Haftaya cumadan başladık aslında ama yine de pazartesiden hatırlatayım kızlar eksik gedik varsa bende olduğunu bilmeyen varsa görelim cumaya sağlam tutalım
Eki Görüntüle 2083812
Starlarım@matematik61 Antepia27 Whiteblacklife begum75 @Nefs Munzevi Zencefil @ada81 @Floweroflife @ecemavi @Bonus Nare83
nilişkom haftaya senin gruba geliyorum ben deHaftaya cumadan başladık aslında ama yine de pazartesiden hatırlatayım kızlar eksik gedik varsa bende olduğunu bilmeyen varsa görelim cumaya sağlam tutalım
Eki Görüntüle 2083812
Starlarım@matematik61 Antepia27 Whiteblacklife begum75 @Nefs Munzevi Zencefil @ada81 @Floweroflife @ecemavi @Bonus Nare83
iyiyim canım şükür♡♡nasıl oldun ördeğimMunzevi Zencefil
bugün daha iyi miyiz kuzucumWhiteblacklife
triplim nerde hanimiş @Triplimelek Megi
veeeee dün görmedim sanki hiç saydınımmmmmmmmmmm @saydin78
mortim hafta sonu toplam 120 dk tempolu yürüyüş var. Bugünü akşamdan yazarım.Haftaya cumadan başladık aslında ama yine de pazartesiden hatırlatayım kızlar eksik gedik varsa bende olduğunu bilmeyen varsa görelim cumaya sağlam tutalım
Eki Görüntüle 2083812
Haftaya cumadan başladık aslında ama yine de pazartesiden hatırlatayım kızlar eksik gedik varsa bende olduğunu bilmeyen varsa görelim cumaya sağlam tutalım
Eki Görüntüle 2083812
Kaptanim dünkü menunde sonra akşam kaçırdım üzgünüm
Profil fotona benzetecek seni@MiuLego özelden napcan bize
İyiyim.kuzum güzel bi kahvaltı yaptım çocukların ilk hava alımını yapıyorum ardından evi bal dök yala yapacağım o zaman kendime daha iyi gelirim sen hedef yazmamissin bana ama benim hedefim 52.9 yenmem gereken bi mortim var bu hafta ona saracagimnasıl oldun ördeğimMunzevi Zencefil
bugün daha iyi miyiz kuzucumWhiteblacklife
triplim nerde hanimiş @Triplimelek Megi
veeeee dün görmedim sanki hiç saydınımmmmmmmmmmm @saydin78
Canım cumartesi 300 point pazar 205 point olacak benim kuzumHaftaya cumadan başladık aslında ama yine de pazartesiden hatırlatayım kızlar eksik gedik varsa bende olduğunu bilmeyen varsa görelim cumaya sağlam tutalım
Eki Görüntüle 2083812
Günaydın kaptanım
Günaydın canım 1-2 saatlik uykuyla nasıl çalışacaksın
Günaydın ördekim
Oo Günaydın güzel anne çok fena olmuş Allahtan şimdi az kestirirsin öğlene kendine gelirsin
Günaydın hayırlı sabahlar fıstıklar
Aa
Bende çok özledim seni ballı çörekimKavuştuk
Eki Görüntüle 2083810
la yerim ne dadluyuz yineeeeeeeeeeeeeeeee
Tamam yapcam da özele çağırdın ya dedim napcan özelden bizetartı kontrol
Begüşüm pazar misafirlikteydin ondan yok anlıyorum bugünden itibaren sıkıca başlıyoruz ama değil mi rahatladık hem yılbaşı da geliyor
Gel kaptanım etin benim kemiğin denilişkom haftaya senin gruba geliyorum ben de
Tamam mortim bende bugünden itibaren geliyorum sıkı tutiyiyim canım şükür♡♡
mortim hafta sonu toplam 120 dk tempolu yürüyüş var. Bugünü akşamdan yazarım.
Ekledim canımCanım cuma günü 3 mil leslim vardi
Canım cumartesi 300 point pazar 205 point olacak benim kuzum
Ben en son o kadarlık uyku uyuyup işe geldiğimi hatırlıyorum eşim o zamanlar erkek arkadaşım askerden alıp geldik 2 saatlik uykuyla işe geldim masa başında bayıldım akşama kadar kafamıhiç bilmiyorummm((
nedne ihraç var miu ihtiyaç fazlası mı
Ben en son o kadarlık uyku uyuyup işe geldiğimi hatırlıyorum eşim o zamanlar erkek arkadaşım askerden alıp geldik 2 saatlik uykuyla işe geldim masa başında bayıldım akşama kadar kafamıkaldıramıyorum Allahım hayatımda hiç öyle bir gün yaşamadım o aklıma geldi inşallah senin öyle olmaz
Begüşüm pazar misafirlikteydin ondan yok anlıyorum bugünden itibaren sıkıca başlıyoruz ama değil mi rahatladık hem yılbaşı da geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?