- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Sagol igdecimm eeee bizi gözünün gördüğü mu var kac aydir buradayim belki hic gormedinHayırlı olsun CocoPek denk gelemedik ama takip ettim sürekli
Kiz ben mi lohusayim alınganm alla . İlahiAh o lohusaliktaki alınganlık hassaslik derlerdi inanmazdım :/
gördüm kız gördüm ama 10 parçaya bölünüyorum. Yarım yamalak kalıyor herşey...Sagol igdecimm eeee bizi gözünün gördüğü mu var kac aydir buradayim belki hic gormedinaşk olsun
gördüm kız gördüm ama 10 parçaya bölünüyorum. Yarım yamalak kalıyor herşey...Şu formasyonum bitse rahatlayacam epey...
Ay bugün trip yemediğim bi coco kalmıştı o da oldu çok şükür
Ayy seni çok iyi anlıyorum. . O gormeden ağlıyor hatta bi sövüyorm içiçmden. Kızz acaba biz böyle yapınca iki yuzlü oluyoz mi ,)Bu oğlan beni deli edecek uykusu oldumu 15 dakikada uyuyan cocuk uyumuyo yaa gozleri kapaniyo gibi oluyo ama resmen uyumamak icin direniyo uyudu diyorum koyuyorum yataga kapidan cikiyorum bakiyorum kalkmis pesimden 1 saati gecti yine kahvalti yapmadim daha sinirlendim attim yatagina ciktim odadan ona bagirmamak icin sıktım kendimi agliyorum sinirden
Ayyy yarıldımSes varsa koku yok eflal.Bu konuda atasozleri var.
Seslisi güldürür sessizi öldürür.
Babannemin lafı var
Zart osuruk has osuruk fıs osuruk pis osuruk
Gibi gibi mesela
Burdaki dönem sinema olacaktı akılsız telefon10 dan fala izledimhem bekarken kardeşlerle sonra evlenince eşimle dönem harici tabi ki
yansıııııııııııııın geceleeeeeeeeeeeeeer , pelinsu eceleeeeeeeeeeeeeeeer
ay bak aklıma ne geldi mali .. siz daha takımda yoktunuz .. benim arabada müzik dinlemelerim meşhurdur ...
kaza yaptım bi kere , haberlere de çıktımo an tan bu çalıyordu .... bi daha mı geleceeeez dünyaya .... ben direğe tosladım fazla kaptırmışım kendimi olaya
Allahım sen bir daha gösterme , çok amin
Kuzum gelmedi mi daha halan? Kan tahlili ver hemen. Benim sancım daha çok oluyor hamile kalıncaHmm demekki her hamilelikte olmuyor.tamam ablacim.son bisey daha sormak istiyorum,mesela adet belirtileriyle hamilelik ayni oluyo ya,en onemli ayirt etme sekli nedir?yani gogusler extra fazla mi hassas oluyor.kasik daha mi cok agriyor.yada ne bilim vardir ayirt edici bisey.kusura bakma abla cok soruyom ama
Ekmek yediğin sürece bu iş yürümez.
Oyyy inşaallah canom inşallah tutar aşılama. Ada çayı demiştim içtin mi? Birde yanlış anlamazsan sorun ne? Ona göre kür söylüycem ben bir ara çok incelrmiştim kendim de uygulamıştım daTamam ablam tesekkur ederim.sağlıklı bi gebeligin en onemli belirtisi gogusun fazla hassaslasmasi galiba.ben geçen yil hamile kalmistim kalbi durmustu düşük yaptirdilar maalesef.o zaman hic bir belirtim yoktu ve hamileligimi adetime 2 gün kala ogrenmistim.idrarim cok degisik kokuyordu.sanki antibiyotik ilaclar vardir ya onun gibi ilac ilac kokuyordu ordan suphelenip test yapmistim.acaba her seferinde koku degisimi olur mu ki diye merak ettim.goguslerim oyle cok hassaslasmamisti.onumuzdeki ay Allahin izniyle aşılama yaptircam insallah olur
2 önce regl oldum kuzu maalesef olmadiKuzum gelmedi mi daha halan? Kan tahlili ver hemen. Benim sancım daha çok oluyor hamile kalınca
Git ya gitmesen daha çok kinleneceksin eşineBende öyle yaparım ama benim benle çok uğraşıyor daha deli ediyor bende patliyorum
Sanki plates fayda etti bana bakalım devam edicem :)
Gitmeyi çok istiyorum
Ben ağırlık cardio ve bölgesel yapanlardanim:)
Hele alttan alttan laf sokmalar
Barışmamhep aynı şeyi yapıyor bana ben hiç kuş kalamam eskiden 5 dakikada alırdı gönlümü kinci değildim ama baktım artık daha bu abarttı nasıl olsa gönlünü alırım bende inat ettim konusmicam bidaha aynı şeyi yapsın istemiyorum kaynanam akşam gelip çocuğu assagiya alıyor da ben barismiyorum
Bilmiyorum ki eflalim ah bilsem doktor birseyin yok diyor ama olmuyor isteOyyy inşaallah canom inşallah tutar aşılama. Ada çayı demiştim içtin mi? Birde yanlış anlamazsan sorun ne? Ona göre kür söylüycem ben bir ara çok incelrmiştim kendim de uygulamıştım da
Canım hayıt tohumu duydun mu? Onun kürünü bir araştır mutlaka. Birde eşine keçi boynuzu kürü yap, hem yesin ekstra keçi boynuzu, birde eşin için incire bak. Bende eşimde kullandık bunları.Bilmiyorum ki eflalim ah bilsem doktor birseyin yok diyor ama olmuyor istepco vardi kilo verdim adetlerimde düZene girdi ama yinede olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?