Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum verir sporsuz da verir.Ama tamamen yagdan veremez.Bak hem bizlerde yaptigimiz spora gore aslinda tartida gordugumuz eksi eksi degil bazen yag yakip kas yapiyoruz yani aslinda cok daha fazla vermis oluyoruz.Ben bi kere kontrole gittim 1 kg vermis gozukuyodum ama 3 kg yag verip 2 kg kas kazanmistim mesela.O zaman 6 kilo vermistim hepsi yagdandi 10 kilo vermis gibiydim.Aynı sene 64 kiloyken 38 beden giyiyodum 2 sene sonra arada verip ustune almistim 65tim ama 40 giyiyodum.spor cok cok farkettirir.

Ay müdürü aradım
sorun olmaz dedi

iki rakip firma var bizden yakıt alan
faturalarını aynı yere attım

ve bunlar çıkıp Hönküre bilir biri ucuz almış mali, müdürde takma kafanı Banucum sorun olmaz dedi , çok tatlı bi hatun ohh be gidip ortalık toplayim, salata yapıp uyuyayım

Gölbaşı mi canım? Ben de golbasina gönderiyorum arada (temiz mama uygundu ama fiyatı artti) toptan mama falan adresi verirsen direk gönderiyor. Ben internetten alıyorum araç yok
yok benimki nat veganın o tarafta arazideler

patipark diye bir topluluk instagramdan bak incele bi.. bunların da var anlaşmalı mama alabileceğin online siteleri..

ay Allah razı olsun senden de fitim
Çok pis haşin kadınımdır
Hadi tutmiyim seni işin gücün var

zayıflayınca geçeceğini saniyo galiba
boşver kuzum herkes kendi karar verir beden onun bedeni.. biz sağlıklı verelim de sporumuzdan ödün vermeyelim

hey Allahım ya

bak gördün müüüü
aynı ablam gibisin ya panik atak kafasına takar ölse uyumaz kurar durur dert sahibi olur

en sonunda bişey olmaz
değdi mi derim hayır der

ertesi gün yine aynını yapar

neyse.. çooooooooooooooook sevindim banu oh be kocaman

Ohhh hadi geçmiş olsun, tatlı kadınmış

Hepimizden razı olsun kuzum, bakıyım oraya da gönderirim arada

@MiuLego bayıldım gruba grubun amacına, eşimle konuştuk gidebilirsek gidicez
6 ocakta besleme varmış, bakim bi bağlantı kurayim. Teşekkür ederim haberim yoktu
Biz de bu hafta içi gideceğiz

Ayyyy nasıl sevinirler

Benim okulda ablamla proje yaptık biz

Kutu koyduk

Tarihi geçmiş ilaca çocuk ilaçları özellikle (çöpe atmasınlar bize verin dedi kadınçok işlerine yarıyormuş)
Battaniye ve mama makarna en çok ihtiyaçları olan şeylermiş.kutuya atsınlar diye.

Ablam tüm öğrencilerine duyurdu

Makarna alıp geliyorlar

O kadar tatlılar ki kendi aralarında para toplamışlar 10 kuruş bile var ne kadar kıymetli

Böyle işte ay ağlarım tüm gün sulugözdüm zaten

aynn spor candır can

Sobanın başında yavruların uyuduğu bi foto var birbirlerine sokulmuslar ben de o fotoyu görünce ağladım hayvanlar insanlardan daha iyi anlaşıyorlar, çok masum bi haber yaratıklar. Kendini koruyamayan, derdini anlatamayan bütün canlılara karşı hassasim.
Bi boceklerden korkuyordum eşim entemolog(böcek bilimci) dokunamasamda yaşam haklarına saygı duymayı öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…