- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Senin ki de mi laz usaginiye kısıtlıyon kızı hem yesin hem yatsın
ben daha gitmedimnefret ediyom o çataldan
bende karadenizden kız alınır kız verilmez derdim, bilin bakalım eşim hangi bölgeden
evlenince yaptırcan zaten onun için de koca lazım anlicağınben daha hiç yaptırmadım
hayatımda check-up da yaptırmadım hiç
NidennnnCuma yine yokum yaaaa
ayyyy çook haklısın ama korkulduğu gibi değilmiş benimde ilkti kontrol hemşire sağolsun çok güzeldi yaklaşımı...niye kısıtlıyon kızı hem yesin hem yatsın
ben daha gitmedimnefret ediyom o çataldan
bende karadenizden kız alınır kız verilmez derdim, bilin bakalım eşim hangi bölgeden
Vay kader arkadaşım benim.Sende almadın demek.ama başına kakıcak bi kozun oluyo hep
İnşallah temiz çıkar balım.sukur geçti ama yine de kontrol şart yani 6 ayda bir düzenli oluyorum sukur rabbime kazasız belasız atlattikgeçmiş olsun canım , hemşire baktı yara falan yok diğer tahlil sonuçları 11 gün sonra açıklanacakmış bakalım ne çıkacak...
Hahahahaha öyle mi hastane işlerinden hiç anlamıyomevlenince yaptırcan zaten onun için de koca lazım anlicağın
canım dışardan yaptırıyorum evde ciğer yaptım hiç yiyemiyorum şişe iki üç tane kuyruk yağı takıyorlar pişerken kokusu ciğere siniyor sanırım hiç ciğer kokusu almadan yiyiyorum... bi gün evde soğanlı bir tarif yaptım Allah affetsindöktüm hepsini haftada 2 gün eşimin anlaştığı bir restaurant var yaptırıyor ızgara iyi geldi bana... ekmek falan yemiyorum diye bide adana yiyiorum yanında bol salata çok tok tutuyor .... dışardan al canım kansızlık büyük sorun ben geçen sene çok çektim elim ayağım buz gibiydi hiç halim yoktu şimdi şükür çok iyiyim ...
Senin adam da pişkin desenehe ya şimdi başına kalktım mı evlenme teklif ediyor gözüme baka baka gülüyor
Hastaneye gideceğiz balimNidennnn
çook şükür canımİnşallah temiz çıkar balım.sukur geçti ama yine de kontrol şart yani 6 ayda bir düzenli oluyorum sukur rabbime kazasız belasız atlattik
Normal doğumun guzellikleriçook şükür canım
sağol canımm , bu kansızlık insanın psikolojisinide çok bozuyor şuan çok mutlu oldumÇok sevindim :) değerlerin yüksek cikmis:)
ben sırf kokrtuğumdan sezaryan oldum....normal doğum tabii daha sağlıklıNormal doğumun guzellikleri
EVet biliyorum canım ama ben dana yiyemem kırmızı et tavuk ciğeri yumurta yerimneden ki kuzu ne güzel ortam değişecek, bende şuanda dış birimlerden birindeyim
ama dananın vitamin içeriği daha fazlaymış, benimde b12 düşük dr ciğer yumurta kırmızı et ye dedi ama ciğer
Bizim buraya yemek geliyor canım dışarıdan söylemiyoruz maaleseföğle yemeklerinde sipariş ver kendine mis gibi pro)
Ahhahahaha diyete tam uygun zayıflıyoruz onları daha şehvetli kullanıyoruzMesaı arkadaşlarım kelepçeli fotoyu gordu sen nerelerde dolanıyon diyorlardiyet topığı dedim inanmıyorlar
Hayır değil kaptanım dana daha fazla ama ben yiyemem böyle bir koku ve tat yoktavuğun besleyiicliği ile dananınki aynı mı kuzu?
Sen almıyosan ben alim o zaman ziyan olmasın adamcağızlar
Bizim topraktan olsun la müslüman olsun
Hadi inşallah vaytım
sağol canımm , bu kansızlık insanın psikolojisinide çok bozuyor şuan çok mutlu oldum
Senin ki de mi laz usagi
ayyyy çook haklısın ama korkulduğu gibi değilmiş benimde ilkti kontrol hemşire sağolsun çok güzeldi yaklaşımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?