Canim cooo gecmis olsun kuzularına Rabbim sifa versin..Bir anda oldu ne yazıkki bir gecede doktor farketmeniz mümkün degil dedi zaten değişik bi zatürree direk mikrop olarak giriyormuş vücuda öyle bir halt
O soğuk artiz tavırları her kadını çeker gibi.Öncesinde de yaşlı kurt federere aşıktım
Teşekkürler ederim balım anlayışın için iyiyiz sukur ilk şok geçti şimdi tedavi zamanı 10 gun sonra kontrol hadi bakalım hayirlisiBerna geçmiş oldun bebemmmmmatematik61
Vayt kuxum çoook geçmiş olsun.. sen burayı dert etme hiç gelme gerekirse yahu kendinle çocuklarla ilgilen zaten zor senin için. İçini ferah tut emi iyi olcak herşeyWhiteblacklife
hee çok seksiyet sahibi bi insanım
yaşının kıymetini bil en güzel yaşlardasın
Kiz ben mi lohusayim alınganm alla . İlahi
Git ya gitmesen daha çok kinleneceksin eşinehem belki o ortamda yumuşar aranız. Çok önemli bir sorun değilse küslük olmasın.
Favori sahnem hahahaha
Oghhhh hadi süperMiu menülerimle sporumla buradayım artık ula. Dün akşam altın vuruş yaptım ama ölmedim şansıma... Bundan sonra temizim
İğde cumaya bana rezerve yap laKendime en dişlisinden bir morti arıyorum. Var mı yürek yiyip karşıma çıkacak cengaver
Favori sahnem hahahaha
İpde sana dokundurdu burda bonusum utan la
Oghhhh hadi süper
İğde cumaya bana rezerve yap la
Sonraki hafta listedeyim biliyon mu
Sağol adam aman dikkat et kuzuna sende okuldan bulaşmış ogluma doktor bal ve pekmez yedir hergun mutlaka dediCanim cooo gecmis olsun kuzularına Rabbim sifa versin..
Teşekkür ederim canım sen nasıl oldun
Teşekkür ederim canım sen nasıl oldun
Yuruyusumi yaptim geldim millet yeme isini kapatti ben daha yeni kahvalti (!) yapıyorum.
@masumm canim hasta degil ama uyumakta zorluk cikarnaya basladi.1 hafta kadardir geceleri uyanip uyumuyodu 2 saat bugun de gündüz uyutamadim cebellestim resmen niye boyle oldu anlamadim.
Ayrica disari ac cikinca her sey ne guzel koktu öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?