Amin canimin ici amin.Sukurler olsun iyiyizVaytım çok ama çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda verir şifasını inşallah...
Shut Up kuzum çok geçmiş olsun...
Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin....
Ausum kizim da kaynanada bugun cok cok iyi ise gitmesim ben komple evi dezenfekte ettim kullandigimiz enfluvir surup 3 dozunu aldik hicbiseyi yok gibi oldu at kosturuyo evde aklim gitti yemin ederim muhtemelen bizde ayni olduk ama cocuk gibi ilgilenmedik kendimizle ceke ceke iyilestik
Sagol balim
Bende farkındayım ausum yoğurt yok salata yok ama inan hepsini ayak ustunde yedim 10 defa ogluma 8 defa kizima hava makinası takiyorum kızım çığlık çığlığa sevmedi her seans 15 dk sürüyor kafayı siyirmadan atlatiriz inşallah 3 5 ceviz atsam mi ağzıma çeşit olsun diye kahveyleaz...
çeşitsiz..
Bende farkındayım ausum yoğurt yok salata yok ama inan hepsini ayak ustunde yedim 10 defa ogluma 8 defa kizima hava makinası takiyorum kızım çığlık çığlığa sevmedi her seans 15 dk sürüyor kafayı siyirmadan atlatiriz inşallah 3 5 ceviz atsam mi ağzıma çeşit olsun diye kahveyle
Bugun menu
Sabah 10.00
Menemen
1 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 cig badem
Aksan 15.30
1 tabak menemen
1 kase yogurt
1 kizarmis form ekmek
2 lt su icildi .. @MiuLego
Spor yok canim bugun yogundum ...disardaydik manav , avm , kırtasiye gezdim durdum..
İyi fikir valla aklim yok yani kendimi unuttum elime alıp yemek aklıma bile gelmedi ceviz kahve keyfi yapayım o zaman birazdanat bence ..bir de cevizdi meyve idi ... ne bilim eline havuç alıp kemirsen bile .. yani biraz çeşit ... tamam kuzular hasta biliyorum ama spor yaptın sonuçta ... beslenmene daha çok vakit ayır lütfen .
bence varsa bi çeşit meyve ile ye cevizini
Sagol ausum omrumden omur gitti hastanelerde vallahadi şükür canım .
Kelebekte demiş senin yazdığın pozitif çıkan değerin sadece bir çeşidi h1n1 diye , illa domuz gribi değil ..kaldı ki o da geçiyor ...yeter ki iyi bir dinlenme ile sağlıklı beslensin .
hadi geçmiş olsun
Afiyet olsun canimm .. bu sabah tartildim dunku kilomla aynimenemen ile yoğurdumuz pişti olmuş ama benimki 3 yumurtadan ve kaşarlı
Hava makinası takılı şimdi oglumda ondan sonra kizimaWhiteblacklife kuzular nasil canim
Bence çok mantıklı. Anteple Urfa kapışması ne dersin @MiuLego
Yannız apla alırım anahtarını bilirsin
Kitap okuyayım şimdi
Akşama fazilet var
Ausum kizim da kaynanada bugun cok cok iyi ise gitmesim ben komple evi dezenfekte ettim kullandigimiz enfluvir surup 3 dozunu aldik hicbiseyi yok gibi oldu at kosturuyo evde aklim gitti yemin ederim muhtemelen bizde ayni olduk ama cocuk gibi ilgilenmedik kendimizle ceke ceke iyilestik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?