Evet nefs dedi
Hamileymiş dedi
Ne zamandır istiyormuştu dedi
Planlı yapmış dedi
O yüzden izne ayrılmış dedi
İnşallah canım, Gidene kadar sıkılaşırım zaten. Vücut topluyor iyi oluyor.
EvetEvet nefs dedi
Hamileymiş dedi
Ne zamandır istiyormuştu dedi
Planlı yapmış dedi
O yüzden izne ayrılmış dedi
Benim de sıkılaşmam lazım bunun için daha sıkı spor yapmam lazım ama çok elime geçmiyorİnşallah canım, Gidene kadar sıkılaşırım zaten. Vücut topluyor iyi oluyor.
Gelince haber verin saklanalımAaa haberiniz yok mu @eflalim 3u dogurdu 4e niyetlendi
Sen de yaparsan temizlenirmiş
Nasıl temizlenir kii acep bu yedigim pohh..
Aaa haberiniz yok mu @eflalim 3u dogurdu 4e niyetlendi
OoooooooPazartesi sporu
45 dk leslie=135 p
60 dk normal yuruyus=60 p
30 dk egzersiz =90 p
10 dk hiit cardio=50 p
200 ip=40 p
Toplam=375 puan
nehirnil111 @MiuLego
Canom bilemedim.. çünkü çok tekrar sağlam beslenme lazım ve öyle evde çekilen fiks mekiklerle çıkacağını sanmam
Ben de yarın çok yoğunum gece ancak gelirimYArın okul vaaar
Tüm gün giremem gibi çok koşuşturmacalı olacak son gün dönem için
Merak etmeyin emiiii
Yuruyusten donerken esime trilece aldim yemegin ustune onu yedi yaklasik 2 saat once de 10lu halleyi önüne aldi 2 tanede durmuş zalım.Bi isirik ister misin dedi.Bu dedigini duysa @MiuLego beni senden boşar dedim
Ona çivili den bahsetYuruyusten donerken esime trilece aldim yemegin ustune onu yedi yaklasik 2 saat once de 10lu halleyi önüne aldi 2 tanede durmuş zalım.Bi isirik ister misin dedi.Bu dedigini duysa @MiuLego beni senden boşar dedim
Kolay gelsin nevom iyi gecelerBen de yarın çok yoğunum gece ancak gelirimHayırlı geceler
Sen de ona çiviliden bahset
Benim eşimde öyleDün sofrada balık vardı Birde dolma vardı.Ben dolma yemedim .Bana uzatmış ekmek yemiyorsun dolma ye bari dedi Sanki farklı oluyor
Cukur evimiz yamac babamizOjeler sürüldüüüüü
Ablam da çukur izliyorbu diziyi ilk bölümden izlemek farz oldu. Böyle hiçbişey anlamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?