- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Geçmiş olsun canım Rabbim bir daha göstermesin6 ayda bir düzenli yaptiriryorum ben ada ogluma hamile iken rahim ağzı kanseri vardı doğumla temizlendi sukur ama devamlı kontrol oluyorum
Senin ki de mi laz usagi
sağol canım , hiç görüşemedik bende seni dürtecektim şimdi
ada gözün aydın canımmmm
Senin adam da pişkin desenebi yüzsüz de bende var
sağol canım , kızım iyi şükür ilaçlar iyi geldi kreşe göndermeyecektim çok ağladı ağladıkça daha çok öksürük tutuyor.. saat 2 de gönderdim ... zaten 5 de geri gelecek... evde çok sıkılıyor gitti artıkada81 gozun aydin canim kizin nasil oldu.
rica ederim hemde çoook lezzetli oluyor canım
İnadı kurusun onlarinGeçmiş olsun canım Rabbim bir daha göstermesinBende hiç yaptırmadım
Benimki de laz uşağı
sağol canım , kızım iyi şükür ilaçlar iyi geldi kreşe göndermeyecektim çok ağladı ağladıkça daha çok öksürük tutuyor.. saat 2 de gönderdim ... zaten 5 de geri gelecek... evde çok sıkılıyor gitti artık
Bende olmamistim hamilelik te doktor farketti bazı belirtilerini anlatınca test yapıldı orada ortaya çıktı doğumdan 6 ay sonra temiz çıktı şimdi 6 ayda bir yaptiriryorum belirtilerini bildiğim içinde icim rahat artıkGeçmiş olsun canım Rabbim bir daha göstermesinBende hiç yaptırmadım
Benimki de laz uşağı
İnadı kurusun onlarin
ada çok sevindimsağlık ocağına gittim dün kan vermiştim bakam kan değerim ferritinim ne hallerde diye 2,5 aydır ilacı bırakmıştım veee çook mutluyum ilaçsızda yükseliyormuş kan veeee ferritinim çok mutlu oldum ciğere ve kuru üzüme kocamannndr ilacı bıraktım ciğer ve kuru üzüm yiyorum dedim ...dr devam öyleyse dedi ))
kan 12,3 olmuş
ferritin en son 7,5 idi şimdi 11, 69 olmuşşşşşş ..
yeşil çay yaptı beni kansız ve geçen diyetimde hep sebze yemiştim pro çok az tüketmiştim ... veee bugün yine ciğer adana partisi veriyorum kendimeeee)
bu test olmadıysa bende muayene işini kabul etmiyorum diğer kontroller hep ultrasonla yaptırıyorum ... canım sende öyle yapsana kist var mı yokmu diye ultrasonla bakıyorlar tek şart idrar torbasının dolu olması gerekiyor bol su iç idrar torbanı doldur o zaman gözüküyormuş ben öyle yaptırıyorum diğer kontrolleri...laz değilmiş, karadenizliymiş ama bildiğin maviş gözlü
ayyy ben geçen sene yazın aldırmıştım ama bu sene gitmedim senelik kontrol demiştisevmiyorum kadın hast. ilgili durumları yaaa bak 37 gün oldu adet olmadım korkuyom gitmeye
cumaya bi firmaya gidecekmişiz.. kurum dışına
nasıl bahane bulup gitmesemtüm oda da gidiyormuş panikledim çok.
danasınıda yirim tavuğunuda yirim hepsinide yirimBen tavuk yerim dana çok kötü ya
sağol canım evet bayılıyor öğretmeni ile konuştum bugünde parmak boyası etkinlik varmışşş tam aysimaya göre şimdi sevinçten heycandan gözleir parlıyordurkız maşşallah senin kıza, illede etkinlik
Fırlamalar yaa.benimki de bişey bozulur yenisini alana kadar 6 ay dil dökerim, alır gelir sonra da benle gurur duyuyo musun bak dün söyledin bugün gittim şak diye aldım derheee hemde nasıl, hep üste çıkar ya da istediğimi yapıyomuş gibi yapıp dalga geçerkızamıyom da çok tatlı şerro
Olur tabi olmamırica ederim hemde çoook lezzetli oluyor canım
Ahahaha anlıktır ama sinirleri falanİnadı kurusun onlarin
Anladım canım Rabbim hepimizi korusun meme içinde sürekli kontrol etmemiz gerek aslında ama erteliyoruzBende olmamistim hamilelik te doktor farketti bazı belirtilerini anlatınca test yapıldı orada ortaya çıktı doğumdan 6 ay sonra temiz çıktı şimdi 6 ayda bir yaptiriryorum belirtilerini bildiğim içinde icim rahat artık
ada çok sevindim
kuru üzüm dediğin sarı olandan mı siyah olandanmı
bide günde kaç tane ve ne zaman yiyiyosun?
ahaaaaMesaı arkadaşlarım kelepçeli fotoyu gordu sen nerelerde dolanıyon diyorlardiyet topığı dedim inanmıyorlar
Kocanızla/sevgilinizle sizin şarkınız hangisi kızlar
miu çatlasın onun kocası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?