İzlicem ada yaCukur evimiz yamac babamiz
Izle canim mutlakaİzlicem ada ya
Şu hafta bi bitsin
İyi diziymiş :) öyle didiler bana
Anlamaz onlar çivilidenOna çivili den bahset
Kolay gelsin nevom iyi geceler
Sen de ona çiviliden bahset
O zaman salonda yatırırım seni bidaha diyin size dolmalar cıs lar teklif ederleseAnlamaz onlar çiviliden
Iyi geceler kızlar, çok güldüm konusmalariniza
Yaktı ki ne yaktı ablaaa sorma..bi ara ağlama noktasına geldim di bile de bence bu adamla tanıştığım için çok şanslıyımAy senin sanatını seveyim
İş içinde ne güzel zorlasın sonuçta amacın pişmek değilmiydi
Yakmış işte adam seni.D
Ayyy ahu ayşegül serisi gibisen yaz ben alır okurum
Yazarım anacım yazarım..çok zevk alacaksınız
Herkese iyi geceler kizlar.cok yakin bi arkadasimin babasi vefat etmis simdi haber aldim bogrume öküz oturdu resmen.Bakalım uyuyabilecek miyim..
Menu:
Sabah-öğle
İki yumurtadan peynirli sucuklu omlet
1 avuç çiğ ıspanak
Akşam:
3 dilim firında hindi
Salata
Buharda pişmiş lahana
Ara:
Peynir
Ceviz
1 dikim kek
Spor:
3 mil Leslie
Su 2 litre
@MiuLegohepfit nehirnil111
lesile ye kalktım elektrik yok iyimi
çocukları nasıl hazirliycaksam
Tesekkur ederimGeçmiş olsun
Kolay gelsin canım
Ilk hafta normal ya az bile vermiş, ilk hafta 3 kilo gitti benim de şimdi gram gram gidiyir
Gölbaşı mi canım? Ben de golbasina gönderiyorum arada (temiz mama uygundu ama fiyatı artti) toptan mama falan adresi verirsen direk gönderiyor. Ben internetten alıyorum araç yok
Tutku ariyor desene durum fenaay banuuu kusura bakma saftirik diyesim geldi yaaaa enişteye , sana dediği lafa bak .... cidden tilki bi adam konuşmaz böyle ... demek harbi saflık var . ne mutlu sana
Haklarında , hakkınızda hayırlısı olsun miu.
bende 2 tamamdı da , level 3
kabak yoğurt günü kapatırsan , akşam mutfağa gireceğini yazmıştım sana
yani bu evliliği biliyorum , arkadaşımın şımarıklığı sadece ... sıkılmış ... her gece bungge jumping yapıp , türlü türlü partilere katılıyoruz çünkü hepimiz ya .... 18 sene evlilik ... sıkılmış adamdan ... işinde gücünde ..kendi de biliyor zaten kötüleyemiyor eşini ama öyle akşam olup tv başında ev arkadaşı gibi film izlemekten sıkılmışmış
Sominede yuzum yaniyor sirtim usuyor orda dogalgaz da olsun ben de varimmmmm hayal ediyorum çıtır çıtır yanan bi şömine sıcacık bir ev üstümde battaniye derinnnn bi uykudayım.
Dun yorgunluktan keniklerim agridi sanirim haftasonu temizlik isini abartmisim bu hafta ben de kararsiz kaldim dietisyene gitne konusunda bi sekil yenmek lazim dimi amaMenumu seni korkutucak kadar iddali
Spor salona gidemedim 30 dk yurudum 3 mil lesli ekleyecegim inşallah
Şimdi bu hafta bı lustem var haftaya gideyim dedim
Haftaya inşallah en az -1 hedefim
Veeee seni çakıl çakıl yenmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?