü büyükler sevdi de küçüğe bakıtmıyom.büyük dediklerimde 10-12 ama sürükleyici beğendim
Canom benim dün 45 dk eliptik jillian level 2 bar 280 point
Kız ne kazanması regl olamadım şiştikçe şiştim şimdide nazlı nazlı geliyo
Kilom
Geçen hafta 70.5
Bu hafta 70.8
Fark +300
Yüzde -0.42
Ben tüm seriyi 2 kez seyrettim çok sevmistim daha öncede gizli dosyalar i seyretmistim. Onun devamı gibi gelmişti.
Him seni yenmek için kaç kilo vermem gerekiyor ben artık ona bakar oldum son mortim canıma okumuştum bu konuda 1 kilo verince benim 3 vermem gerekiyordu gibi. Bu oranlar çok fenaMecburum
Gördüğüne sevindim ördekdün ki sporun nedir söyle hele
Canım bence gitmemelisin yani yorulmuşsundur kafanı dinle izne ayrıl ama burada kal ben böyle yoruldum gidiyorum olayında hep zararlı çıkıldığını düşünüyorum hayat senin kilo senin tabi ki saygım sonsuz ama buradaysan demek ki burada olmadan yapamıyorsun bu işi aynı bende öyleyim çünkü yerim biliyorum o yüzden gitme derimSende hakkını helal et
Kuzum artık @begum75 ballı çörekciktesin260 point toplam
Anladım canım insan bazen öyle hissediyor
Ben isterdim ama kilo oranlarımız denk değil galiba
Benim dış gebelikte oldu kimyasal kokuyorduAusencia ablam,birsey sorucam sana,her hamileliginde idrarinda koku degisimi oldu mu?
O bekleyiş çok bunaltici bir ara eşim toplu al evde dursun canın sıkıldıkça test yapıyorsun demişti. Şubattan sonra ben de paket alacağım lazım oluyor.2 gün önce basladi canim adetim bu ay olmadi yine negatif
Esim geldi cocugu ona verdim yedirsin icirsin.yemegi de o yedirsin onda da sikinti cikarir fln bu sinirle bulasmayayim cocuga.yuruyuse gidiyom ben bibhava alayim gelince kahvalti yaparim.
çok benzeriz bu hafta sonu :) bende işleri erken bitirdim (yalapşap) evde tarhana var , bir de soslu makarna yaparım yusufa ..eşim yok çünkü , köyde yer .
bende sabah yumurta yemedim diye yumurta yerim diyordum , canım istedi ...
yusuf ödev yapıyor şimdi .. yayılma tam gaz
Erken kalkıp nasıl mutlu olabilirsin
bak şimdi tv karşısında yayılmaca demiş ya banu , kesin o koltukta uyuya kalacakgör bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?