Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada81 gozun aydin canim kizin nasil oldu.
sağol canım , kızım iyi şükür ilaçlar iyi geldi kreşe göndermeyecektim çok ağladı ağladıkça daha çok öksürük tutuyor.. saat 2 de gönderdim ... zaten 5 de geri gelecek... evde çok sıkılıyor gitti artık

kız maşşallah senin kıza, illede etkinlik

Geçmiş olsun canım Rabbim bir daha göstermesin Bende hiç yaptırmadım

Benimki de laz uşağı
Bende olmamistim hamilelik te doktor farketti bazı belirtilerini anlatınca test yapıldı orada ortaya çıktı doğumdan 6 ay sonra temiz çıktı şimdi 6 ayda bir yaptiriryorum belirtilerini bildiğim içinde icim rahat artık

ada çok sevindim
kuru üzüm dediğin sarı olandan mı siyah olandanmı
bide günde kaç tane ve ne zaman yiyiyosun?

bu test olmadıysa bende muayene işini kabul etmiyorum diğer kontroller hep ultrasonla yaptırıyorum ... canım sende öyle yapsana kist var mı yokmu diye ultrasonla bakıyorlar tek şart idrar torbasının dolu olması gerekiyor bol su iç idrar torbanı doldur o zaman gözüküyormuş ben öyle yaptırıyorum diğer kontrolleri...

bu arada soğan suyu yapsana adet düzene sokuyor

heee hemde nasıl, hep üste çıkar ya da istediğimi yapıyomuş gibi yapıp dalga geçer kızamıyom da çok tatlı şerro
Fırlamalar yaa.benimki de bişey bozulur yenisini alana kadar 6 ay dil dökerim, alır gelir sonra da benle gurur duyuyo musun bak dün söyledin bugün gittim şak diye aldım der

rica ederim hemde çoook lezzetli oluyor canım
Olur tabi olmamı
İnadı kurusun onlarin
Ahahaha anlıktır ama sinirleri falan Çok inatçıdır eşim bir şeye nuh dedi mi peygamber dediremem bende de dadaş inadı var ama kıyamayan bir yanımda var ama lazlar kıyar
Anladım canım Rabbim hepimizi korusun meme içinde sürekli kontrol etmemiz gerek aslında ama erteliyoruz
ada çok sevindim
kuru üzüm dediğin sarı olandan mı siyah olandanmı
bide günde kaç tane ve ne zaman yiyiyosun?

Siyah olan Begüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…