Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar kızlarrr
Cumartesi günü menüm gelsin

Sabah 07.00
1,5 yumurtadan peynirli dereotu omlet (pulbiberli)
1 dilim pastırma
Domates

Ara 11.00
2 kuru kayısı
3 kaju
8 badem

Öğlen 14.45
İslim kebabı (3 köfte vardı içinde)
Ayran
1/2 Elma

Akşam 19.45
Etli Bulgurlu karalahana sarması (Eti boldu)
3 yk yoğurt

1,75 lt su @aeben @MiuLego

Son düzenleme:

Kuzu bisküvi ne biskuvisi? Diyet kendin yapmadiysan yeme! 2 kaşık Yoğurta yarim çay kaşığı zencefil, zerdecal at hemen yut, bol şu iç. Kortizonun sisligini atalım:)

Başıma fena ağrı girdi bi ağrı kesici içeyim

Soğuk çarptı heralde ay

Kar yağarken mi dolaştın sen dışarda dikkat et kuzu kendine

Kızımla etkinlik yaptik geldim... anammm bu babaya cekmis caliskan olacak herhal ...izin versem etkinlik kitabini bitirecek ayyy kızım yeter kalk haydiii dedim.

Anaaaammm senin kiz seni suya götürüp susuz getirecek

Bende beyaz lahana sarmasini cok severim...afiyet olsun canim.. karadenizlimisin ?

Yolculukta ancak böyle oldu menüm. Su mecburen az oldu. Şimdi açık çay içeceğim.

Bu arada eve gelir gelmez buradaki tartıyla tartıldım. 80 çıktım yani ortalama 2 kilo eksik tartıyor ona göre ölçücez artık

Hepfitim oyle valla cok cadı.. her ogle esim gelip kizi alir krese goturur dun babasi biraz gec geldi ..anne başına bi iş mi geldi acaba diyor ben simdiki nesil pek fena pek dilliler

Yok canim kullanmadi tansoyon hastasi 1 hafta cekti neredeyse bugun daha daha iyi kelebegim dedigim gibi domuz gribi degilmi
Kuzum influenza a grip virusu onun alt tipi domuz gribi.her influenza a domuz gribi degildir.ama her influenza a enfeksiyonu agirdir.

Aaaaaa kar mu yağıyor orada!! Çok kıskandım bugün burda hava güneşli 15 derece, nasıl yılbaşı bu yahu, heryer yapay kar dolu.
Kuzum kendim yapmadım ama haklısın yapsam iyi olacak, sabah zamanım yoktu midemi tutsun diye attım bir tane ağzıma akşam da bitki çayları midemi asitli yapıyor onun için yerim belki demiştim, zaten minicikler , iki tanesi yarım dilim ekmek anca yapar.

Kiz lahana en kolayi sarmakta ne var iş onu yememekte ahh ah

Anammm ben çok beceriksizim, bi kez denedim zirvede bırakayım dedim

Lapa lapa yağdı ama eridi kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…