Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol canim, ben degil benim kız öksürük hafif atesi var .. neyseki cok şükür kreşi aradim ogretmeni atesi yok ama iştahsız hiçbişey yemedi dedi...

Oyyy geçmiş olsun, bu sene çocuklar ne kadar zorlandı hastaliklardan

Site mi hacklendi looo , sabah beri yokum sadece 180 mesajınız mı var çenenize nazarlar mı değdi güzelleeer yoksa uyudunuz muuuuuu

ben öğlen tayfası ile çıktım evden , işler vardı hallettim çarşıda .. bi arkadaşa uğradım eve geldim ..

Yusufla takıldık ... şimdi o ödeve bakem siz ne yaptınız

serviste tingir mıngır

göz ucu ile baktım .. atladığım varsa affola ... çoğunuz muş zaten .... hele begum75 ve nehirnil111 in kediler

Nare83

banu canım mail işi halledildi inşallah benim de aklıma taaa staj zamanım geldi otelin birinde .... Odaya kallavi bir sepet çıkacak , bir de 5-6 tane klasik sepet .... kallavi olan iş adamının odası ... hoş geldiniz zımbırtısı işte ... neyse ben odaları karıştırmışım bırakırken sepetler müşteri gelmeden önce bırakılır .. durup dururken aklıma düştü ..yanlış odaya bıraktığım 2 saat sonra ....çıktım sepetleri değiştireceğim daha gelmemişlerse ...adam gelmiş tıkladım kapıyı ...oda servisiii dedim bi amca çıktı kapıya dedim efenim böyle böyle .... toyluğuma verdi zaar

ecemavi 3 zor evet ve bu arkadaşta aynen dedi ..eşi çok seviyorum seni demiş , vaz geç ... kadın da diyor çok seviyor biliyorum ama sıkıldım

hepfit he yaaaa ..... en güzeli ...en temizi .... pis gibi sarmalaşıp film izle .... ohhhh .... yoksa yaşlılık ne sıkıcı olurdu

@MiuLego

Benim pek yok uykum ama bugün takım uyudu resmen Müdür yok konuşacağım ama kimse yok çıkışıma az kaldı artık gidiyorum gelseler de ben konuşmam

Benim pek yok uykum ama bugün takım uyudu resmen Müdür yok konuşacağım ama kimse yok çıkışıma az kaldı artık gidiyorum gelseler de ben konuşmam

hadi banu , ben , hepfit gece uyumadık ... begüme ne olmuş ... kafasını koyduğu yerde horlamış bugün

göz ucu ile baktım .. atladığım varsa affola ... çoğunuz muş zaten .... hele begum75 ve nehirnil111 in kediler

YOK CNM YA ÇIKARSA BİR KAÇ GÜN SONRA ÇIKAR
burda zayıf halka isen snein hatalaın görünüyor
digerleerinin ört bas edilirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…