Ben dé 2 sené önce diyet yapiom ayol ben deyé karnabahar hasladim ekmeksiz yogurtla löp löp yiyorum . Bi baktım tabakta tirtıl gibi bi kurt.Huuu başıma geleni yazayım sizee aa dostlar...
Ilk defa karnabahar aldım yapayim diye sağolsun Ece de bana tarif verdi...
Karnabahari ayikladim suda beklettim...
Tencere de suyu kaynıyor içine de süt koydum.
Attim içine...
Baktım suyun üstünde siyahliklar varr Amann Allahım küçük küçük böcekler vardı
Attim hepsini...
Başına gelenler var mı
Çok zor
Teşekkürler
Ben dé 2 sené önce diyet yapiom ayol ben deyé karnabahar hasladim ekmeksiz yogurtla löp löp yiyorum . Bi baktım tabakta tirtıl gibi bi kurt.
Terazi .Burcu ne.? Benim ömer ikizler ali yay. Ikisi de özgürlüğüne düşkün fırlama burçlar
Huuu başıma geleni yazayım sizee aa dostlar...
Ilk defa karnabahar aldım yapayim diye sağolsun Ece de bana tarif verdi...
Karnabahari ayikladim suda beklettim...
Tencere de suyu kaynıyor içine de süt koydum.
Attim içine...
Baktım suyun üstünde siyahliklar varr Amann Allahım küçük küçük böcekler vardı
Attim hepsini...
Başına gelenler var mı
Günaydın Tatlım.
Aus aç karnına mı kahve iciyorsun..
Midene dokunmasin.
Erken evlenmeseydim de olurduAnnaaaaammmmm:)
Hey maşallah nazar değmesin
Erken evlenmenin faydası :)
Boyun kadar çocuk ha :)
Kız bakıyonmu
Canııııııım,
Ya sonra bana alingan diyosunuz heeHayata laf ettigimden hayatla bi derdim oldugun degil vallahi sadece bu hafta bunaldim biraz.
Insan bi sormazmi deynep hanim neyin var bonuscugum canim benim noldu diye
Belki onu bekliyodum ben belki sizinle konusmak istiyodum
Ayyy şahane
Yok balım sabahtan çocukların havası var onları taktım doyurdum antibiyotik lerini verdim kendime anca sira geldiKahvaltı için geç bi vakit. Pazar kahvaltı si mj bakim
Ayyy inşallahHadi inşallah en keyiflisinden vaktin olsun kahveye ...
Vaytim kuzuların nasil olduYok balım sabahtan çocukların havası var onları taktım doyurdum antibiyotik lerini verdim kendime anca sira geldi
Geçmiş olsun öksürüğü en iyi kesen zerdeçal bal karışımı sabah aç karnına bir çay kaşığıSon surat öksürüyor kuzum bizimki kiru öksürük az cok bronsiti biliyorum ama devam ederse dr
Öksürük krizleri bitti ara yokluyor tabi 10 gün sonra kontrol var o zaman belli olacak ama nefes alırken hırıltı var o geçerse duzelirler gibiVaytim kuzuların nasil oldu
sağol nefsimm iyyim biraz dahaPortakallım hastamiydin geçmiş olsun ♡♡♡
Canım benim oğlum da çok hiriltiliydi annem soylediydi hemen gecti.sabahlari ac karnina pekmeze bikac damla limon damlatip vermistim 2 gunde gecmisti.Oglum 7 aylikti o zaman 1 cay kasigi veriyodum.Öksürük krizleri bitti ara yokluyor tabi 10 gün sonra kontrol var o zaman belli olacak ama nefes alırken hırıltı var o geçerse duzelirler gibi
Geçmiş olsun canımsağol nefsimm iyyim biraz daha
Bayram değil seyran değil,Portakal beni niye öptü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?