15tatil canımhangi tatil cano
kuzum kolların güçsüzdür zorla ama dene en azından hergün yapmayı. öyle öyle güçlenir
Ahu bence kismetin acıldı insaallah sonu guzel görünüyor burdanYaşama anam sen benle girme mesaja delimisin kalbin dayanmaz falan ekşına alışık değilse..gerçi sende de az ekşın yoktur bebelerle..macera kitapları mı yazsam
Ahu ile araba itekleme level 323
Ahu ile arabayla yolda kalma sanatı
Ahu ile tavuktan cücük çıkarma sanatı
Ahu ile kurtlar sofrasında iş öğrenme sanatı
Ahu ile dövüşen bebeleri ayırma sanatı
Ahu ile ev işi yetiştirememe sanatı
Ahu ile soba yakamama sanatı
Ahu ile parkta sevişenleri gönderme sanatı
Uzaaaaarrrr gider kitap serisi..
Adam iyi hoş ama agresif çümkü dört dörtlük istiyo benim gönderdiğim elemanı gözü kapalı işe alırlar adıma keke sürdürmem diyo zorluyoda zorluyo.
Amin kız inşallah yarın daha iyi olur
Cok tatlisinkimse sormıcak sandım
canım biz spor listesine ara vermiştik tekrar baslıcaz normalde dk olarak hesap yapıyoduk ama takımdaki bi arkadasımız sizin listeyi görmüş bana da önerdi o şekilde yapalım daha mantıklı diye sizin listenizi örnek alabilir miyiz biz acaba
Allahım takıma uğrayan da kedi gibi davranıyorkimse sormıcak sandım
canım biz spor listesine ara vermiştik tekrar baslıcaz normalde dk olarak hesap yapıyoduk ama takımdaki bi arkadasımız sizin listeyi görmüş bana da önerdi o şekilde yapalım daha mantıklı diye sizin listenizi örnek alabilir miyiz biz acaba
15tatil canım
Ahu bence kismetin acıldı insaallah sonu guzel görünüyor burdan
Cok tatlisin
size uyum sağlıyayım dedm
Oooo Canan hoca bizden sorulursize uyum sağlıyayım dedmyoksa normalde favorim ilber ortaylı ve canan karatay caps ları
hayır benden sorulur
Çok haklısın ablam.Ablacm verirsin sen 2 kere mezun oldum herhalde 300 500 gitsin kendini strese sokma yoğun ve yorucu bir hayatın var zaten
Ahahaha
Kim demiş şişman benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?