Menü geliyor menü yalelle yaaleeeele
Sabah(10.00)
1 mandalina
1 bisküvi
Öğlen(14.00)
2 dilim ince fırında et
Salata(marul)
Accık da(4 dilim bozuk para (1 lira) büyüklüğündeki salam
Ara(17.00)
1 sütlü kahve
Akşam(daha yenmedi)
Yine fırında et
Yoğurtlu havuç salatası
Akşam atıştırması
Çay yanına bir bisküvi
Spor yapıcam bugün Leslie
Su yok ama 10 bardak falan bitki çayı var
@MiuLego
hepfit
Başıma fena ağrı girdi bi ağrı kesici içeyim
Soğuk çarptı heralde ay
Kızımla etkinlik yaptik geldim... anammm bu babaya cekmis caliskan olacak herhal ...izin versem etkinlik kitabini bitirecek ayyy kızım yeter kalk haydiii dedim.
Bende beyaz lahana sarmasini cok severim...afiyet olsun canim.. karadenizlimisin ?İyi akşamlar kızlarrr
Cumartesi günü menüm gelsin
Sabah 07.00
1,5 yumurtadan peynirli dereotu omlet (pulbiberli)
1 dilim pastırma
Domates
Ara 11.00
2 kuru kayısı
3 kaju
8 badem
Öğlen 14.45
İslim kebabı (3 köfte vardı içinde)
Ayran
1/2 Elma
Akşam 19.45
Etli Bulgurlu karalahana sarması (Eti boldu)
3 yk yoğurt
1,75 lt su
Hepfitim oyle valla cok cadı.. her ogle esim gelip kizi alir krese goturur dun babasi biraz gec geldi ..anne başına bi iş mi geldi acaba diyor benKuzu bisküvi ne biskuvisi? Diyet kendin yapmadiysan yeme! 2 kaşık Yoğurta yarim çay kaşığı zencefil, zerdecal at hemen yut, bol şu iç. Kortizonun sisligini atalım:)
Kar yağarken mi dolaştın sen dışardadikkat et kuzu kendine
Anaaaammm senin kiz seni suya götürüp susuz getirecek
Al bendende o kadar bende cok severim ama hic beceremem sarmayi..
Hepfitim oyle valla cok cadı.. her ogle esim gelip kizi alir krese goturur dun babasi biraz gec geldi ..anne başına bi iş mi geldi acaba diyor bensimdiki nesil pek fena pek dilliler
Al bendende o kadar bende cok severim ama hic beceremem sarmayi..)
Ben de yapamam ama kayinvalidem döktürür valla, özellikle lahana sarması
Kuzum influenza a grip virusu onun alt tipi domuz gribi.her influenza a domuz gribi degildir.ama her influenza a enfeksiyonu agirdir.Yok canim kullanmadi tansoyon hastasi 1 hafta cekti neredeyse bugun daha daha iyi kelebegim dedigim gibi domuz gribi degilmi
Aaaaaa kar mu yağıyor orada!! Çok kıskandım bugün burda hava güneşli 15 derece, nasıl yılbaşı bu yahu, heryer yapay kar dolu.Kuzu bisküvi ne biskuvisi? Diyet kendin yapmadiysan yeme! 2 kaşık Yoğurta yarim çay kaşığı zencefil, zerdecal at hemen yut, bol şu iç. Kortizonun sisligini atalım:)
Kar yağarken mi dolaştın sen dışardadikkat et kuzu kendine
Anaaaammm senin kiz seni suya götürüp susuz getirecek
anne tarafından orta Karadeniz . Karalahanayı çok severim ama. Yemeği de süper oluyor ve çok tok tutuyor. Beyaz lahanayı da çok severim.Bende beyaz lahana sarmasini cok severim...afiyet olsun canim.. karadenizlimisin ?
Benimde anam guzel yaparBen de yapamam ama kayinvalidem döktürür valla, özellikle lahana sarması
Basladin mi diyete morti buldun mu kendine spor yapiyon mu anlat hele
Kiz lahana en kolayi sarmakta ne var iş onu yememekte ahh ah
Lapa lapa yağdı ama eridi kuzuAaaaaa kar mu yağıyor orada!! Çok kıskandım bugün burda hava güneşli 15 derece, nasıl yılbaşı bu yahu, heryer yapay kar dolu.
Kuzum kendim yapmadım ama haklısın yapsam iyi olacak, sabah zamanım yoktu midemi tutsun diye attım bir tane ağzıma akşam da bitki çayları midemi asitli yapıyor onun için yerim belki demiştim, zaten minicikler , iki tanesi yarım dilim ekmek anca yapar.
Buldu buldu ...arayan bulurmuş belasınıda mevlasındaBasladin mi diyete morti buldun mu kendine spor yapiyon mu anlat hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?