Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nego maşallah çok farketmişsin
Sağol canım
Kelimeler yetersiz kaliyoreee şu an....

deme öyle hiç fit değilmiş ....

evet fark varmış ama kendini şişko hissediyormuş hep ....

Hmmmm şeeeeeeeey siz Türkler nasıl diyordunuz ? eflal sopa istiyooo

Fuzesizzz eflalim istemiyoruzzz..
Fuzelii foto atsinnn demiii
Nego

Tadını aldiya ondan canım aslında anlıyorum
Verdikçe vermek istiyor insan..
Ben destekliyorum Nego versin evet ama bugün ki halinede haksızlık yapmasin demiii
yyaparsa dovek taam mi

Nego fuzelerin patentini al bacim gozu olan birileri olabilir. Ismi lazim degil bas harfi @MiuLego

Gebeymişş ya eflal
Yine çıkar füzeleri

Allaaaah

Fuzesiz eflal olur ama 7.takim eflalsiz olmaz bikerem

Eflal gebemi

En son doğutturmuştum ben seni:))

Amin canım amin. Allah isteyene versin inşallah.
Aminn. Yani ben doğurdu yeter da

Harika görünüyorsun canımIslık alkış

Vero çok yiyorsun gereksiz yiyorsun vero

Ve yemek seni mutsuz ediyor vero
Bile bile neden lades diyorsun vero

Hatırlamıyomkesin iğde benim saflığımdan yararlanıp yoldan çıkarmıştır
Engel olamiyorm. O kadar yorgundum ko ama kek çekti canımız şimdi fırında oy oy. Ben gelmiyim he mi . yapamıyorum. 6 ay sonra mı gelsem. Süt içn sanki yemem gerekio canımın istediğini yemem gerek mis gbi aptalca bi hisse kapılıyorum

eflalim maşallah şimdi nevoşun alıntıda gördüm. Çok çok iyisin bak geçen moralin bozuktu ama çok gereksiz moralini bozman. Gayet iyi görünüyorsun. Sakın bırakma. Değişimin o kadar iyi ve başarılı ki. ay maşallah maşallah

eflalim maşallah şimdi nevoşun alıntıda gördüm. Çok çok iyisin bak geçen moralin bozuktu ama çok gereksiz moralini bozman. Gayet iyi görünüyorsun. Sakın bırakma. Değişimin o kadar iyi ve başarılı ki. ay maşallah maşallah

bu cuma üzerine kaç şarjör boşaltacağını hesaplıyormuş nehir

Geçen cuma ayağıma sıktı kurtardım sanıyordum ama bu kez işi sağlama alıp gagama nişan almış

mali naber mali

akç kilo verdin cumadan beri mali

%3 geliyor mu mali

wc var mı wc mali
Wc yi cumadan bekliyoruz abla. Sorupta aklına getirmeyelim şimdi. Cuma olunca biliyosun yüzde büyük geliyor mali de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…