Sağol canım
Kelimeler yetersiz kaliyoreee şu an....
deme öyle hiç fit değilmiş ....
evet fark varmış ama kendini şişko hissediyormuş hep ....
Hmmmm şeeeeeeeey siz Türkler nasıl diyordunuz ? eflal sopa istiyooo
Tadını aldiya ondan canım aslında anlıyorum
Verdikçe vermek istiyor insan..
Ben destekliyorumNego versin evet ama bugün ki halinede haksızlık yapmasin demiii
yyaparsa dovek taam mi
Gebeymişş ya eflal
Yine çıkar füzeleri
Allaaaah
Fuzesiz eflal olur ama 7.takim eflalsiz olmaz bikerem
Eflal gebemi
Aminn. Yani ben doğurdu yeter daEn son doğutturmuştum ben seni:))
Amin canım amin. Allah isteyene versin inşallah.
Harika görünüyorsun canımEki Görüntüle 2085084 Eki Görüntüle 2085085 Eki Görüntüle 2085086 Eki Görüntüle 2085087 Eki Görüntüle 2085088 Eki Görüntüle 2085089
Daha önce öncesi sonrası yaptığım elbise. Aynı elbise ile yapıyım dedim. Elbisenin pilesi yok normalde. Kuşağın sıkıca bağladım pile oluştubaşkası çekse daha net olurdu. İçini tıka basa dolduruyordum eski halimde gördüğünüz üzere ay bir de o zaman görünce yakışmış sanmışım
Harika görünüyorsun canımIslık alkış
Engel olamiyorm. O kadar yorgundum ko ama kek çekti canımız şimdi fırında oy oy. Ben gelmiyim he mi .Vero çok yiyorsun gereksiz yiyorsun vero
Ve yemek seni mutsuz ediyor vero
Bile bile neden lades diyorsun vero
Hatırlamıyomkesin iğde benim saflığımdan yararlanıp yoldan çıkarmıştır
Eki Görüntüle 2085402
Neler yaptın bakalım dünden beri gel bi yürüyelim konuşalım şöyle@nehirnil111
Sağol kuzucuğum inşallah dediğin gibi olurHArika yine esmerim bombastiğimmmmm
Bu leslie ve bölgesel birleşimi sana çok iyi gelecek mali
eflalim maşallah şimdi nevoşun alıntıda gördüm. Çok çok iyisin bak geçen moralin bozuktu ama çok gereksiz moralini bozman. Gayet iyi görünüyorsun. Sakın bırakma. Değişimin o kadar iyi ve başarılı ki.
eflalim maşallah şimdi nevoşun alıntıda gördüm. Çok çok iyisin bak geçen moralin bozuktu ama çok gereksiz moralini bozman. Gayet iyi görünüyorsun. Sakın bırakma. Değişimin o kadar iyi ve başarılı ki.
Sağol kuzucuğum inşallah dediğin gibi olur
eflalim maşallah şimdi nevoşun alıntıda gördüm. Çok çok iyisin bak geçen moralin bozuktu ama çok gereksiz moralini bozman. Gayet iyi görünüyorsun. Sakın bırakma. Değişimin o kadar iyi ve başarılı ki.ay maşallah maşallah
Geçen cuma ayağıma sıktı kurtardım sanıyordum ama bu kez işi sağlama alıp gagama nişan almışbu cuma üzerine kaç şarjör boşaltacağını hesaplıyormuş nehir
Wc yi cumadan bekliyoruz abla. Sorupta aklına getirmeyelim şimdi. Cuma olunca biliyosun yüzde büyük geliyor mali demali naber mali
akç kilo verdin cumadan beri mali
%3 geliyor mu mali
wc var mı wc mali
Geçen cuma ayağıma sıktı kurtardım sanıyordum ama bu kez işi sağlama alıp gagama nişan almış
Aaa wc değil ausum o pohhhmali naber mali
akç kilo verdin cumadan beri mali
%3 geliyor mu mali
wc var mı wc mali
Wc yi cumadan bekliyoruz abla. Sorupta aklına getirmeyelim şimdi. Cuma olunca biliyosun yüzde büyük geliyor mali de
Aaa wc değil ausum o pohhh
Haklisin ausum pirt zort dersin eme poh diyemezsinben kibar kadınımdiyemem utanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?