Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkürler ederim balım anlayışın için iyiyiz sukur ilk şok geçti şimdi tedavi zamanı 10 gun sonra kontrol hadi bakalım hayirlisi

hee çok seksiyet sahibi bi insanım
yaşının kıymetini bil en güzel yaşlardasın

Aynen oyle:)
Kiz ben mi lohusayim alınganm alla . İlahi

Yok ben lohusaliyken çok hassatim
Git ya gitmesen daha çok kinleneceksin eşine hem belki o ortamda yumuşar aranız. Çok önemli bir sorun değilse küslük olmasın.

Bende aynenn öyle yapicam :) söyledim gidelim :) içimde kalacak dediğin gibi :) bu sefer ona daha bi hirslanicam

Favori sahnem hahahaha

İpde sana dokundurdu burda bonusum utan la
Miu menülerimle sporumla buradayım artık ula. Dün akşam altın vuruş yaptım ama ölmedim şansıma... Bundan sonra temizim
Oghhhh hadi süper
Kendime en dişlisinden bir morti arıyorum. Var mı yürek yiyip karşıma çıkacak cengaver
İğde cumaya bana rezerve yap la

Sonraki hafta listedeyim biliyon mu

Sabah dışarıda işimiz vardı koca uyaninca acele ciktik kahvalti yok.
Öğle 13:00(kayinvalideye geldik)
2 minik dilim Beyaz peynir
4 köfte
2 dilim ekmek
Domates sosu
6 siyah zeytin

15:30
1 sade kahve
10 adet badem (ıvır zıvır yememeye çalışma çabalari)

18:00 (yenecek, sağolsun kayinvalideyi ikna ettik sebze yapacak)
4 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt yerim

Sabah kocis uyurken 45 dk leslie 3 mil yaptım.
@MiuLego begum75 Floweroflife

Yuruyusumi yaptim geldim millet yeme isini kapatti ben daha yeni kahvalti (!) yapıyorum.
@masumm canim hasta degil ama uyumakta zorluk cikarnaya basladi.1 hafta kadardir geceleri uyanip uyumuyodu 2 saat bugun de gündüz uyutamadim cebellestim resmen niye boyle oldu anlamadim.

Ayrica disari ac cikinca her sey ne guzel koktu öyle

Kayinvalideye gelene kadar adamın başını yedim açım diye, yiyelim diyor olmaz diyorum. Iyice dengesizlestin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…