- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Kısırlastirma çok zor bişey bir süre atlatamiyorlar tüm dengelerini bozuyoruz. Belediye büyük kedi evleri yaptı parka tüm kediler orda suan aksamlari gelip geliyorlar sonra geri dönüyorlar kıyasıya insanGeçmiş olsun canım dikkat et dinlenmeye bak
Ben soğuğu hiç sevmiyorumevde 2 kedi dışarda bir sürü kedim var, hatta birini apartmana alistirdim ev kapısının önünde apartmanın içinde kendine özel mama ve su kabı var (kapiciyla çok kavga ettim ama ben kazandım vicdanına oynayarak ) artık herkes benimsedi kediyi apartmanın kedisi oldu buarada bu kediyi belediye kisirlastirip dikisiyle sokağa bırakmıştı onunla ilgileniyim derken çok tisladi çok çizdi beni ama şimdi beni gördü mu gurlamaya başlıyor, minciriyirum istediğim gibi eşim bununda ayarını bozdun diyo
Geçmiş olsun ne kadar kapatacak belli mi. Göz işi zor işKizlar gozume sert bir cisim geldi cizilmis onun icin ilaclayip kapattik tek göz korsan oldum
Benim kucukde fena öksürüyor bütün hastalara gecmis olsun
Geçmiş olsun canım
Geçmiş ola portim ..
Gecmis olsun kuzu bol sivi bol c vitamini lutfen
Geçmiş olsun canım dikkat et dinlenmeye bak
Ben soğuğu hiç sevmiyorumevde 2 kedi dışarda bir sürü kedim var, hatta birini apartmana alistirdim ev kapısının önünde apartmanın içinde kendine özel mama ve su kabı var (kapiciyla çok kavga ettim ama ben kazandım vicdanına oynayarak ) artık herkes benimsedi kediyi apartmanın kedisi oldu buarada bu kediyi belediye kisirlastirip dikisiyle sokağa bırakmıştı onunla ilgileniyim derken çok tisladi çok çizdi beni ama şimdi beni gördü mu gurlamaya başlıyor, minciriyirum istediğim gibi eşim bununda ayarını bozdun diyo
Günaydınnnnnnn , keyifli pazarlar
Bi kahve mi yapayım , daha herkes
Yazarken Yusuf un uyanma esnemesini duydum
Banuuu ohhh missss ... afiyet olsun canom .
Bende içiyorum şimdi .
Yusufa da zencefilli ıhlamur verdim , öksürük devam .
Bi yandan çayı koydum . Babamızı da kaldırır beraber yeriz bi fasıl ...
Nare83
Kısırlastirma çok zor bişey bir süre atlatamiyorlar tüm dengelerini bozuyoruz. Belediye büyük kedi evleri yaptı parka tüm kediler orda suan aksamlari gelip geliyorlar sonra geri dönüyorlar kıyasıya insan
Canım aman diyeyim öksürük le beraber karın ağrısı ve hızlı nefes alma varsa hemen açılım yolunu tut balım çok geçmiş olsun
yok sadece iki gündür toparladım .
benim yediklerim yanında senin menüler çerez kalırdı .
son mesajıma di mi bu dil
içindeki küçük enişte ortaya atılsın diye
geçmiş olsun ördekim
çiçeğim
en temizi bacım ... bende baktım baş olmuyorlar kaçıverdim
Çok geçmiş olsun size de canım
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun ne kadar kapatacak belli mi. Göz işi zor iş
Tesekkur ederim kızlar bugun acacam gözümü insaallah gecer dr cizilmis dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?