Canım kendi evimde olmadığım için menüleri ayarlamam zor oluyor. Burada ancak yürüyüş desteğiyle de durumu kurtarmaya bakacağım. Dışarıda da yemeğe falan gideceğim. Mevcut seçeneklerle ayarlayacağım. Almayayım da sabite de razıyım,Fulyam bugun menün ıhhh
Ayrıcada dolmaların sayısı hiç gelmiyor.
Daha dikkat bak bu hafta 7 li rakamları kaçırma
Hadi hayırlı olsun bakalımBende yarın start veriyorum inş ..
Niyetli olucam inş ...mortimle beraber.
Tarçınlı çay içtim ama bu gece bana uzun olacak. Bu arada salı günü yatılı gelecek misafirim iptal oldu izin alamamis. Sevinim mi uzulim mi bilemedim. Isim daha yeni bitti ev tertemiz heryer düzenli ama misafir yok. Eşim çok mutlu ev derli toplu ona is kalmadığı için. Ama benim canım çıktı bu hafta nasıl calisacagimi bilmiyorum umarım bu kadar hareket yediğim karbon u karşılar.Bi bakayım tanımıyor ben
Canım az ama karbon yemissin, ben karbon ağırlıklı beslenince çok çabuk acikiyorum. Anlaşılan sen de de öyle bi etkisi var. Tarçınli süt iç istersen
Takipteyim sporunu ben de yapacagim ama bugün belim çok ağrıdı umarım yarın geçer ben de akşam yaparımBen yarin ebru salli ya basliyorum sabah avakadomu da yiyecegim var mi benle baslayacak kader ortagi
canom bu sene büyük iddia var ..eşimin de dahil olduğu ... beşiktaş mı fenerbahçe mi ? 8 kişilik grup nusrete götürülecekmaaşı bırakıp gelmelik yani
Benimki de hic cikmadi sagolsun butun gun tepemdeydibenim herif zabah 9 da çıktıydi daha yok
Benimki de hic cikmadi sagolsun butun gun tepemdeydi
yardim da etti ama her seye de karıştı
Ben torpulemistim bunu ilk evlendigimizde cok karışıyordu. Ama hamile kaldiktan sonra her isi o yapinca nuksetti durumuBenimkide bi iş yapsak birlikte
bütün işi hep o yapıyormuş gibi davranıyor ya görsen komikler
Ben spor çok yapildiginda gaza gelirim hadi bakalım pes etmek yok ağlamak yok ben ettim sen etmeleri yok acimicam . Spor başlasın
Benim canım sürekli şeker istiyor suan yemekten sonra arttı oturup 1 tüm pastayı yiyebilirim çok fena.
Tarçınlı çay içtim ama bu gece bana uzun olacak. Bu arada salı günü yatılı gelecek misafirim iptal oldu izin alamamis. Sevinim mi uzulim mi bilemedim. Isim daha yeni bitti ev tertemiz heryer düzenli ama misafir yok. Eşim çok mutlu ev derli toplu ona is kalmadığı için. Ama benim canım çıktı bu hafta nasıl calisacagimi bilmiyorum umarım bu kadar hareket yediğim karbon u karşılar.
Ayy fırın da koz pattis minik 3 tane unuttum yazmayı . Bi de salata @MiuLegoKızlar oyy benim oğlan benı bu lohusa hallerimde cinnet getirtecek 3 saat beyefendi uyusun die uğraştım. Minikle ilgilenmem bu vakte kaldı. Banyo yaptrdim anca. Tabii si menü de yazamadım hemen yaziyim gene diyet değil malesef
Sabah
Limonlu ilik su
Peynir zeytin recel kaymak az minik ekmek
Kaşarlı yumurtali pattis . Kocam yapmisti. Çok yedim galiba
Aksm
Tavuk firinda. ( valla yarisni ben yemissem diğer yarısı ni da koca yemissé oy çok olmuş )
Ayran fanta. Ekmek no no bi ısırik
Çay 4 hurma 2 incir le
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?