- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sağol canım Rabbim hepimize kolaylıklar versinkolay gelsin canım
@MiuLego ve @Whiteblacklife geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar...
sporumu yaptımda geldimmmmmmmmmmm
Ben deeeBEN SADECE UYUMAK İSTİYORUM
Sağol canimAda'm neyin vardı? Geçmiş olsun
Ben deee
Sağol canim, ben degil benim kız öksürük hafif atesi var .. neyseki cok şükür kreşi aradim ogretmeni atesi yok ama iştahsız hiçbişey yemedi dedi...
Mafya gibi değil aslında hani silahlar falan var ama daha duygusal değişik anlatılmaz yaşanırYaa bendemi başlasam bu çukur dizisine mafya falan gibi geldi pek tarzım değil ama çok bahsetti iz badliyatim olmazssa
Sağol canım evet bu sene çocuklar cok hasta oldu. Rabbim kuzuları korusun.Oyyy geçmiş olsun, bu sene çocuklar ne kadar zorlandı hastaliklardan
Sağol canım evet bu sene çocuklar cok hasta oldu. Rabbim kuzuları korusun.
Site mi hacklendi looo , sabah beri yokum sadece 180 mesajınız mı varçenenize nazarlar mı değdi güzelleeer yoksa uyudunuz muuuuuu
ben öğlen tayfası ile çıktım evden , işler vardı hallettim çarşıda .. bi arkadaşa uğradım eve geldim ..
Yusufla takıldık ... şimdi o ödevebakem siz ne yaptınız
Benim pek yok uykum ama bugün takım uyudu resmen Müdür yok konuşacağım ama kimse yokgöz ucu ile baktım .. atladığım varsa affola ... çoğunuzmuş zaten .... hele begum75 ve nehirnil111 in kediler
Nare83
banu canım mail işi halledildi inşallahbenim de aklıma taaa staj zamanım geldi otelin birinde .... Odaya kallavi bir sepet çıkacak , bir de 5-6 tane klasik sepet .... kallavi olan iş adamının odası ... hoş geldiniz zımbırtısı işte ... neyse ben odaları karıştırmışım bırakırken sepetler müşteri gelmeden önce bırakılır .. durup dururken aklıma düştü ..yanlış odaya bıraktığım 2 saat sonra ....çıktım sepetleri değiştireceğim daha gelmemişlerse ...adam gelmiş tıkladım kapıyı ...oda servisiii dedim bi amca çıktı kapıya dedim efenim böyle böyle .... toyluğuma verdi zaar
ecemavi 3 zor evet ve bu arkadaşta aynen dedi ..eşi çok seviyorum seni demiş , vaz geç ... kadın da diyor çok seviyor biliyorum ama sıkıldım
hepfit he yaaaa ..... en güzeli ...en temizi .... pis gibi sarmalaşıp film izle .... ohhhh .... yoksa yaşlılık ne sıkıcı olurdu
@MiuLego
Benim pek yok uykum ama bugün takım uyudu resmen Müdür yok konuşacağım ama kimse yokçıkışıma az kaldı artık gidiyorum gelseler de ben konuşmam
göz ucu ile baktım .. atladığım varsa affola ... çoğunuzmuş zaten .... hele begum75 ve nehirnil111 in kediler
Nare83
banu canım mail işi halledildi inşallahbenim de aklıma taaa staj zamanım geldi otelin birinde .... Odaya kallavi bir sepet çıkacak , bir de 5-6 tane klasik sepet .... kallavi olan iş adamının odası ... hoş geldiniz zımbırtısı işte ... neyse ben odaları karıştırmışım bırakırken sepetler müşteri gelmeden önce bırakılır .. durup dururken aklıma düştü ..yanlış odaya bıraktığım 2 saat sonra ....çıktım sepetleri değiştireceğim daha gelmemişlerse ...adam gelmiş tıkladım kapıyı ...oda servisiii dedim bi amca çıktı kapıya dedim efenim böyle böyle .... toyluğuma verdi zaar
ecemavi 3 zor evet ve bu arkadaşta aynen dedi ..eşi çok seviyorum seni demiş , vaz geç ... kadın da diyor çok seviyor biliyorum ama sıkıldım
hepfit he yaaaa ..... en güzeli ...en temizi .... pis gibi sarmalaşıp film izle .... ohhhh .... yoksa yaşlılık ne sıkıcı olurdu
@MiuLego
Hafta sonu dinlenemedi evinde kuzum ondan oldu herhaldehadi banu , ben , hepfit gece uyumadık ... begüme ne olmuş ... kafasını koyduğu yerde horlamış bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?