Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu oğlan beni deli edecek uykusu oldumu 15 dakikada uyuyan cocuk uyumuyo yaa gozleri kapaniyo gibi oluyo ama resmen uyumamak icin direniyo uyudu diyorum koyuyorum yataga kapidan cikiyorum bakiyorum kalkmis pesimden 1 saati gecti yine kahvalti yapmadim daha sinirlendim attim yatagina ciktim odadan ona bagirmamak icin sıktım kendimi agliyorum sinirden

Sagol igdecimm eeee bizi gözünün gördüğü mu var kac aydir buradayim belki hic gormedin aşk olsun
gördüm kız gördüm ama 10 parçaya bölünüyorum. Yarım yamalak kalıyor herşey... Şu formasyonum bitse rahatlayacam epey...
Ay bugün trip yemediğim bi coco kalmıştı o da oldu çok şükür

gördüm kız gördüm ama 10 parçaya bölünüyorum. Yarım yamalak kalıyor herşey... Şu formasyonum bitse rahatlayacam epey...
Ay bugün trip yemediğim bi coco kalmıştı o da oldu çok şükür
kiyamam sana igdecimm

Ausencia biz buraya herseyi yazioruz. Sadece diyet vs değil. Yanlış mı hatirliom. Komşuya gitmemm anca gücm buraya yazıp dertlesmek olur . Arkadaşlar yanlış anlar düzeltirriz vs. Belki dé işin güzelliği burda ha bazılarının hala kompleks halleri devam ediyor r
fakindaysan sallamiom onları çok da tın.
Bu arada mükemmel yaratan allah mükemmel olmamizi beklemiyor. Ben potansiyeli taşıyorz dedim yani mehamet vicdan fedakarlık vb. Şeyler normal bi kadından kat ve kat anne ! De var . Bunu kullanmak lazım. Farkında olmak . Ben kendimin de bagirmadigini ya da mükemmel anne olduğumu asla iddia etmedim .

Ayy seni çok iyi anlıyorum. . O gormeden ağlıyor hatta bi sövüyorm içiçmden. Kızz acaba biz böyle yapınca iki yuzlü oluyoz mi ,) beben nenekadar lik

ay hatırla dim allahım korusun Ya

Kuzum gelmedi mi daha halan? Kan tahlili ver hemen. Benim sancım daha çok oluyor hamile kalınca

Oyyy inşaallah canom inşallah tutar aşılama. Ada çayı demiştim içtin mi? Birde yanlış anlamazsan sorun ne? Ona göre kür söylüycem ben bir ara çok incelrmiştim kendim de uygulamıştım da

Git ya gitmesen daha çok kinleneceksin eşine hem belki o ortamda yumuşar aranız. Çok önemli bir sorun değilse küslük olmasın.

Oyyy inşaallah canom inşallah tutar aşılama. Ada çayı demiştim içtin mi? Birde yanlış anlamazsan sorun ne? Ona göre kür söylüycem ben bir ara çok incelrmiştim kendim de uygulamıştım da
Bilmiyorum ki eflalim ah bilsem doktor birseyin yok diyor ama olmuyor iste pco vardi kilo verdim adetlerimde düZene girdi ama yinede olmadi

Bilmiyorum ki eflalim ah bilsem doktor birseyin yok diyor ama olmuyor iste pco vardi kilo verdim adetlerimde düZene girdi ama yinede olmadi
Canım hayıt tohumu duydun mu? Onun kürünü bir araştır mutlaka. Birde eşine keçi boynuzu kürü yap, hem yesin ekstra keçi boynuzu, birde eşin için incire bak. Bende eşimde kullandık bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…