Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen kadin pinpon topuna takilmis ben ne diyorum o ne anliyor eyy Allahim dedim..
Hayir bastan oyle konusmasaydik bende sesimi cikarmazdim delimiyim

Bak ya 8 mendil gidince fazla demiyorlar ama 2 eksik diye not üstüne not

En cok üslubuna kızdım guzellikle konus demi ...o zanneti cemkiririm bunu sustururum bende daha cok ustune gidince bu sefer ozurler havada uçuştu...
Anarşik adaNoldu gız gene olaylar

Kim sinir etti kuzum ağzının payını en güzel şekilde verdiğine eminim bayılıyorum kendine güvenen hakkını savunan pısırık olmayan kadınlara

Ay bi olaydim, ben de kilo verdiğimi ama ödem topladığımi düşünüyorum. Adet öncesi kilom artardı şimdi sabit enazindan (züürt tesellisi ediyom kendimi )

Haklısın, sen sadece olması gerekeni söylemişsin ama kadın bildiğin densizmis!

Yeter artık da sana cis yok

Anarşik adaNoldu gız gene olaylar

Kim sinir etti kuzum ağzının payını en güzel şekilde verdiğine eminim bayılıyorum kendine güvenen hakkını savunan pısırık olmayan kadınlara
yok valla guzel guzel oturmus cigerimi bekliyordum beni anarsiklige tesvik ediyorlar
Gerektigi cevabi aldi canim asayis taman

he değil mi bi de o var ?
devlette alışmış çemkirmeye ... burda para verenlere laf edince dumur oldu tabii
Demekki bu hatun devlette benim gibi veliye denk gelmemis bu olmaz baska bisey icin olsa yine arar hakkimi ararim...

Gecen hafta kizim anne sinifa yeni biri geldi dedi ben sok zaten 20 kisiler ve bize denildiki kesinlikle sinif 20 kisiyi geçmeyecek... kadin bana telde demesin mi yooo 18 kisi ada hanim yanlis biliyorsunuz gelin bakin kayitlara dedi... hocam siz yanlis biliyorsunuz sinif ogretmenine sorun dedim... 5 dakika sonra aradi aaaa ada hanim evet hakliymisiniz 21 kisiymis dedi.. eyy Allahim dedim ...kres sahibi masallah aysima kamera gibi herseyi anlatıyor size diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…