Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol canım
Nego
Süper olmuş değişim !!!
Sağol canım
Allah razı olsun kuzum senin de kalbinde ne varsa Allah onu nasip etsin en hayırlı yoldan
Amin

Haklisin ausum pirt zort dersin eme poh diyemezsin

Bak şimdi yeme bizi şakir bırt zırt desem

Ahahahahahaahhaahahahhahahahahhahahhahah ben karın şişkinliğimden mütevellit biraz yellenmem hasıl oldu diyebilirim ancak

Valla pazartesi - 800 geldi sonra tartılmadım modum düşmesin diye. Wc kayısı yiyom diye dehşet durumda

sen yaparsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o iş sendeeeeeeeeee

Aynı benKibarlıktan mı oluyor

tabii ki de matmazellllllllllllll

Ahahahahahaahhaahahahhahahahahhahahhahah ben karın şişkinliğimden mütevellit biraz yellenmem hasıl oldu diyebilirim ancak

sen yaparsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o iş sendeeeeeeeeee

tabii ki de matmazellllllllllllll
Senin gibi dalayim geçmişe dökeyim mi önüne matmazel

Bende denıcem :)
Ya acaba bu siyah üzümden reçel yapsak olurmu me diyorsun ben senin dediğini yapıyorum kizima her sabah pekmez :) ah şu ciğeri bulamıyorum hamileyken hergün yeridm siyah uzum

Ahahaha sen kurabiyesiz mi bıraktın minnoslarini

Kuzu artık kaçamaklar ufak da olsa kilo verme ni engelliyor demekki kaçamak a hayır. Bak kaçamak yapmıyorum ama pzt 'den beri sabitim ama kilo inatciysa ben daha inatciyim gidecek

Ya ben çok karşıyım ilkokul da parayla alınan hediyelere, yine çekiliş yapılsın ama el yapimi bi anı olsun

Eflal gibi oleydim.....
Yapeydim diyetimi eriyeydim....

Tuteydim bogazimdannnn yeme diyeydim...
Sarileydim ausa miuya vurdukca vur diyeydim..

Benim yuzumdeeeeennn
Benim yuzumdeeeeennn
Çok geçmiş kalsın değil ki bonusum zararın neresinden dönersen kardir balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…