Yav bu miuyla ne vakit burada yalnız olsak mesele hep +18 e kayıyor.. Bi de hep Aus oluyor başımızda
Bi gün tepem atacak gitcem Ankara'ya dayanacam kapısına. Ne var ula aha geldim diyecem onu istiyor
Yaptıklarıma pişman değilim. aklım hala yapmadıklarımda...Tamam yaaa yabancı yok utanma itiraf et yaptıklarını
Şurda bizbizeyiz
Yav bu miuyla ne vakit burada yalnız olsak mesele hep +18 e kayıyor.. Bi de hep Aus oluyor başımızda
Bi gün tepem atacak gitcem Ankara'ya dayanacam kapısına. Ne var ula aha geldim diyecem onu istiyor
Çok yürüyor Aus. bildiğin gibi değil. Amsterdama gidelim dedi geçen gün özelden. Bişey deneyecem dediişte Allahtan hep ben oluyorum tepenizde
Az yalnız bıraksanişte Allahtan hep ben oluyorum tepenizde
Yaptıklarıma pişman değilim. aklım hala yapmadıklarımda...
ayrıca nerden biliyon biz bizeyiz. 70 milyonun bizi izlemediğini nerden biliyon
Yaparım.canim teşekkürler ederimkıyamam ya.çorba pişirdiğinde kemik iliği at içine herzaman kuzum bağışıklığı acaip güçlendiriyo.çok geçmiş olsun
Çok yürüyor Aus. bildiğin gibi değil. Amsterdama gidelim dedi geçen gün özelden. Bişey deneyecem dedi
Çok yürüyor Aus. bildiğin gibi değil. Amsterdama gidelim dedi geçen gün özelden. Bişey deneyecem dedi
Hemen evlenmeli hemen. Sonu fenaUçakta türbülans oluyor mu gerçekten onu deneyecektir ..sende ne fesatsın
Yoh canıım günah olır mı heç Kadınlar güldür ma çiçektirAz yalnız bıraksan
Yaz mevsimi getirecez buralara bu soğuklarda
AŞk yaşamak günah mı lan
Şifreli mesajlar mı yazıyon artıkYoh canıım günah olır mı heç Kadınlar güldür ma çiçektir
Bi de teniss. tenisi unutmayalım lüfffennnnfutbol ..basketbol ... gerisi ıı ıhhh benim için ha bi de bisiklet yarışları
Ne kadan iyi niyetlisinUçakta türbülans oluyor mu gerçekten onu deneyecektir ..sende ne fesatsın
Ne yanar dönersin sen de amaa Recep ivediğin bi lafı var hani hiçbişeye gelmiyon manasında. Anladın sen onuSonuçta tarihi güzelliklerini görmek lazım ama
NadalBi de teniss. tenisi unutmayalım lüfffennnn
İviiiittt :))
İnşallah canım biran önce iyilessinler deŞimdi gördüğüm kadarıyla
@Shut Up canım kızına çok çok geçmiş olsun hastaneye gidilmiş tedavi başlanmış hızlı şekilde iyileşir merak etme.
Rabbim şifa versin..
Whiteblacklife vaytimm çocuklar zatürre olmuş çok çok geçmiş olsun.
Rabbim sizede bol bol şifa versin.
Sen onlara güzelce bakarsın iyilestirirsin strese girme kuzum..
Ne kadan iyi niyetlisin
Ne yanar dönersin sen de amaa Recep ivediğin bi lafı var hani hiçbişeye gelmiyon manasında. Anladın sen onu
Öncesinde de yaşlı kurt federere aşıktımİviiiittt :))
Teşekkürler balım inşallah aminnnnnnnnVaytım çok ama çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda verir şifasını inşallah...
@Shut Up kuzum çok geçmiş olsun...
Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?