bazen oluyo masumm
mutfakta vakit geçirmek bazen terapi gibi oluyor,kurabiye yapmak sana iyi gelecektir kendinede fit kurabiyelerinden yapsana
taze fasulye aşkına
bunlar hep can sıkıntısından
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahMerhaba kizlar kizim hasta sabaha kadar öksürdu hic uyumadik en son saate baktigimda 5.17 idi...sabahta kustu dr götürdük antibiyotik verdi oksuruk icin balgam sökücü verdi istahsiz biset yemiyor...
Krese gondermiyecem bi dinlensin uyusun.. esim uyudu ben mecbur ev toplamaca yemek hazirligi ugrasiyorum....
Köy tavuğu gezen cins olması çok komiğime gitti çok tatlıhafta sonu annemdeydim,dondurucusuna koymuştu ondan aldım veroo,annemden boş gelemiyorum nedense
pizzayı yaparken fırından ekmek hamuru alıyorum ben, üzerine ne istiyosam koyup fırına sürüyorum,dene istersen pratik oluyor ama sana pek yaramaz
evet kuzum gezen köy tavuğu,annemlerin köylüsü satıyor geçen geldiklerinde getirmişlerdi, birazını saklamıştım,dün kaynatıp suyuna çorba yaptım,birazınıda sakladım yarınki menümde pilava katıcam
çorbadan yerim,taze fasulyeyide yerim,brokoliyide çok konuştukya canım çekti
aslında senin menünde çorbasını gördüm,yarına onumu denesemkibunu bi düşüneyim
bu arada menün çok güzel,balığın yanında zero yok demi
tavukta kızartma olmasaymış iyiymiş ama olsun tavuk yaher türlü güsel
Ahahah yerim seni kuzu ya bir arkadaş geldi bakamadım netebakıyorum bakıyorum kimse gelmiyor...
yaramazlık mı yapsamki
Eki Görüntüle 2084649 en iyisi bişeyler yiyim ben...
Eki Görüntüle 2084650 selfide çekeyim..
bu kadar canım sıkılıyo nerde herkes..
Eki Görüntüle 2084662 o zaman gidiyorum ben...özlersiniz ama
sonuç:kimse özlemedi
Köy tavuğu gezen cins olması çok komiğime gitti çok tatlıBrokoli çorbası çok sevdim ben çok lezzetli bir şey öneririm
Zero aklımda yoktu aklıma soktun şuandaolabilür ki kalorisi yok
Salata yiyeceğim bugün zaten çok doyuruyor canım istemez tamam aldırmamsen deyince benimde tuhafıma giti iyimibelki hapsedilmemiştir kümese salmışlar çavır bayır gezmiştir
zero muağzıma vurayım nerden dedim yok yok stoklarda tükenmiş zaten içme ıyykkk
Ahahah yerim seni kuzu ya bir arkadaş geldi bakamadım neteBen çok özledim özlerim ki Ben neredeyim bu arada beni koymamışsın
İşte o iş sakat balim eczacı bana vermemişti doktora sor öyle veriyim dedi bende sordum kullanma dediöyle kafasına göre uyguluyor işte vaytım
bakıyorum bakıyorum kimse gelmiyor...
yaramazlık mı yapsamki
Eki Görüntüle 2084649 en iyisi bişeyler yiyim ben...
Eki Görüntüle 2084650 selfide çekeyim..
bu kadar canım sıkılıyo nerde herkes..
Eki Görüntüle 2084662 o zaman gidiyorum ben...özlersiniz ama
sonuç:kimse özlemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?