- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Danayı nasıl yiyorsun kuzum yadanasınıda yirim tavuğunuda yirim hepsinide yirim
ciğeri çoqqqq severim
ağzım sulandı uleyn
sağol canım , siyah kuru üzüm olandan canım .... ben ara öğün gibi saat 15.00 gibi 10-15 adet yiyiorum yanında 7-8 adet ya fındık ya çiğ bademle yiyiorum... cevizle yenilirse daha iyimiş ama ceviz beni kabız yapıyor diye ben badem ve fındık ile yiyiorum...ada çok sevindim
kuru üzüm dediğin sarı olandan mı siyah olandanmı
bide günde kaç tane ve ne zaman yiyiyosun?
Ben cevizle yerim o halde zaten her gün 2 adet ceviz yiyorum tam o sırada da siyah üzüm yerimsağol canım , siyah kuru üzüm olandan canım .... ben ara öğün gibi saat 15.00 gibi 10-15 adet yiyiorum yanında 7-8 adet ya fındık ya çiğ bademle yiyiorum... cevizle yenilirse daha iyimiş ama ceviz beni kabız yapıyor diye ben badem ve fındık ile yiyiorum...
Eki Görüntüle 2085221
gidiyom işte.. madem kocam yokmuş şarkımız yokmuş ya.. kaldım yapayalnız hepiniz de evlisiniz biriniz de bekar değil.. aşk olsun
ayy cevizlemi tam benlik yaşasınsağol canım , siyah kuru üzüm olandan canım .... ben ara öğün gibi saat 15.00 gibi 10-15 adet yiyiorum yanında 7-8 adet ya fındık ya çiğ bademle yiyiorum... cevizle yenilirse daha iyimiş ama ceviz beni kabız yapıyor diye ben badem ve fındık ile yiyiorum...
uff olsada yesemDanayı nasıl yiyorsun kuzum ya
bende bendeBen cevizle yerim o halde zaten her gün 2 adet ceviz yiyorum tam o sırada da siyah üzüm yerim
amin canım kan yapsın hepimizdeayy cevizlemi tam benlik yaşasın
teşekkür ederim adahepimize şifa olsun
afiyet bal şeker kan olsun inşallahhhhBen cevizle yerim o halde zaten her gün 2 adet ceviz yiyorum tam o sırada da siyah üzüm yerim
bu test olmadıysa bende muayene işini kabul etmiyorum diğer kontroller hep ultrasonla yaptırıyorum ... canım sende öyle yapsana kist var mı yokmu diye ultrasonla bakıyorlar tek şart idrar torbasının dolu olması gerekiyor bol su iç idrar torbanı doldur o zaman gözüküyormuş ben öyle yaptırıyorum diğer kontrolleri...
bu arada soğan suyu yapsana adet düzene sokuyor
ceviz kabız mı yapıyorsağol canım , siyah kuru üzüm olandan canım .... ben ara öğün gibi saat 15.00 gibi 10-15 adet yiyiorum yanında 7-8 adet ya fındık ya çiğ bademle yiyiorum... cevizle yenilirse daha iyimiş ama ceviz beni kabız yapıyor diye ben badem ve fındık ile yiyiorum...
AnlasmistAnlasmistik da nebilim. Ben kendimle anlasmama uyamiom kieveeetttt dünün menülerini aldım geldim
neler yedin? abartı mı yoksa normalin biraz fazlası mı?
aralara dikkat canım
hep şekerli gıdalar var aralarda.. fazla şeker zarar biliyorsun..
ana öğünler ise gayet güzel afiyet olsun.
harika haber çok sevindim
aaaaaaaaaaaaaaa
ördeğim noldu neyin var besinsiz bırakma kendini bak hasta oluyorsun zaten
akşamki ekmeği çıkaralım canısı
sabah zaten tost var yani 2 dilim ekmek var
akşam da kızarmış et var
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
menüne hiçbişey de demeyeceğim o yediğin abur cubur için. birdaha dıuymayalım öyle bir şey lütfen büşra
10 numara menü banu çok çok iyi
kuzum avakadoyu tek yemeye alıştın mı?
akşam yemeğine sebze yemeği falan koymalısın bu şekilde şok menü gibi oldu bu olmaz çok çok az balım
canom akşam ne yedin bilmiyorum ama bu haliyle menü güzel..
taze sıkılmış portakal suyu 1 portakalsa okey ama 1 bardaksa ki bunun için birkaç portakal gerekiyor hayır içme.. taze sıkma da olsa meyve sularını ben onaylamıyorum.. hem meyvenin posası kalıyor hem de 1 bardak için birçok meyve kullanılıyor şekerli su içmiş oluyorsun.
harika menü Berna afiyet olsun kuzum
iyi ol sen de artık hayat devam ediyor balım
kuzum sabah 2 dilim ekmek yerine 1 dilim yiyp diğer 1 dilim yerine de çiğ kuruyemiş mi koysan biraz??? daha iyi olmaz mı?
menülerin çok güzel vaytım afiyet olsun
süper menü eflalim
pattisli yumurtayı da az yemişsindir tabi dimi?
keyfim yok deme eflal yahu.. göbeğine bak gaza gel pilates yap bacım
ne güzel spor ne güzel menü o öyle esmerim biçim biçimmmmm ölürem esmer içinnnnnnnnnn
biz nasıl anlaşmıştık vero
kerevizini sevsinler
la senin leslie ni yerim heeeeeeeeeee
çok güzel menü nevoşum
portakal suyu içmeyeleim canısı
istiyorsan 1 portakal ye kahvaltıda ama suyu hayır
uff olsada yesem
hem ne yerim miss miss
bende bende
Sağol canımamin canım kan yapsın hepimizde)
afiyet bal şeker kan olsun inşallahhhh
miu bana bişey yazmamış heralde göremedim
yazmıştı sarılı bişeydi okudum benmiu bana bişey yazmamış heralde göremedim
Beni yapmıyor canımayyy üşeniyorum onu yapmaya, adaçayı iç dediler olmadı
ceviz kabız mı yapıyorben nerelere gidem
Dana yemem ama
Sağol canım
Göremedin bence iyice bir gez ben gördümdü
yazmıştı sarılı bişeydi okudum ben
adaçayıda değilde civamperçemi çayı iç canım oda düzene sokuyor regliyi... ben polikistik over rfahatsızlığım vardı biliyorum en iyi saoğan suyu ve civanperçemi çayı iyi geliyor...ayyy üşeniyorum onu yapmaya, adaçayı iç dediler olmadı
ceviz kabız mı yapıyorben nerelere gidem
Aç Kalmak lazım evet onu ben de yapamiom. Emzirirken biraz zor ama.aç kalmamk doğrusuEvet miu ya ara öğünlerim berbat geçiyor bunu düzeltmem lazım aç kalmam lazım biraz yemek hiç aramıyorum ama şu kuru meyveler ve meyveler beni benden alıyor canım hep şeker istiyor o yüzden bu kadar tüketiyorum
2 gibi ara yapıcam
Bir bardak süt ve bir çay bardağı kuru üzüm çokmu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?