Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kısırlastirma çok zor bişey bir süre atlatamiyorlar tüm dengelerini bozuyoruz. Belediye büyük kedi evleri yaptı parka tüm kediler orda suan aksamlari gelip geliyorlar sonra geri dönüyorlar kıyasıya insan

Geçmiş olsun canım

Geçmiş ola portim ..

Gecmis olsun kuzu bol sivi bol c vitamini lutfen

Günaydınnnnnnn , keyifli pazarlar

Bi kahve mi yapayım , daha herkes

Yazarken Yusuf un uyanma esnemesini duydum

Benim de eşim yok asker arkadaşlar buluşması var bugün ona gitti

çocuklarda kahvaltilik gevrek yemiş
dedim bi kahve içeyim ben birlikte yapalım kahvaltı yi yalnız yapmayı sevmiyorum

bizim baba yok bugün
Ankara buluşması yaptı adamlar lar yağdı hahaaa

bende bugün ütü yapayım
bi fasıl kar oynarız çocuklarla
sonra bir kaç kap yemek

haftaya 3 gün tatil var valla seviniyorum

Kısırlastirma çok zor bişey bir süre atlatamiyorlar tüm dengelerini bozuyoruz. Belediye büyük kedi evleri yaptı parka tüm kediler orda suan aksamlari gelip geliyorlar sonra geri dönüyorlar kıyasıya insan

Aynen canım bi de dişi kedi karnında ameliyat yarasiyla birakiyorlar. Dikişleri iltihap kapmasin diye çok dolaniyirum peşlerinden

Gunaydinlar

Ay ne ozendim kar manzaralarina.Istanbulda binalarin arasinda kar olunca bile boyle manzaram yok.Zaten ev yuksek giris.esim oldum olasi sevmedi burayi ev de basik.Evden cikarken hava durumu icin telefona bakiyorum cunku camdan gökyüzünü goremiyorum der hep Nasip olursa eskisehire gidince onu cooook acik bi ev tutacam bakacam daga bayira dicem de orda dag bayir yok ovaya fln iste

Canım aman diyeyim öksürük le beraber karın ağrısı ve hızlı nefes alma varsa hemen açılım yolunu tut balım çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun ne kadar kapatacak belli mi. Göz işi zor iş

Gunaydin mutlu pazarlar

ecemavi cok gecmis olsun.

@MiuLego Nego beyaz rahmeti gormussunuz
Tesekkur ederim kızlar bugun acacam gözümü insaallah gecer dr cizilmis dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…