Fatma VS Lunya 5 çok yakında 7.grupta
Aldım da boşuna almadım, daha dün mantı yedim
fatma abla para yatırmamış,kaç haftadır kuaför masrafı cepten çıkıyo,telafi için hesabıma altın istiyorum
triplim olayı tam anlamadım ama geçen hafta cumartesi bende 180 puanın vardı,sıfır değil,bu haftada da bendesin süperstarsın
beni etiketlemeyi unutma
aaaaPazartsi fena başladı
Sanırım bizim kurumdan ihraç haberleri var
LEvel 2yaptim deget 40yaşa fazla
Ama ben.basladigim işi birakamam
LEvel 2yaptim deget 40yaşa fazla
Ama ben.basladigim işi birakamam
ağırlığınca altın isterim,altınlarına güveniyosan kilolu kal,artık ona göre 99 mu olursun daha mı çok zayıflarsın bilmemYaaa ne yapayım hesap no yanlıştı yoksa bende altın olmadığından değil dermişim
Pazar günü yemek varYaaa artık yeme cumaya kadar diyet yap ödemelerin gitsin yoksa odemlerinle yenersin
Pazartsi fena başladı
Sanırım bizim kurumdan ihraç haberleri var
Pazar günü yemek var
önce tartı bildirimiz piliiizzzzGidip kahvaltı yapayim hayırlı günler hanımlar
Ben yapıyorum canım artık pilatesBen yarin ebru salli ya basliyorum sabah avakadomu da yiyecegim var mi benle baslayacak kader ortagi
bulgurlusuna bile hayır derken.... pirinçli ve lahana.... hem şeker hem şişkinlik...yarın lahana sarması yapcam pirinçli ,kaç tane yiyebilirim?Ya da yiyebilir miyim
yazmıştım kuzum birazdan yeniden paylaşırım@MiuLego hedefleri yazmadın mı yoksa ben mi kaçırdım?
Peskutan derler sivasta o yoğurdaBizim orda ıspanak boranye ve kabak boranye yapılır mesela. Borani diyolar çoğu yerde. Ama onu yapmaya bizim özel tuzlu yoğurdumuz var( pişmiş yoğurt). Normal yoğurtla terbiyeleyip yapıyolar başka memleketlerde ama tuzluyoğurtla yapılmayınca güzel gelmiyo bana, o yüzden yapamıyorum burda yok.
Geçmiş olsun canımKızımın yine öksürüğü basladi tereyagli pekmez verdim dun ıhlamur verdimne yapayim baska ... prospan surupta verdim
geldiiiimmmmmmmmmmmmmm
pazartesi tartı kontrol için söylediklerimden bildirim bekliyorum özelden unutulmasınnnn
malipina
Antepia27
@Ytmz
YaKaMoZz-z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?