Elif nabıyo ki
Accuk da şurda yatam accuk da tepikliye mi diyoki anasının karnına
Aynen kuzum aynen. Masum ve korumaya muhtaçlar. Sevgi dolular. İnsanlar öte dursun onlar apayro yahuSobanın başında yavruların uyuduğu bi foto var birbirlerine sokulmuslar ben de o fotoyu görünce ağladımhayvanlar insanlardan daha iyi anlaşıyorlar, çok masum bi haber yaratıklar. Kendini koruyamayan, derdini anlatamayan bütün canlılara karşı hassasim.
Bi boceklerden korkuyordum eşim entemolog(böcek bilimci) dokunamasamda yaşam haklarına saygı duymayı öğrendim.
Çukuru izliyor Aus vr ve portakalli bir sahne vardı kesin canı çekmiştir.
Benim bileeee cektii yarın alayım.
Şimdi mandalina yiyemm..
Ay müdürü aradım
sorun olmaz dedi
iki rakip firma var bizden yakıt alan
faturalarını aynı yere attım
ve bunlar çıkıp Hönküre bilir biri ucuz almış mali, müdürde takma kafanı Banucum sorun olmaz dedi , çok tatlı bi hatun ohh be gidip ortalık toplayim, salata yapıp uyuyayım
Yaşama anam sen benle girme mesaja delimisin kalbin dayanmaz falan ekşına alışık değilse..gerçi sende de az ekşın yoktur bebelerle..macera kitapları mı yazsamahuuuu senin mesajları okumuyor yaşıyorum resmenbi gözümde canlaniyor sonra bi bakmışsın mesajın içindeyim
Adam iyi hoş ama agresif çümkü dört dörtlük istiyo benim gönderdiğim elemanı gözü kapalı işe alırlar adıma keke sürdürmem diyo zorluyoda zorluyo.la ahu boy abdesti al bişeyler var sende bu kadar ekşın
şaka maka sıkı tutuyorsa çok iyi ahu zevk almıyorum deme bence büyük şans.. zorlanmazsa insan öğrenemez..
oğluşuna da gemiş olsun Allah beterinden korusun gız..
mercedesine de geçmiş olsun Allah şifa versin mi diyek ne diyek la
ego nu doldur
Amin kız inşallah yarın daha iyi olurAyyy ahu üst üste gelmiş, yarın bugünü telafi etsin inşallah
Kuzu nerden hangi markayı alıyorsun? 1 paket aldim (15 kg) ama 1 paket daha alabilirim, kışın bol bırakıyoruz çabuk bitiyor
ay nasıl özlemişim yahu
herkes çukurda y ada eş çocuk aile saadeti ev işlerinde
ben kalbinizde ama dimi
Tam girmem de zor be kuzum koşuşturmacadaMiu bende özlüyorum harbii ama tam giremeyince çok sinir oluyorum
Brnde bata çıka daliyorum geçmişe kim denk gelirse
Kuzum haklısın ama sülalenin yabancı gelini olarak kaç sene de geçse hala bana denetmek istiyorlar, ben de kırmak istemedim , uyuz gelin olmamak için tadımlık aldım birkaçından, bu akşam yemedim cıs çünkü çekirdek aile biliyor diyet yaptığımı ısrar etmezler, etmediler de.
o şekerler gidip göbekte yağ olarak depolanacak
yemesen nolurdu işte bak yine şuan nefes alıyordun hem de temiz vicdanla
TamammmmKuzum haklısın ama sülalenin yabancı gelini olarak kaç sene de geçse hala bana denetmek istiyorlar, ben de kurmak istemedim tadımlık aldım hepsinden, bu akşam yemedim cıs çünkü çekirdek aile biliyor diyet yaptığımı ısrar etmezler, etmediler de.
Aynen canım yoksa yapması kolay
Tamammmm
Ya benim kızım olsa kesin böyle olurdu
Ne yapıyorsun bu hafta dikkat mi ediyorsunNapiyonnn hatun veriyonn demii yine inceden inceden
Nevooo bu hafta yendim yendimm seni yenemezsem öbür hafta yenerim kii
Geldim Miu'm
he senin üzerinde dinlenecekmiş
çok güzel nevommmm
hiç karşılaşamıyorum seninle ben nasılsın bakayım de hele
keyifler nasıl
özlüyorum ya
Nerde miuşum ?ay sıcacık evimiz ya
Allah sokaktakilere yardım etsin inşallah
5 ocakta hayvan mamaları %50 indirime giriyormuş aklınızda olsun besliyorsanız falan sokaktaileriben baya aıcam inşallah
Ama bak bu sefer pusuda bekledim kaçırmadım seniGeldim Miu'mAynen ben olunca sen yoksun ,sen gelince ben olmuyorum..
Migroslarda aebenimNerde miuşum ?
Nasılsın canımAma bak bu sefer pusuda bekledim kaçırmadım seni
Migroslarda aebenim
Tam girmem de zor be kuzum koşuşturmacada
Kaptan olmadığım zamanların en çok o zamanını özledim
İstediğinde gir istediğin yerden dal kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?