- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
İyiyim şükür canım. Sen nasılsın yavrularun nasıl oldu?Portim nasıl oldun
Sus aramızda bende oy kullandım baş harfi e son harfi m bende beğendim cokkkk
o kuzuların canı tahinli kurabiye çekmişayyy çekilişler vardı değil mi ?
bizim öğretmen yapmıyor da ...
bak ilkokuldayız ... yılbaşı çekilişi olmuş .... herkes öpüşüp koklaşıyor ...hediye veriyor ... bana veren yok ... ben bi ağla bi ağla hönkürüyorum resmen ... sınıfta benim adımda bi kız daha vardı ... öğretmene o çıkmış .... ben hönkürünce öğretmen geldi .... aaaaa bana çıkan senmişsin dedikıza aldığı terlikleri verdi ...
dedim istememben çıkmadım ki size
ben hediye de istemiyorum .
gelip bi kutlasa idi kimse (aslında bildiğin hediyem gelmedi diye ağlamıştım da öğretmenim o atağı utancımdan kıvırdım bence )
kızcağız .. bi gün sonra utana sıkıla geldi ... alamadım diye .. para isteyememiş ....
O gün bugün hiç sevmem o çekilişleri...
İdare ediyoruz işte bi öksürük bi hapşırık öyleİyiyim şükür canım. Sen nasılsın yavrularun nasıl oldu?
Biraz evet canım sıkıldı. Ne bileyim bazen düşüyorum işte hayat süprüzlü kızımın deyimiyle:)İdare ediyoruz işte bi öksürük bi hapşırık öyle
Dün canın sıkkın di hemen de ciktin merak ettim
Neyse derdin rabbim çözümünü versin inşallahBiraz evet canım sıkıldı. Ne bileyim bazen düşüyorum işte hayat süprüzlü kızımın deyimiyle:)
Allah şifalar versin kuzucuklarına♡♡
Bence güzel olurSimdi ben size yemek tarifimsi bisey sorayim aslinda bunuNevreste ye sormam lazim.
Hani karnabahar kizartmasi var ya un yumurta sutle paneliyoruz.Ben gecen onu yaparken bazi kucuk karnabaharlar cok haslanmis dibine dogru daha sulu kisim kaldi ben de onlari kasikla boyle akitma gibi kizarttim.onu oyle yapinca aklima geldi.simdi
Soru 1.ben karnabaharkari fazla haslasam da iyice ezip bu harcla krep gibi az yagda kizartsam olur mu ya da nasil bisey olur
Soru 2.bunubtam bugday unuyla yapsam ben yiyebilir miyim?
Soru 2nin muhatabi oncelikle @MiuLego dur
amin canım benim.Neyse derdin rabbim çözümünü versin inşallah
Sus aramızda bende oy kullandım baş harfi e son harfi m bende beğendim cokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?