Bende tek telefon için wifi almıyorumöyle evet.
Ablacim geleceğim vallahada bu internet yüzünden gelemiyorum72 ye yaklaştım
Ablam sen yeterki ver kilonu, ben seni beklerimBöyle gidersen ablan 99 olmak üzere aynı kilolarda yarisacaz
Tamam canım inşallah en yakın zamanda ayarlarsin
Bende tek telefon için wifi almıyorumneyse ki faturam dün bitti , sozlesmemde 3 ünde bitecek, yaşasın özgürlük
Fatma VS Lunya 5 çok yakında 7.gruptaAaaa iyi ozaman bı heyecanlandim sankim gel gel yavrilucum içinde çok ezilmiş lkler varacaba seni geldiğine pişman mı etsem
Ablam sen yeterki ver kilonu, ben seni beklerim
Aldım da boşuna almadım, daha dün mantı yedimAyyy kuyamazmis ablasına canım sende bayağı ALM ssin çok emek verdin başkanımız gerek bu yarış bizi zayıflatır inşallah 88 le mezun oluyorum artık mezuniyet hedefim
Evet o kötü canım kilo oranına göre yarışmak daha iyi olurHim seni yenmek için kaç kilo vermem gerekiyor ben artık ona bakar oldum son mortim canıma okumuştum bu konuda 1 kilo verince benim 3 vermem gerekiyordu gibi. Bu oranlar çok fena
Sıfır değildi canım puanım.
Eğer çıkarmışsan haftaya girerim artık.
begum75
nehirnil111 varmıyım sizlerde kızlar?
Sıfır değildi canım puanım.
Eğer çıkarmışsan haftaya girerim artık.
begum75
nehirnil111 varmıyım sizlerde kızlar?
Günaydınnn .... hiç uyumadım desem yeridir .. dön sağa dön sola ... uyku tutmadı hiç ... bi de arada 5 dk dalsam kabusumsu bişeylertam uyuyacağım ensemde bir hoooooor onu dürt , kapa gözü bu sefer wc ...
Toplamda 2 saat uyumuşsam yanıma kar .
Gunaydinlar efendim
Nare83 bütün gün ayakta uyursun heralde kuzum.Herkese günaydın sana iyi uykular :)
Ahu060812 gs olursa bizim burdaki köfteci nurettin de teselli köftesi yerler kartallar ve kanaryalar
Nare83 ayy işkence askeerlik anıları da girmiştir araya gece sana anlatırken
Günay millet hadi sabah oldu kahvaltiya
Pazartsi fena başladı
Sanırım bizim kurumdan ihraç haberleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?