İyi nevom çok şükür sen nasılsınNasılsın canım
Yapmayacaksa bile artık yapacak çok heveslendik
Sağol nefsim zor evet ama değiyor yaGerçekten kaptan olmak çok zor sorumlulugu olan bir yük..
Sende çok iyisin maşallah Aus da felekatti tatilde bile giriyordu hiç birakmiyordu....
Liste dışı daha rahat merak ediyorsun ama sorumluluğun yokya relaks
Füzeleri varYapmayacaksa bile artık yapacak çok heveslendik
İyiyim canım çok şükür ama bugün aksi günümdeyim ufak tefek sorunlar yaşadım...Yarına geçmiştir inşaallah aksilik yaşamamİyi nevom çok şükür sen nasılsın
Keyfin yerinde mi
Sağlığın iyi mi?
Kızllar napıyor?
İyi ol kuzum tuzu biberi olsun beeeeİyiyim canım çok şükür ama bugün aksi günümdeyim ufak tefek sorunlar yaşadım...Yarına geçmiştir inşaallah aksilik yaşamamKeyifler belli olmuyor benim gelip gider
Kızlar iyiler okul,kurs gidip geliyorlar.Sık sık denemler sınavlar oluyorlar.Bazen üzülüyorum daha bu yaşta bu kadar çalışıyorlar...
Aynen sistem böyle mecburen çalışmak gerekiyor...Tabi ki hayat onlara güzel bak ben kaç parçaya bölünüyorum.Tadını çıkarsınlarİyi ol kuzum tuzu biberi olsun beeee
Ben de üzülüyorum çok ama sitem işte mecbur
Olsun ki çocuk olmak sonavlara rağmen güzel
Anne olmak eş olmak ne zor ya. Allahım ben hayatta yapamazmışımAynen sistem böyle mecburen çalışmak gerekiyor...Tabi ki hayat onlara güzel bak ben kaç parçaya bölünüyorum.Tadını çıkarsınlar
Ne yapıyorsun bu hafta dikkat mi ediyorsunTamam bu hafta yenme 1 ay sonra görüşelim
Kaçma gel Mune birşey yapmazkiMune etiketledim ben topuklar
Fotosu çok korkunçKaçma gel Mune birşey yapmazki
Günü gelince yaparsın canımAnne olmak eş olmak ne zor ya. Allahım ben hayatta yapamazmışım
Mükemmeliyetçi misin nevooooGünü gelince yaparsın canımBirde benim gibi takıntılı olunca iş daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?