Bizimki agresif birazAy miu ben köpekten çok korkarım
Ama çokta severim
Ağzını tuttum accık mıncıkladımyeminle ürperdim 2. fotoda ... ne ettin de bu bakışa büründü miuuuuuuuuuuuuuuu
Çakılım dur daha birazdan gelir tokluk hissiÖğlen koca bir servis tabağı ile yeşil salata yanına da 8 tane çıtır balık yedim ve doymadim. Gözüme çok göründü yaparken ama açım suan ya neden ama protein de yedim neden açım benyedim ama hiç tokluk hissi vermedi acaba doyuran yağ mi
Sen fitbol adamısn sanki bilmiyozzzfutbol ..basketbol ... gerisi ıı ıhhh benim için ha bi de bisiklet yarışları
Bana depar atıyorsunnnnnnnUyandın güller açtı penceremde
Beni etiketlemeyi uuntmuşun ama olsundu
Çok romantiğim şu an. battaniyemin altında elimde kahvem tam instagramlık pozdayımBizimki agresif biraz
Tosunum yaşlı kurt yaşlandıkça huysuzlaştı
Ağzını tuttum accık mıncıkladım
Çakılım dur daha birazdan gelir tokluk hissi
Sen fitbol adamısn sanki bilmiyozzz
Bana depar atıyorsunnnnnnn
Uyudun mu?Çok romantiğim şu an. battaniyemin altında elimde kahvem tam instagramlık pozdayım
Daha hafif nasıl yağabilir ki zaten atıştırıyorAnkarada kar yarın hafifliyormuş
bizim buralar sulu kar
Öyle ortaya bıraktıydım sana şunu gönderesim varBeni etiketlemeyi uuntmuşun ama olsundu
Daha hafif nasıl yağabilir ki zaten atıştırıyor
Dilberay reyizÖyle ortaya bıraktıydım sana şunu gönderesim var
Dil pabuçntv hava durumu yalancısıyım şu an .. ayrıca koca Ankara belki başka m2 lere yağıyor şu an
Yoh artık. Romantizmin de içine mıçtılar azizimİğde bana özelden fotolar atıyor
Battaniye altındaymış
Dil pabuç
48 numara ama
Tamam yaaa yabancı yok utanma itiraf et yaptıklarınıYoh artık. Romantizmin de içine mıçtılar azizim
miu fotolarda büyük olduğunu anlamıştım ama 48 de göstermiyordu ayakların yaaaa ... olsun üzülme ..büyüyünce küçülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?