Sağol canımeflalim maşallah şimdi nevoşun alıntıda gördüm. Çok çok iyisin bak geçen moralin bozuktu ama çok gereksiz moralini bozman. Gayet iyi görünüyorsun. Sakın bırakma. Değişimin o kadar iyi ve başarılı ki.ay maşallah maşallah
Sağol canım
AminAllah razı olsun kuzum senin de kalbinde ne varsa Allah onu nasip etsin en hayırlı yoldan
Bak şimdi yeme bizi şakirben kibar kadınımdiyemem utanırım
Valla pazartesi - 800 geldi sonra tartılmadım modum düşmesin diye. Wc kayısı yiyom diye dehşet durumdamali naber mali
akç kilo verdin cumadan beri mali
%3 geliyor mu mali
wc var mı wc mali
Aynı benben kibar kadınımdiyemem utanırım
Haklisin ausum pirt zort dersin eme poh diyemezsin
Bak şimdi yeme bizi şakirbırt zırt desem
Valla pazartesi - 800 geldi sonra tartılmadım modum düşmesin diye. Wc kayısı yiyom diye dehşet durumda
Aynı benKibarlıktan mı oluyor
Wc yi cumadan bekliyoruz abla. Sorupta aklına getirmeyelim şimdi. Cuma olunca biliyosun yüzde büyük geliyor mali de
Hasta olmama rağmen 1 saat kalca bacak calistim:) agirliklarimlaAyy kiyamam squat yap madem iyi gelir. Hatta onun 1 aylik programi falan da var nette
Senin gibi dalayim geçmişe dökeyim mi önüne matmazelAhahahahahaahhaahahahhahahahahhahahhahah ben karın şişkinliğimden mütevellit biraz yellenmem hasıl oldu diyebilirim ancak
sen yaparsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnno iş sendeeeeeeeeee
tabii ki de matmazellllllllllllll
Bende denıcem :)kuru üzüm evet siyah olandan canım yanında fındık yada bademde ye öyle daha çok faydası oluyormuş... bide et yerken yanında yoğurt yeme ben mesala ciğer et yerken ayran içmiyorum sadece salata ile tüketiyorum haberin olsun... birde sabah yumurtayı haşlamaktan ziyade yağda yapılması öneriliyor böylece daha çok demir emilimi sağlıyormuş...
tehdit heeee .... silerim mesajlarıSenin gibi dalayim geçmişe dökeyim mi önüne matmazel
Seker katmadan olabilir canım recelBende denıcem :)
Ya acaba bu siyah üzümden reçel yapsak olurmu me diyorsun ben senin dediğini yapıyorum kizima her sabah pekmez :) ah şu ciğeri bulamıyorumhamileyken hergün yeridm siyah uzum
Slm kızlar ay kreş sinirlerimi ziplatti iki cemkirdim geldim...
Yerim senin tribini çılgın tosbaaaam benim
okulda çekiliş yapmışlar
bugün mecbur bana avm yolu göründü
birde annenizin en iyi yaptıgı şeyi getirin yeni yıl için demişler
benimkilerde annem çok güzel tahinli kurabiye yapar demiş
anne herkes kek yapıyor snein farkın olsun diyorlar birde ya
bugün gidip hediyeleerini alayım
yarında kurabiyelerini yaparımmm
Yahu anlamıyorum bugün itibariyle diyete başladığım günden itibaren 7 kilo vermişim(ekim 24 başlangıç tarihim)yarısı gitti kaldı 6,5 kilo yolu yarıladım ammaaa hiç fark yokmuş gibi geliyor bana nasıl iş anlamadım gerçekten.
Zorlu kısmı şimdi başlıyor asıl geriye kalan 6,5 en zorlayacak, oturmuş olan kilo bu hafta biraz mola gibi oldu, ama totom hala kocaman
o kuzuların canı tahinli kurabiye çekmişayyy çekilişler vardı değil mi ?
bizim öğretmen yapmıyor da ...
bak ilkokuldayız ... yılbaşı çekilişi olmuş .... herkes öpüşüp koklaşıyor ...hediye veriyor ... bana veren yok ... ben bi ağla bi ağla hönkürüyorum resmen ... sınıfta benim adımda bi kız daha vardı ... öğretmene o çıkmış .... ben hönkürünce öğretmen geldi .... aaaaa bana çıkan senmişsin dedikıza aldığı terlikleri verdi ...
dedim istememben çıkmadım ki size
ben hediye de istemiyorum .
gelip bi kutlasa idi kimse (aslında bildiğin hediyem gelmedi diye ağlamıştım da öğretmenim o atağı utancımdan kıvırdım bence )
kızcağız .. bi gün sonra utana sıkıla geldi ... alamadım diye .. para isteyememiş ....
O gün bugün hiç sevmem o çekilişleri...
Çok geçmiş kalsın değil ki bonusum zararın neresinden dönersen kardir balımEflal gibi oleydim.....
Yapeydim diyetimi eriyeydim....
Tuteydim bogazimdannnn yeme diyeydim...
Sarileydim ausa miuya vurdukca vur diyeydim..
Benim yuzumdeeeeennn
Benim yuzumdeeeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?