Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

niye kısıtlıyon kızı hem yesin hem yatsın

ben daha gitmedim nefret ediyom o çataldan

bende karadenizden kız alınır kız verilmez derdim, bilin bakalım eşim hangi bölgeden
ayyyy çook haklısın ama korkulduğu gibi değilmiş benimde ilkti kontrol hemşire sağolsun çok güzeldi yaklaşımı...

geçmiş olsun canım , hemşire baktı yara falan yok diğer tahlil sonuçları 11 gün sonra açıklanacakmış bakalım ne çıkacak...
İnşallah temiz çıkar balım.sukur geçti ama yine de kontrol şart yani 6 ayda bir düzenli oluyorum sukur rabbime kazasız belasız atlattik

Çok sevindim :) değerlerin yüksek cikmis:)

neden ki kuzu ne güzel ortam değişecek, bende şuanda dış birimlerden birindeyim

ama dananın vitamin içeriği daha fazlaymış, benimde b12 düşük dr ciğer yumurta kırmızı et ye dedi ama ciğer
EVet biliyorum canım ama ben dana yiyemem kırmızı et tavuk ciğeri yumurta yerim
öğle yemeklerinde sipariş ver kendine mis gibi pro )
Bizim buraya yemek geliyor canım dışarıdan söylemiyoruz maalesef bir yer var orayla anlaşırsak arada orada ciğer çıkıyor
Mesaı arkadaşlarım kelepçeli fotoyu gordu sen nerelerde dolanıyon diyorlar diyet topığı dedim inanmıyorlar
Ahhahahaha diyete tam uygun zayıflıyoruz onları daha şehvetli kullanıyoruz
tavuğun besleyiicliği ile dananınki aynı mı kuzu?
Hayır değil kaptanım dana daha fazla ama ben yiyemem böyle bir koku ve tat yok

Kıyamam sana ama benİnşallah Rabbim tez zamanda hayatının aşkını çıkarır karşına

Senin ki de mi laz usagi

laz değilmiş, karadenizliymiş ama bildiğin maviş gözlü

ayyyy çook haklısın ama korkulduğu gibi değilmiş benimde ilkti kontrol hemşire sağolsun çok güzeldi yaklaşımı...

ayyy ben geçen sene yazın aldırmıştım ama bu sene gitmedim senelik kontrol demişti sevmiyorum kadın hast. ilgili durumları yaaa bak 37 gün oldu adet olmadım korkuyom gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…