- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Aaaa benYemezler canım yemezler seni yenecemmmm
Harikasın biliyorsun değil mi3 mil lesli yapıldı ( aç karnına )
60 dakika çok tempolu yürüyüş yapıldı.
10 dakika bölgesel hareketler yapıldı (twist )nehirnil111
Ahahha aynen böyle
şuan yeşil elmalı yoğurt yiyorummm pek lezetli
kuzucum annemler tasindi kosusturmam var gelemiyorum
birinin yanında iş öğrenmeye başlayacaktı bugün inşallah istediği gibi olur herşey....
Allah yardımcın olsun kolaylıklar diliyorumkuzucum annemler tasindi kosusturmam var gelemiyorumcok ozledim ki seni
daha çarşıya çıkmam lazım,sonra evde 1 lokma yemek yok,bide spor vardı demi
evet o benimHarikasın biliyorsun değil mi
Ahahha aynen böylepazar 3-4 den sonra pazartesi sendromu yaşıyorum
Çok severim canım çekti gene ama bu hafta perşembe yerim sadece sanırım yemek yiyim az akşamları
Evet spor var jillian var pilates var cardio var leslie var ne istersen var
evet o benim
yeşil elma ve yoğurt ikisi bir arada metayı hızlandırıyormuş canım aklında bulunsun..
Benimde ütüleneceklerim var katlanacak çamaşırlar varşu bulaşık makinasını yerleştirecek bir icatta yapsalar ne iyi olur çok mu şey istiyorumgidip yerleştireyim bide çamaşır topluyayım ütüleri ayırayım yerleştireyim geliyorum az konuşun emiiiii
aaaaaaaa çukuru unuttun çukur izlenecekBenimde ütüleneceklerim var katlanacak çamaşırlar varsporum var bitirlecek puzzle var var da var duş alıp uyuyacağım ne çok işim var gece bitmeden bitirsem bari
İyiyim canım sukur daha iyi olacak herşeySen nasıl oldun yavrun nasıl
hosbuldum kaptanicemoyyy eflalim kuzum çok haklısın .. sadece 1 tane bile arkadaş çok çok iyi gelir eminim..
harikasın beeeeeeeeeeeee
hoş geldin makbuşşşş
haftaya kollarıma gel bekliyorum bebeeem
ada sadece bizim işyerinden çıkmasına üzülüyorum.. çok azdı şimdiye dek.. seviniyorduk en azından baya temiz kalmışız diye.. insanın içi bir garip oluyor ya.. aynı işyerinde çalışmışız onca zaman.. bir garip
deli
içmeyim doğru dedin demek daha kolaydı bu cevaptan
olur bi pil alaydın bi tartılaydın
geçmiş olsun kuzum yeniden
oy çok geçmiş olsun ada
kendini hafife alma yavrucum
gayet iyi menün kuzucum afiyet olsun şimdiden
sporumuz da tamam oh be
Unutur muyum ama onu izlerken kıyafetleri katlayacağım ütüyü puzzle falan halledeceğim o yüzden o arka planaaaaaaaa çukuru unuttun çukur izlenecek)
kolay gelsin canımUnutur muyum ama onu izlerken kıyafetleri katlayacağım ütüyü puzzle falan halledeceğim o yüzden o arka planO başlamadan yemeği yiyip sporumu yapmam gerek bittikten sonrada duş yatak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?