Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego begum75 bugün ki menümde belli yazmak iyi oluyor akşam yemiyorum Ara öğünlerim hep aynı az değişik yapacağım ama sağlıklılar da

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kase brokolili sebze çorbası + 2 ad.tavuk sarma irice kızartılmış ama içinde bir şey yoktu
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz ve suyu
Akşam; 300-350 gram oluyor genelde balık + yeşil salata bol limonlu

2 lt su

Sporumu yarın yazarım

ohh işler bitmiş eline sağlık
benim menüde,taze fasulye,gezen köy tavuğu suyuna şehriye çorbası,makarna var,yanına biraz brokoli ve karnıbahar haşlamak istiyorum
Oow menü süper. Taze fasulye nerden buldun kız . Ben hala bulamadım da eşim kuşbaşı lı pizza yapar misn demsti bi bakım o gücu bulabilcm mi

ohh işler bitmiş eline sağlık
benim menüde,taze fasulye,gezen köy tavuğu suyuna şehriye çorbası,makarna var,yanına biraz brokoli ve karnıbahar haşlamak istiyorum
Gezen köy tavuğu Güzel menü kuzum makarna yemezsin taze fasulye şehriye çorbası mis karnabahar ve brokoliye bile gerek yok gibi ama aç kalırsın sanki bende taze fasulyeyle doymuyorum

Oow menü süper. Taze fasulye nerden buldun kız . Ben hala bulamadım da eşim kuşbaşı lı pizza yapar misn demsti bi bakım o gücu bulabilcm mi

hafta sonu annemdeydim,dondurucusuna koymuştu ondan aldım veroo,annemden boş gelemiyorum nedense
pizzayı yaparken fırından ekmek hamuru alıyorum ben, üzerine ne istiyosam koyup fırına sürüyorum,dene istersen pratik oluyor ama sana pek yaramaz

Gezen köy tavuğu Güzel menü kuzum makarna yemezsin taze fasulye şehriye çorbası mis karnabahar ve brokoliye bile gerek yok gibi ama aç kalırsın sanki bende taze fasulyeyle doymuyorum

evet kuzum gezen köy tavuğu,annemlerin köylüsü satıyor geçen geldiklerinde getirmişlerdi, birazını saklamıştım,dün kaynatıp suyuna çorba yaptım,birazınıda sakladım yarınki menümde pilava katıcam

çorbadan yerim,taze fasulyeyide yerim,brokoliyide çok konuştukya canım çekti
aslında senin menünde çorbasını gördüm,yarına onumu denesemkibunu bi düşüneyim

bu arada menün çok güzel,balığın yanında zero yok demi
tavukta kızartma olmasaymış iyiymiş ama olsun tavuk yaher türlü güsel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…