Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anaaaaaaaaaam kar mıııı ? sabah dedim Yusufa tam kar havası diye ... 2 güne yağarsa tatil olur hayalinde

burda yok daha
Yok be minnak minnak yağıyor kar tatili nerdeee

Kıyamam tüm öğrencilerin hayali

2 de yatıp 8 de kalkarsam dana gibi uykumu alırım
Anne olunca o kadar uyku yetiyo heeeee
bak şimdi tv karşısında yayılmaca demiş ya banu , kesin o koltukta uyuya kalacak gör bak
Uyumaz o be

Kalkar iki iş daha yapar

Ben tüm seriyi 2 kez seyrettim çok sevmistim daha öncede gizli dosyalar i seyretmistim. Onun devamı gibi gelmişti.

@MiuLego gunaydin takim sensiz saci fonlenmis bonus gibi oluyor.

Sabahin en erken saatini herkes uyurken o sessizligi bende cok severim geceyi sevdigim gibi.
Sali gecesi 4 te yattim 6 bucukta kalktim mutluydum inan.
Cok uyursam hele 6 saati gecersem agriyor sirtim falan cok denedim.

Him seni yenmek için kaç kilo vermem gerekiyor ben artık ona bakar oldum son mortim canıma okumuştum bu konuda 1 kilo verince benim 3 vermem gerekiyordu gibi. Bu oranlar çok fena

Esim geldi cocugu ona verdim yedirsin icirsin.yemegi de o yedirsin onda da sikinti cikarir fln bu sinirle bulasmayayim cocuga.yuruyuse gidiyom ben bibhava alayim gelince kahvalti yaparim.

aç aç mı çıkıyorsun ? bi iki lokma atta çık ... süt iç bi iki kuru meyve bişey at ağzına

Ahaha ne kadan benziyoruz
Bende yayilcammm

Erken kalkıp nasıl mutlu olabilirsin

İşim bitti
Gün bana kaldı
Ya bu saate kadar uyusaydim
Ne uzulurdum bityi hafta sonu diye

bak şimdi tv karşısında yayılmaca demiş ya banu , kesin o koltukta uyuya kalacak gör bak

Niyetim o canoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…