- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Kuzum verir sporsuz da verir.Ama tamamen yagdan veremez.Bak hem bizlerde yaptigimiz spora gore aslinda tartida gordugumuz eksi eksi degil bazen yag yakip kas yapiyoruz yani aslinda cok daha fazla vermis oluyoruz.Ben bi kere kontrole gittim 1 kg vermis gozukuyodum ama 3 kg yag verip 2 kg kas kazanmistim mesela.O zaman 6 kilo vermistim hepsi yagdandi 10 kilo vermis gibiydim.Aynı sene 64 kiloyken 38 beden giyiyodum 2 sene sonra arada verip ustune almistim 65tim ama 40 giyiyodum.spor cok cok farkettirir.Şimdi arkadaşımızın hanımı var 21 yaşında kilolu biraz diyetisyene gidiyo emzikli diyet listesine baktım toplam 4 dilim ekmek yazmış günlük işte ara öğünü yeşil mercimek bir kaşık öğlen yemeği var çırba türü bu kız geçen hafta 68.5 tu bir haftada 66.0 olmuş güya bilmiyorum nasıl beceriyo spor yapmıyormuş sordum da bana sallıyo gibime geldi biz daha az yioz ve spor yapıoz 1.5 kilo haftada o hem yiyo hem spor yapmıyo ekstra bi zayıflama ilacıda almıyımuş anlamadım ama sallıo büyük ihtimal
yok benimki nat veganın o tarafta arazidelerGölbaşı mi canım? Ben de golbasina gönderiyorum arada (temiz mama uygundu ama fiyatı artti) toptan mama falan adresi verirsen direk gönderiyor. Ben internetten alıyorum araç yok
Çok pis haşin kadınımdır
Hadi tutmiyim seni işin gücün var
boşver kuzum herkes kendi karar verir beden onun bedeni.. biz sağlıklı verelim de sporumuzdan ödün vermeyelimzayıflayınca geçeceğini saniyo galiba
hey Allahım yaAy müdürü aradım
sorun olmaz dedi
iki rakip firma var bizden yakıt alan
faturalarını aynı yere attım
ve bunlar çıkıp Hönküre bilir biri ucuz almış mali, müdürde takma kafanı Banucum sorun olmaz dedi , çok tatlı bi hatun ohh be gidip ortalık toplayim, salata yapıp uyuyayım
Ay müdürü aradım
sorun olmaz dedi
iki rakip firma var bizden yakıt alan
faturalarını aynı yere attım
ve bunlar çıkıp Hönküre bilir biri ucuz almış mali, müdürde takma kafanı Banucum sorun olmaz dedi , çok tatlı bi hatun ohh be gidip ortalık toplayim, salata yapıp uyuyayım
yok benimki nat veganın o tarafta arazideler
patipark diye bir topluluk instagramdan bak incele bi.. bunların da var anlaşmalı mama alabileceğin online siteleri..
ay Allah razı olsun senden de fitim
boşver kuzum herkes kendi karar verir beden onun bedeni.. biz sağlıklı verelim de sporumuzdan ödün vermeyelim
Kuzum verir sporsuz da verir.Ama tamamen yagdan veremez.Bak hem bizlerde yaptigimiz spora gore aslinda tartida gordugumuz eksi eksi degil bazen yag yakip kas yapiyoruz yani aslinda cok daha fazla vermis oluyoruz.Ben bi kere kontrole gittim 1 kg vermis gozukuyodum ama 3 kg yag verip 2 kg kas kazanmistim mesela.O zaman 6 kilo vermistim hepsi yagdandi 10 kilo vermis gibiydim.Aynı sene 64 kiloyken 38 beden giyiyodum 2 sene sonra arada verip ustune almistim 65tim ama 40 giyiyodum.spor cok cok farkettirir.
Elif nabıyo ki
Accuk da şurda yatam accuk da tepikliye mi diyoki anasının karnına
Biz de bu hafta içi gideceğiz@MiuLego bayıldım gruba grubun amacına, eşimle konuştuk gidebilirsek gidicez
6 ocakta besleme varmış, bakim bi bağlantı kurayim. Teşekkür ederim haberim yoktu
Bence de aç büyüme atağı döneminde elif sonuçtaBence ne yedirsem diyodur
aynn spor candır canyok benimki nat veganın o tarafta arazideler
patipark diye bir topluluk instagramdan bak incele bi.. bunların da var anlaşmalı mama alabileceğin online siteleri..
ay Allah razı olsun senden de fitim
boşver kuzum herkes kendi karar verir beden onun bedeni.. biz sağlıklı verelim de sporumuzdan ödün vermeyelim
Biz de bu hafta içi gideceğiz
Ayyyy nasıl sevinirler
Benim okulda ablamla proje yaptık biz
Kutu koyduk
Tarihi geçmiş ilaca çocuk ilaçları özellikle (çöpe atmasınlar bize verin dedi kadınçok işlerine yarıyormuş)
Battaniye ve mama makarna en çok ihtiyaçları olan şeylermiş.kutuya atsınlar diye.
Ablam tüm öğrencilerine duyurdu
Makarna alıp geliyorlar
O kadar tatlılar ki kendi aralarında para toplamışlar 10 kuruş bile var ne kadar kıymetli
Böyle işte ay ağlarım tüm gün sulugözdüm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?