Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben dé 2 sené önce diyet yapiom ayol ben deyé karnabahar hasladim ekmeksiz yogurtla löp löp yiyorum . Bi baktım tabakta tirtıl gibi bi kurt.

Kaptaniçem bugün hiç giremeyeceğim şimdi misafir var deniz evimize gideceğiz de akşam mutlaka gireceğim k bakmayın kızlar yine menü ve apor bildirimimi akşam gireceğim inş of cmt pzr hiç sevmiprum çok yoğun geçiyo hafi sağlıcakla kallın kızlar öpüldünüzzz

Burcu ne.? Benim ömer ikizler ali yay. Ikisi de özgürlüğüne düşkün fırlama burçlar
Terazi .
Doğacak olan nasipse Ikizler.
Eşim yay :)

Günaydın Tatlım.
Aus aç karnına mı kahve iciyorsun..
Midene dokunmasin.

Yok canım o eskidendi aslında ilk iş kahve

Bu sabah 4.gün gelmeyen wc için telvesine ihtiyacım vardı aslında

Canııııııım,Bonuscanımıııımtribini sevdiğim ,anlatmak isteyen anlatır diye ,belki özeldir diye sormaya çekinirim ben ,anlatacak şeylerin varsa ,konuşursan her zaman dinleeye hazırım ben

Öksürük krizleri bitti ara yokluyor tabi 10 gün sonra kontrol var o zaman belli olacak ama nefes alırken hırıltı var o geçerse duzelirler gibi
Canım benim oğlum da çok hiriltiliydi annem soylediydi hemen gecti.sabahlari ac karnina pekmeze bikac damla limon damlatip vermistim 2 gunde gecmisti.Oglum 7 aylikti o zaman 1 cay kasigi veriyodum.

@eflalim kuzum ausun dediği gibi kısa süreli sporlarda uyku olmaz..

Amaa.. uzun süreli sporlarda fazla yüklenmede.. senin son günlerde yaptığın yoğun sporlar gibi.. evet yapar balım.. nedeni de şu: kaslarda fazla miktarda laktik asit birikir.. bu da yorgunluğa ve dolayısıyla uykuya sebep olur.. önemli olan o laktik asitii kaslarda yaymak yok etmektir. Sporcular bunu karbon tüketerek yapar.. boşalan enerji depolarını doldurur.. biz öyle yapmıypruz :) ikinci yol da streching dir. Çok çok önemli.. spora başlamadan yapılır sakatlık önlensin diye.. spor bitince de kaslardaki laktik asitin dağıtımı için yapılır.. spor bitti hiç esnetme gerdirme yapmadın.. hıoop tutulmalar aşırı yorgunluk uyku hali olur..

Streching yap uzun uzun kuzum spor bitiminde de. Çok önemli. bu seni rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…